tiistai 25. elokuuta 2009

Luominen kustannus

http://www.luominen.fi

voihan nenä...

Tahdotteko puolustaa Jumalaa väärällä puheella ja puhua vilppiä hänen puolestaan?
Job 13:7 KR 1933


Kirjoittanut: Haamul
Niin...

Ajattelisiko joku uskova mutta tietyistä kehitysopillisista tosiasioista kuitenkin perillä oleva, että huijaamalla kansaa voitetaan enemmin ihmisiä uskomaan myös muu Raamatun sanoma? Siis valehtelisiko joku tietoisesti näin, ikään kuin hyvässä tarkoituksessa?


Jos näin olisi, siis jos joku tosiaan Kristuksen tähden sulkee silmänsä totuudelta ja opettaa lapsille puppua, ajatellen siten edistävänsä Jumalan valtakunnan asiaa, mielestäni hän toimii typerästi ja väärin.

Jeesus antoi väärän huoneenhaltijan uskoville esikuvaksi vain tämän oveluuden ja asiaan paneutumisen vuoksi, mutta ei vilpillisen menetelmän takia.

Sillä Jumalan Sana kestää totuuden. Onhan Jumala itse Totuus.Kirjoittanut: MikkoL

juuri tuo kouluikäisiin nuoriin ja heidän vanhempiinsa kohdistaminen saa niskakarvani pystyyn.

Jerusalemissa on Jad Vashem, Vainojen museo, jossa näytteillä on monia puhuttelevia esineitä ja valokuvia natsi-Saksan nousun ajoista sen tuhoon.

mieleeni on piirtynyt pysyvästi lapsille tarkoitettu kirjanen, jonka Valtio on painattanut joskus 1930-luvun alussa oikein värikuvin.

siellä lapsille kerrotaan, että kun tulee perheeseen sairautta, ei saa mennä tohtori Weizmannin luo, joka on juutalainen. jos isä ja äiti sellaista ehdottavat, siitä on hyvä ihan kertoa opettajalle tai jollekin viranomaiselle.

sama inhottava valheen henki on tunkeutumassa näiden sivujen kautta kristittyihin koteihin, lasten ja vanhempien pariin, tällä kertaa valkeuden enkelinä amerikkalaisen kreationismin hahmossa.


LAINAUS SIVUILTA

”Minulla on Raamattu – mitä muuta tarvitsen?”

Ken Ham

Suomentanut: Sari Jokisalo
Avustajina: Erkki Jokisalo, Markus Lintinen, Martti Uotila

Alkuperäisjulkaisu: Creation 15(2):28-30, March 1993

Hiljattain pidettyyn merkittävään luomisseminaariin osallistui eräs nainen, joka oli todella innostunut kuulemastaan. Hän oli myös melko huolestunut keskustelusta, joka hänellä oli ollut aviomiehensä kanssa aikaisemmin päivällä.

Nainen oli yrittänyt kannustaa miestään osallistumaan tähän seminaariin, jota hän piti erittäin tärkeänä, mutta mies kieltäytyi lähtemästä ja sanoi: ”Minulla on Raamattu, mitä muuta tarvitsen? En tarvitse mitään todisteita luomisesta, kun minulla on Raamattu. Miksi minun pitää tietää, mikä kehitysopissa on vikana? Raamattu on Jumalan sanaa ja siinä on kaikki mitä tarvitsen.”

Kuinka selviytyä vastaväitteistä...

”Olen oppinut suunnattomasti tänään”, nainen totesi. ”Tämä seminaari on todella auttanut minua uskossani. Pyydän sinua kertomaan minulle, kuinka vastaan mieheni Billin vastaväitteisiin?”

Mietin hetken ja kysyin sitten häneltä: ”Onko sinulla ja Billillä lapsia?”

”No, kyllähän meillä on kolme lasta, 8-13-vuotiaat”, hän vastasi.

Sanoin hänelle: ”Jos miehesi olisi edessäni tällä hetkellä, luulen, että sanoisin hänelle jotakin tällaista:

Bill, mitä aiot sanoa lapsillesi (pienille tai täysikasvuisille), kun he tulevat ja kysyvät seuraavanlaisia kysymyksiä:

’Isi, olen kuullut, että dinosaurukset elivät miljoonia vuosia sitten ja se on Raamatun kanssa ristiriidassa, onko näin?’

’Isi, suurin osa tiedemiehistä sanoo, että he voivat todistaa ihmisen kehittyneen jostakin apinankaltaisesta oliosta, ja kertomus Aadamista ja Eevasta ei ole totta – onko sinulla tähän vastausta?’


’Isi, suurin osa ihmisistä sanoo, että Raamattuun ei voi luottaa, koska se on vain uskonnollinen kirja, mutta oikea tiede on todistanut, että Jumala ei luonut maailmaa sillä tavalla kuin Raamatussa sanotaan. Miksi en uskoisi tiedemiehiä, heidän avullaanhan ihminen on käynyt kuussa ja he ovat tehneet mainioita keksintöjä, kuten tietokoneet?’

’Isi, mistä fossiilit ovat peräisin? Sopivatko ne Raamattuun? Jos Ensimmäinen Mooseksen kirja ei ole totta, miksi minun pitäisi uskoa muihinkaan Raamatun kirjoihin, kun jopa Jeesus Kristus viittasi puheissaan Ensimmäiseen Mooseksen kirjaan? Onko totta, että Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa kuvattua maailmanlaajuista vedenpaisumusta ei ole koskaan ollutkaan? Kaikissa museoissa, joissa olen vieraillut, sanotaan selkeästi, että kaikki tieteellinen näyttö todistaa evoluution puolesta, joten miksi minun pitäisi hyväksyä sinun uskosi Raamattuun?’

LAINAUS PÄÄTTYY
Hankkeen taustalla on "paras linkki" eli "Creation Ministries International" joka esittäytyy koko komeudessaan webissä sivulla

http://creation.com/

etusivulta alkaen valheen kaikella voimalla helposti harhautettavia lapsellisesti uskovia kristittyjä viedään harhaan.

näyttävästi mainostetaan "The Voyage that shook the world", "Tutkimusmatka, joka järisytti maailmaa".

Aiheena on HMS Beaglen toinen matka 27.12. 1831 - 2. 10. 1836, jossa oli mukana nuori Charles Darwin.

Tri Ted Baehr antaa arvionsa "Fascinating and profound - One of the best-produced documentaries ever made".

"Kiehtova ja syvällinen - eräs kaikkien aikojen parhaiten tehdyistä dokumentaareista"sinänsä ihan kiva idea, mutta miten kristitty aikamme elokuvia arvioi?

aika vaativaa hommaa...

kävin vilkaisemassa, mitä siellä sanotaan tämän päivän kuumimmasta elokuvasta, Quentin Tarantinon Inglourious basterds, joka on valtaamassa myös Suomen elokuvateatterit.

Elokuva kertoo kuvitteellisen tarinan amerikan-juutalaisista sotilaista, jotka kostavat kaikin mahdollisin keinoin Ranskassa oleville natseille väkivallan orgioissa, jotka vain Kill Billy tekijä Tarantino hallitsee kaikesa graafisessa detaljissaan. Miten ihminen tapetaan.

Odotetusti tämä "isänmaallinen" ja sekä saksalaista että juutalaista yleisöä kovin Saksassa innostanut filmi saa kristityiltä arvioijilta täydet pisteet. Onhan se väkivaltainen mutta...


Creation Ministries International sisältää pitkän listan tohtoreita, jotka ovat projektissa mukana vahvistamassa kristittyjen uskoa Raamattuun ja siihen, että maailma on luotu kuudessa päivässä.

Päämaja näyttää olevan Australiassa, haaraosastoja on Uudessa Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Englannissa, manner-Euroopassa sekä Yhdysvalloissa (anglosaksinen maailma).

Erityisen tärkeä on tri Tas Walker, jonka kiinnostuksen kohteena on geologia.

Hänen perusajatuksensa on, että Australian geologiset muodostumat on parhaiten selitettävissä Raamatun kertomuksella maailmanlaajasta tulvasta, joka kerran peitti kaiken alleen.

Tri Walkerin rooli on hyvin keskeinen, sillä "nuoren maailman geologia" on avainasemassa, kun pohditaan maapallomme pinnanmuotojen ikää.
Ensimmäiseksi saanemme kysyä tri Walkerilta, kvuassa mielyttävän näköiseltä hymyilevältä herrasmieheltä, millaisin eväin hän on lähtenyt mullistamaan geologisen tutkimuksen perusteita ja kaatamaan tieteellisen tutkimuksen pilareita.

On hieman yllättävää, että Tas Walker ei itse ole geologi. Hän ei ole julkaissut yhtään tieteellistä tutkimusta geologian alalta, osallistunut yhteenkään kansainväliseen konferenssiin selvittämään mullistavia ajatuksiaan.

Hän on saanut tohtorin arvonsa sähkötekniikan alalta ja harrastanut sivuaineena geologiaa.Mutta sitten alan epäillä hänen rehellisyyttään. Tässä on nyt pahasti jymäyttämisen tuntua, vaikka nimi on komeasti Biblical geology "Raamatullinen geologia".

Avaan hänen sivunsa geologian historiasta. Tämähän on mielenkiintoista, ajattelen, odottaen näkeväni, miten hän esittelee geologian isän, Sir Georg Lyellin ja uniformistisen näkemyksen maan pintakuoren muotojen syntymisestä.

Vaan kas ei!

Geologian pioneeri onkin Nicholas Steno (1631-1686), jonka käsityksiä stratigrafiasta opetetaan yhä ensimmäisen vuoden geologian kursseilla...

ja oi ihme, vaikka uniformistit, joille Raamattu on myrkkyä, eivät sitä huomaa, Steno on raamatullinen geologi!

Tri Walker lainaa sitten pitkiä pätkiä Stenon teoksesta, jossa hän kuvaa kotiseutunsa maisemia suuren tulvan näkökulmasta.
Tässä ei ole kyseessä viaton tietämättömyys, vaan taitavasti rakennettu vale.

Tässä harhautetaan geologiaa tuntemattomia natsi-Saksan virkailijoiden niin hyvin hallitseman propagandan keinoin.

miten valehdella tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

Tämä tri Walkerin teksti on valheen isälle tunnusomaista, taitavaa, tehokasta, ja lumoavaa ja ah niin mielenkiintoista "totuutta", jota ilman kristitty eksyy uskosta ja lapsensa alkavat vieraantua tästä meidän kristillisydestämme.

on järkyttävää, että tätä potaskaa levitetään suomalaisten kristittyjen parissa nyt näin kauniiden, puhuttelevien ja taitavasti tehtyjen suomalaistenkin sivujen avulla.

kirkkokuntiin sitoutumattomasti, tavoitellen kaikkia Jeesukseen uskovia kristittyjä, jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuuteen.

Kirjoittanut: mama

Tuo heidän Jumalansa on ilmeisesti aika mitätön pakkaus, kun tarvii tommosta valheiden verkkoa tuekseen.

Taustalla tuntuu olevan väkeä, joista on kiinni Jumalansa uskottavuus. Aikamoisen homman ottaneet hoitaakseen.

Aivan käsittämätön juttu!

Israelin Jumala on kaikkivaltias ja Häneen voimme luottaa. Hänen kaikkivaltiuttaan ei horjuta tiede, eikä pseudotieteelliset valheprofeetat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti