lauantai 2. heinäkuuta 2011

Jumalan hylkäämä ihminen - Paavali ja homoseksuaalisuus

 Keskustelua tällaisista aiheista eivät tahdo käydä ihmiset, jotka nojaavat pyhään Raamattuun ja tahtovat varjella sen auktoriteettia Jumalan kansan keskellä.

Ettei tästä asiasta voi edes keskustella kertoo, että se on samalla tavalla pyhä eli tabu kuin sika juutalaiselle. Ei ole mitään syytä siitä sen kummemmin puhua, loppuunkäsitelty - ota tai jätä.

Apostoli Paavalin kuuluisat sanat Roomalaiskirjeessä kertovat Jumalan hylkäämistä ihmisistä.

Katsotaan niitä kerran vielä, pojat ja tytöt!

Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa.

Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua.

Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.


He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin.

Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa.

He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.

Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan.

Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan.

Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.


Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.

He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä.

Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.
 Room 1:18-32 KR 1992


Tämän lukeva kristitty päätyy nopeasti sellaiseen tulokseen, että homoseksuaaliset ihmiset ovat maailman kauheinta ja pahinta joukkoa.

He ovat Jumalan hylkäämiä saastuttamaan omat ruumiinsa ja heissä kiteytyy kaikki se paha, jota apostoli Paavali tahtoo Rooman kristityille kuvata tämän maailman menossa.


Minä kuitenkin väitän, että tämä luonnollinen lukutapa on apostolin kirjeen käsittämistä väärin.

Koska ei lueta huolellisesti - jos ollenkaan - ja annetaan omien ajatusten johtaa eikä kunnioiteta Jumalan Sanaa niinkuin se on kirjoitettu.


Tuosta voimme keskustella, jos keskustelijoita löytyy.

Itselleni on ollut hyvin merkittävä näissä pohdinnoissa nettiruukussa eri tahoilta kuultu ajatus..

"jos homoseksuaaliset ihmiset ovat Jumalan hylkäämiä, miksi he etsivät liitolleen Jumalan siunausta?"

eikö olekin totta, että Jumalan hylkäämä ihminen ei laisinkaan välitä Jumalasta eikä pelkää Hänen vihaansa eikä rangaistustaan eikä etsi Hänen suosiotaan?

Miksi jopa eri kirkkojen pappien, munkkien ja nunnien joukossa ja anglikaanisen kirkon piispoissakin on homoseksuaalisia ihmisiä?

Mitä tekemistä heillä on kirkon työn ja luostareiden ja rukouksen ja hiljentymisen kanssa, jos kerran Jumala on heidät hyljännyt himojensa valtaan?


Minä väitän että apostoli Paavali kirjoittaa heteroista, jotka ovat suurin osa ihmiskuntaa.

Meistä kaikista.

Ja jokainen hetero inhoaa ajatusta saman sukupuolen kanssa makaamisesta, luontokin jo sanoo että se on väärin ja paha asia.

Keisari Nero on erinomainen esimerkki apostoli Paavalin kirjeen kuvaamasta ihmisestä.

Joka antoi mestata oman äitinsä Agrippan ja joka järjesti itselleen suuret orgiat ja häät miehen kanssa, jossa julkeat portot olivat morsiusneitoina.

Joka palvoi epäjumalia, ihmisiä ja eläimiä ja vaati että häntä itseään jumaloidaan.

Joka antoi mestauttaa apostoli Paavalin ja ristiinnaulita apostoli Pietarin.

A really jolly fellow, this Empreror Nero, bisexual sadist and mother fucker.


Eikö apostoli muka tuomitse miehen kanssa makaavaa miestä tai naisen kanssa makaavaa naista?

No toki. Tuossahan se on kirjoitettu.

Väitän että hän kirjoittaa heteroista, jotka homoilevat (tai homoista jotka heteroilevat).


Nyt on ongelma seuraavanlainen

homoseksuaalisuus on poikkeavuus ja luonnonvastainen suhde kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen välillä.

jos tätä ei saa ääneen sanoa, jotain on mennyt pahasti pieleen.

sanoohan ihmisen järkikin, että ruuvit ja mutterit on tehty toisiaan varten.

Tämän toteaminen on eri asia kuin se että SETA vaatii tasa-arvoisuutta ja hyväksyntää seksuaaliselle erilaisuudelle.

jos seksuaalisessa identiteetissään horjuvaa nuorta kasvavaa ihmistä ei saa auttaa kohti heteroseksuaalista suhdetta, jotain on mennyt pahasti pieleen.

 Patu sanoo, että eiköhän pastori Muukkonen tunne erinäisiä homoseksuaalisuuteen liittyviä ihmisiä.

Uskon että Patu on tässä oikeassa.

Mutta se todistaa juuri sitä, mitä tässä sanon

on ihmisiä, joiden omatunto on raskas ja syyttävä homosuhteiden tähden, ja he tulevat pastorin tai saarnaajan luo sielunhoitoon.

Jos he olisivat Jumalan hylkäämiä eivät he tulisi pastori Muukkosen luokse etsimään anteeksiantamusta ja armoa avuksi oikeaan aikaan.

eikö niin?

apostoli Paavali ei kirjoita Roomalaiskirjeen alussa tällaisista omantunnon herkistä, Jumalaa kaipaavista ihmisistä, joita Jumala rakastaa.

Minkälaista apua pastori Muukkonen, herra Patu sir norppa tai mister Mikko tällaisille ihmiselle tarjoaa on rukouksen ja hiljentymisen ja ihmisen kuuntelemisen ja Raamatun tutkimisen asia.

eikö niin?

5 kommenttia:

 1. Kun on kyseessä homoseksuaalisuus, on usein saatettu sanoa ja esittää se peruste, että se on synnynnäistä ja ettei sille voi mitään. On saatettu sanoa, että jotkut ovat syntyneet homoseksuaaleiksi ja siksi heidän on vain hyväksyttävä tämä identiteetti.
  Kuitenkin, jos tutkitaan homoseksuaalisuuden syntyä, ei ole voitu löytää yhtäkään perinnöllistä syytä sille. Ei ole löydetty mitään geeniä tai muuta sellaista, joka voisi aiheuttaa sen. Vakuuttavat löydöt ovat jääneet puuttumaan.
  Sensijaan paljon oleellisempia tuntuvat olevan määrätyt taustatekijät ja erityispiirteet, joita seuraavassa luetellaan. Nämä tekijät ovat löytyneet toistuvasti useissa tutkimuksissa ja haastatteluissa, joita on tehty, ja ehkä jotkut voivat tunnistaa joitakin näistä taustatekijöistä - jotka useimmiten liittyvät ihmissuhteisiin - omikseen.

  http://www.jariiivanainen.net/Homoseksuaalisuudesta_vapautuminen.html

  VastaaPoista
 2. Jari Iivanaisen sivu on hyvä lukea ajatuksella. Perusajatuksena siinä on, että homoseksuaalisuus on ihmisen kasvuympäristön ja kokemusten aiheuttama vääristymä, joka on myös oma valinta. Synnillisesetä homoseksuaalisesta taipumuksesta on mahdollista parantua heteroksi ja näin apostoli Paavali kirjoittaa

  - Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset...

  11. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.
  1 Kor 6:9,11

  ...
  tällä sivulla siis täysin kumotaan blogissa esittämäni väitteet.

  VastaaPoista
 3. Ihminen on osa luontoa ja luonto, tämä meidän tuntema on vain pini pisara kokonaista luontoa joka on Jumala tai miksi sitä ihmlnen rajoitetussa aivoituksessaan kulloinkin nimittää. Kaikki mikä ei ole luonnosta ja ihmisen alkuperäinen geneettinen jatkumo on vääristymää. Tämän hetkinen elämä'ntyyli syntyttää yhä enemmän harhautumia ja seksi kaikissa muissa kuin oikeassa aviollisessa rakkaudellisessa suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen on pieni pisara tätä kokonaisharhautumista jota rahanahneet kauppiaat käyttävä't hyväkseen, kaikessa, siis aivan kaikessa toiminnassa. Kukaan ei enää edes pysty ajattelemaan omilla "puhtailla" aivoillaan sillä kaikki ovat syntymästä lähtien aivopestyjä ja juuri se on ns. perisynti mistä raamatussa puhutaan. Mainonta, tulee se missä muodossa tahansa, harhauttaa ihmisen. Kun synnymme vääristyneeseen yhteiskuntaan joka antaa vääristyneitä viestejä emme edes ajattele niitten totuutta. Emme pysty ajattelemaan koska kaikki ympärillämme toistaa samaa kaavaa. Totuuden löytämiseksi täytyy mennä hyvin kauas menneisyyteen ja tiedostaa miksi olemme kehittyneet mihehiksi ja naisiksi emmekä esim. kaksiosaisiksi jotka lisääntyvät itsekseen. Avio eli vakituisesta parisuhteesta miehen ja naisen välillä ei ole lajitietoista kiistaa mutta siitä onko ihmiselämän pidentyessä tarkoituksenmukaista elää loppuun asti samassa liitossa. Joutsenet ovat yksiavioisia ja monet muutkin lajit. Se lienee ihmisen alkuparäinen tarkoitus. Nykymaailma on todella vinksahtanut. Avaa televisio ja joka kanavalta tulee mainosten tai muitten jopa "tieteellisten" tai "historiallisten" ohjelmien lomassa sukupuoliviettiä stmuloivia pätkiä. Ihminen ei niitä tiedosta koska ne menevät suoraan alitajuntaan. Hämmästyttävää että tässä liikakansoitetussa maailmassa ei ihmisiä ohjata älylliselle sektorille, luontoon tai liikuntaan. Seksissä on ihanne-esimerkki kaupanteon laillisesta huumeesta ja aivopesusta. Ihmiset eiväåt enää edes tiedä mitä on rakkus. Siihen yhdistetään automaattisesti seksi ja se menee ihmisen aivoissa kaiken muun edelle. Mitä on hoivaava rakkaus, tai huolehtiva rakkaus, tai kunniopittava rakkaus, tai vain tunne siitä että on huimaavan onnellinen koska rakastaa elämää elämänä joka jonkun sattuman ansiosta on tullut juuri meidän osaksemme. Kauanko ihminen elää mailmankaikkeuden aikaan verrattuna! Myymmekö sen ajan eri alojen yllykekauppialle elämämme hinnasta. Vaihdamme yllykeen toiseen ja taas toiseen emmekä koskaan ajattele. Olemme vankeja; itsemme, ystävien, lähipiirin, asuinympäristön, uskonnolllisen suuntauksen, painetun sanan, tedotusvälineitten, yhteikunnan ilmiöitten jne todellisia vankeja ja mikä parasta anamme kaiken maailmalle eli muille ihisille ja heidän mielipiteilleen ja haemme helpotusta niille vääristymille jotka yhteiskunta ja elinympäristö ovat meihin iskostaneet..

  VastaaPoista
 4. "
  "Itselleni on ollut hyvin merkittävä näissä pohdinnoissa nettiruukussa eri tahoilta kuultu ajatus..

  "jos homoseksuaaliset ihmiset ovat Jumalan hylkäämiä, miksi he etsivät liitolleen Jumalan siunausta?""

  Tuo sama kai pätee kaikkeen muuhunkin. En nyt aio rinnastaa homoseksuaalisuutta yhtään mihinkään. Rinnastan vain hyväksynnän hakemisen. Niin raiskaajat, pedofiilit, murhaajat kuin sokeat, näkevät ja kuulevatkin haluavat saada muilta hyväksyntää. Kukaan ei ole täällä maan päällä Jeesuksen jälkeen ollut Jumalan niin hylkäämä, etteikö Jumala häntä kuulisi, jos ihminen Jumalalta sydämestään armoa anoo.

  Siitä olen samaa mieltä, että Paavali ei tuossa kohdassa puhu "luonnollisen kielen" mukaan. Hän tapansa mukaan retorisesti korostaa syntien paljoutta ihmiskunnassa - tarkoittamatta välttämättä sitä, että joku yksilö omaisi kaikki luetellut asiat yhtä aikaa. Siitä olen eri mieltä, että tekstiin tulkitaan jotain heterouksia tms. Eikä tuossa edes puhuta yksilöistä, vaan ihmisistä puhutaan monikossa. Ongelmanahan Paavalin mukaan on se, että ihmiset ovat asettaneet oman viisautensa siihen paikkaan, joka kuuluisi Jumalalle, ja että ihmiset ovat sivuuttaneet Jumalan majesteettisen kunnian (jae 21, ja toimineet Jumalan kunnian vastaisilla tavoilla), ja kuvittelevat kaiken kukkuraksi tietävänsä asiat Jumalaa paremmin (jakeet 17 ja 22). Jumalan kunnian syrjään laittaminen on tarkoittanut sitä, että ihmiset ovat vaihtaneet katoamattoman katoavaan, maailmankaikkeuden todellisen Luoja on korvattu ihmisten ja eläinten kuvilla, ja Jumala on sitten sallinut ihmisten rypeä läävässään, ja jättänyt ihmiset kunniansa ja kirkkautensa sijaan häpeällisten himojen valtaan "tekemään sopimattomia", kuten 1933/1938 käännös sanoo. Sopimattomista teoista kohdassa mainitaan esimerkkinä se, että Jumalan kunnian mukainen sukupuoliyhteys on korvattu muilla sukupuoliyhteyksillä, josta esimerkkinä mainitaan samaa sukupuolta olevien keskinäinen seksi. Sitten kohdassa jatketaan luettelemalla iso joukko erilaisia pahoja tekoja, joita ei sitten enää niin yksilöidä, joita yhdistää se, että ne ovat tekoja, joissa Jumalan kunnia on vaihdettu sellaisiin maallisiin tekoihin, jotka Jumalan kunniaa eivät edistä (tottelemattomuus vanhemmille, väkivaltaisuus yms.).

  Tavoitteena Paavalilla ei ole sanoa, että tällaiset ihmiset olisivat kelvollisia. Paavalin tähtäimessä on se, että kaikki ihmiset ovat syntisiä ja syyllisiä Jumalan edessä, mihin johtopäätökseen hän Roomalaiskirjeen seuraavassa luvussa sitten eteneekin. Kaikki ihmiset tarvitsevat Jeesuksen sovitustyötä pelastuakseen, syntejään sen enempää vesittämättä tai niitä oikeaksi toiminnaksi selittelemättä, vaan syyllisyytensä Jumalan edessä myöntäen ja Jumalan kunniaan nöyrtyen ja Jeesuksen sovitustyöhön turvaten.

  VastaaPoista
 5. "Ja jokainen hetero inhoaa ajatusta saman sukupuolen kanssa makaamisesta, luontokin jo sanoo että se on väärin ja paha asia."

  Ei asia noin kai ole. Tuoreimmman Väestöliiton Finsex-kyselyn mukaan alle 30-vuotiaista naisista 35 % on seksuaalisesti kiinnostunut samasta sukupuolesta. Ennen 2000-lukua samassa kyselyssä lukema oli 5 %. Samassa kyselyssä 20 % suomalaisnaisista kertoi harrastaneensa seksiä ainakin yhden saman sukupuolen edustajan kanssa. Medioiden seksuaaliopetus on tehnyt tehtäväänsä, ja johtanut käyttäytymismuutoksiin. Väestöliiton mukaan näin raju muutos ei välttämättä johdu siitä, että sen enempää lesbous kuin biseksuaalisuuskaan olisi väestössä yleistynyt tällaista vauhtia. Nykyään vaan taas yhä useampi harrastaa seksiä milloin kenenkäkin kanssa, sukupuoleen, ikään ja osin myös eliölajiin katsomatta.

  Tuolta osin yhteiskunta on menossa taas antiikin ajan yhteiskunnan suuntaan, jonka keskellä Paavalikin eli, ja jossa myöskin seksiä saatettiin kreikkalaisten keskuudessa harrastaa sukupuolirajoista välittämättä - mutta juutalaiset toimivat toisin.

  VastaaPoista