tiistai 18. helmikuuta 2014

Cutting Edge Finland

Cutting Edge Ministries

Keskustelussa varoituksestani Paavolasta sain Anonyymiltä iltalukemiseksi viitteen www.heinola.org sivulle, jossa on suomennettuna Cutting Edge Ministries tuotantoa ja kirjoitetaan rankkaa tekstiä paavista.

Kyseessä on Yhdysvaltain baptistien laajaan kokonaisuuteen kuuluva itsenäinen ryhmä, joka kuvaa sivuja ja itseään näin
We believe our site represents the most complete, concise and comprehensive source of information available which deals with the Biblical prophecy of The New World Order. Our Christian organization is a fundamental independent Baptist Church outreach ministry. We are dedicated to the Scriptures as the only revelation of God and His Son, Jesus Christ.

Whether you're a fundamental Christian who already has knowledge of the New World Order, and who is seeking a greater understanding of how current events are affecting our daily lives, or someone who is seeking some basic answers, we know you'll find what you are seeking in our carefully organized and presented material.
CEM
Kyseessä on siis fundamentalistinen amerikkalaiseen baptismiin pohjautuva liike, joka markkinoi sivuillaan tuotantoaan "uudesta maailmanjärjestyksestä". Tunnetuista syistä Atlantin takana turvan löytäneiden baptistien piirissä elää erittäin syvä uskonnollinen viha suuria kirkkoja ja etenkin roomalais-katolista kirkkoa kohtaan.

Anonyymille:

tätä juuri olen sanonut varoittaessani Paavolasta - hän tuo amerikkalaisen ääribaptismin aineksia suomalaiseen kristillisyyteen.

Antaessasi tämän linkin vahvistat näin varoitustani.


10 kommenttia:

 1. Moi,

  oletko trolli ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Trolli_(internet) )?

  Ottamatta kantaa Cutting Edge ministries'iin tai Petri Paavolaan, olisi syytä ottaa huomioon katolilaisen kirkon ja paavin + jesuiittajärjestön harhaoppisuus ja hirmutyöt, jotka ovat kauempana Jumalan tahtoa kuin itä on lännestä. Et kommentoinut Paavolan tai antamani iltalukemisartikkelin vakavaa viestiä lainkaan vaan hyökkäsit batistisuuden kimppuun (mitä sillä ikinä tarkoitatkaan), joka kielii trollauksesta.

  Uskon kyllä että katolilaisessa kirkossa on vilpittömästi hyvää tarkoittavia 'uskovia'. Ainoa ongelma on vain se että pitää Jeesuksen varoittamia ihmisten perinnäissääntöjä ja uskonnollisuutta Raamatullisen uskon sijaan, ei voi olla muuta kuin sokea ja Sanasta eksynyt. Koko kirkon rakenne oppeineen ja naurettavine paaveineen on läpimätää ja Raamatulle vierasta uskonnollisuutta. Et ikinä pysty kumoamaan Petri Paavolan artikkeleita tai Cutting Edge ministries'in varoitusta Paavin lusiferilaisuudesta Raamatun Sanaan perustaen.

  Vapaamuurarius palvelee korkeilla asteilla lusiferia, ja he katkaisevat siteet ja valat muille kun saatanalle. Monet paavit tiedetään olleen vapaamuurareita, eikä heidän agendansa palvele mitään muuta kuin saatanallista uutta maailman järjestystä.

  Siunausta ja toivottavasti löydät Jumalan tahdon mukaisen uskon elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jumalan siunauksen ja Jumalan tahdon mukaisen uskon toivotuksestasi!

   Kartoitin tässä, mistä on kyse, kun annoit viittauksen tälle sivulle. Sinun on ehkä vaikea nähdä sitä, että edustat tiettyä näkemystä ja koet sen sijaan, että raamatullinen totuus on yksinkertainen ja selkeä.

   Poista
  2. Suomalaisia sivuja pitää yllä Pasi Toivonen Mäntästä.
   Sivulla käyntien laskuri on käynnistetty vuonna 2001, joten aineistoa on kertynyt jo paljon.

   http://www.heinola.org/~patato/cef.html

   Poista
 2. Strange things happen...

  http://www.youtube.com/watch?v=wPX-kxuvvb0

  Arvioikaa

  http://www.youtube.com/watch?v=Qu12z95K_cw

  Total Onslaught

  http://www.youtube.com/results?search_query=total+onslaught&sm=1

  VastaaPoista
 3. Leo Meller kirjoitti Pasille 2004 mm

  Minun kanssani on keskustellut tunti sitten kristitty juristi, [7] joka kokee mittansa umpeutuneen palstasi levittämän saastan vuoksi. [8] Hän on nostamassa herjauskannetta ja asettuu vaatimaan Sinulta ja "Ollilta" korvauksia siitä tappiosta, joka mielestänsä aiheutuu vaikkapa Patmoksen mutta muidenkin hyökkäysten kohteina olleille palvelutöille (=ministeriöille).[9] Hänellä on minulle antamissansa em. liuskoissa 20 kohtaa, jotka kaikki ovat todistettavasti silkkaa valhetta ja parjausta, joissa täyttyy laillisen elinkeinon harjoittamisen uhkaamisen ja haittaamisen merkit. Niissä asetetaan henkilöiden suuhun ja tekoihin sellaista, mikä on keksittyä ja todistattavasti valhetta. -- No, tätähän sivuiltasi löytyy vaikka minkä verran; mielenkiintoista myös, millä tavalla juristi onkin löytänyt esim. "Ollin" kirjoittelusta kohtia, joissa esitetty valhe kuitenkin tosiasialisesti kumotaan seuraavissa virkkeissä -- osoituksena kirjoittajan omastakin tietoisuudesta siitä, ettei olekaan niin huin halutaan väittää. Sitä rikollisempaa onkin herjaus tuossa tilanteessa, juristi väittää. Juristi haluaa käydä läpi kaiken jo tulostamansa aiheiston -- väittää konkreettista aineistoa olevan noin 600 liuskaa. [10] Sitten hän lähettää työnsä tulokset minulle ja parille toiselle sivuillasi herjatulle ja kysyy näiltä valtuutuksia nostaa kenteet ja tehdä rikosilmoitukset Sinua vastaan. [11] Rikosilmoituksen tekeminenhän johtaa automaattisesti tutkimukseen kun aihetta on sadoilla liuskoilla. [12] Kuukusteluissa joudut vastaavana päätoimittajana myös selvittämään "Ollin" väitteiden kantavuutta ja totuudellisuutta.
  http://www.heinola.org/~patato/meller.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasin kommentti:
   Hyvät lukijat, voitte itse päätellä, keneen uskotte. Melleriin joka on syyllistynyt erinäisiin skandaaleihin menneisyydessä vai minuun, joka rehellisesti ilmoitan milloin olen psykiatrisessa hoidossa ja joka julkaisen jopa psykologin antaman arvioinnin. Kenties joku gootti-tyttö rakastuu minuun nyt kun näkee kuinka rohkea olen.

   Pasi Toivonen

   Poista
  2. Sivuutat artikkeleiden sisällön jaarittelemalla batisteista ja henkilöiden historiasta. Leo Meller on tehnyt selkeitä virheitä mistä Pasi ja Olli on kirjoittanut aikanaan, en ota kantaa näihin asioihin, vaan kommentoin edelleen alkuperäistä aihetta eli varoitusta kirkkojen antikristillisyydestä ja Raamatulle vieraasta uskonnollisuudesta.

   Ilmeisesti mielestäsi Raamattu jättää lukijalleen tulkinnan varaa, eli näin ollen luterilainen, katolilainen ym kirkot voivat saarnata kalvinismia ja hyväksyä haureudenharjoitusta kiertelemällä kaikki käskyt. Ei mikään ihme ole että luterilainen kirkko on kärsinyt eronneista, Juhani Julinin paljastus lukuisien pappien vapaamuurariudesta kielii selkeästä luopiotilasta koko kirkolle. Voit uskoa mitä hyvänäsi tahdot babtisteista ja pilkata totuuden puollustajia, jos usko sinulle merkitsee kirkkoinstituution puollustamista, voit roikkua niissä perinnäissäännöissä. Sinua on varoitettu!

   Poista
  3. Hei Anonyymi
   En suinkaan tahdo sivuuttaa sivulla olevaa asiaa, vaan ensiksi osoitan, miltä taustalta tulee tämä läpitunkeva viha katolisiutta kohtaan, pelko ja aggressiot, suorastaan fanaattisuus.

   Itse et ilmeisesti laisinkaan tunne tässä omaa taustaasi, amerikkalaista fundamentalistista baptismia monine eri ryhmineen, vaan pidät käsityksiäsi ominasi ja puhtaasti raamatullisina. Et ole kuitenkaan koskaan niitä Raamatun äärellä rukoillen rauhassa tutkinut, näin arvelen, etkä koskaan tavannut uskovaa katolista kristittyä sisarta tai veljeä.

   Jää Jumalan haltuun ja auttakoon meidän Herramme Jeesus Kristus sinua uskon iloon ja vapauteen ja johdattakoon Hän sinua vihreille laitumille ja raikkaan veden äärelle pois näistä vihan ja pelon haisevilta malariasoilta, joita nyt samoilet.

   Poista
 4. Minä olen se joka aluksi aloin suomentaa Cutting Edge Finlandin artikkeleita, joku toinen on aloittanut oman sivustonsa samalla nimellä. Erosin luterilaisesta kirkosta vuonna 2011 ja liityin roomalaiskatoliseen kirkkoon, olen samalla helluntaiseurakunnan jäsen. En ole suomentanut Cutting Edgen artikkeleita enää vuosiin, heidän ja baptistien mädät hedelmät ovat kaikkien nähtävillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä tiedoista ja päivityksestä.

   Poista