torstai 15. toukokuuta 2014

Oikeutta eläimille - kanoille

http://www.iltalehti.fi/iltvluontojaelaimet/201405140110739_v6.shtml

Parkanosta löytyi vuonna 2012 kiellettyjä kanahäkkejä.

EU direkttivi kaiketi valmistelussa, jossa kanojen vapaus numeroidaan myytäviin pakkauksiin 0 - 5 koodein. Nolla täysin vapaa onnellinen kana, vitonen ihmisten säästävyyden hinnan maksavia häkkikanoja. Mitä vaan, kunhan perheemme saa ruokaa.

Kukot ja kanat ovat suuren Jumalan lahja ihmiskunnalle, mutta niitä pitää hoitaa. Vaikka se nostaisi munatiun hintaa, kuluttaja on ratkaisevassa asemassa.

Mielestäni turkistarhaukseen tulee suhtautua samaan tapaan, eläinten oikeuksia vaalien ja muistaen, että Jumala itse valmisti ihmiselle nahasta vaatteet Eedenin puutarhasta lähdettäessä.

Ei tarhauksen kieltoa vaan oikeutta tarhoissa kasvatettaville eläimille kanoista ja kaneista härkiin a sonneihin, sikojakaan unohtamatta!


2 kommenttia:

 1. Moi.

  Kysyn toisesta asiasta Suomen kirkosta.
  http://johannesleijona.blogspot.fi/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=2

  Kerran sanoit, että kannattaa pysyä kirkon jäsenenä olla sen toiminnassa. Itse erosin kirkosta mm. Antti Kylliäisen takia ja palasin vuoden päästä kirkkoon naimisiin menon tähden. Olen vielä "porttokirkon jäsen" onneksi ei kaikki papit ole sellaisia. Silti minua häiritsee se että Kari Mäkisen puolesta rukoillaan joka sunnuntaina koska se on turhaa .

  Olet samaa mieltä Johanna Tunturipuron kanssa porttokirkosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella toinen aihe kuin oikeutta eläimille!

   Leijona Isaskarin heimosta soveltaa Ilmestyskirjaa Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon ja on Petri Paavolan oppilas.

   Olen varoittanut siitä, että Petri opettaa virheellisesti suurten kirkkojen sakramenttiopetuksesta. Varoitukseni on tämän blogin suosikki ollut jo kauan.

   Neuvon tutkimaan Ilmestyskirjaa rukoillen Pyhän Hengen antamaa valoa ja viisautta.

   Sanaa porttokirkko ei tietääkseni ole sen enempää Ilmestyskirjassa kuin koko Raamatussakaan

   Israelin kansan historia opettaa että Jumala kurittaa vaan ei hylkää. Sinä ruoskit kirkkoäitiäsija hylkäät.

   Et ole ainoa, joka niin tekee

   Poista