maanantai 13. heinäkuuta 2009

Valkeuden enkeli

Sillä senkaltaiset väärät apostolit ja petolliset työntekijät teeskelevät itsensä Kristuksen apostoleiksi.

Ei myös ihmekään ole; sillä itse saatana muuttaa itsensä valkeuden enkeliksi.

Ei siis se ole suuri, jos myös hänen palveliansa itsensä asettelevat niinkuin he olisivat vanhurskauden saarnaajat, joiden loppu pitää oleman heidän töittensä perään.

2 Kor 11:13-15 Biblia 1776Apostoli Paavalin toisessa korinttilaiskirjeessä on vahvaa tunnetta, se tuntuu läpi yhä.

Hän sanoo heti kättelyssä puhuvansa nyt tyhmästi.

Tuohon Kreikan suureen satamakaupunkiin oli hänen apostolin virkansa kautta syntynyt joskus 50- luvun kuluessa nuori seurakunta täynnä väkeviä Pyhän Hengen lahjoja ja Kristuksen Jeesuksen uskoa.

kiivastuksen syynä ovat samalle alueelle tulleet vanhurskauden saarnaajat, jotka saavat apostoli Paavalin kerrassaan suunniltaan.

Tämän korinttilaisille osoitetun ryöpytyksen keskellä apostoli lausuu nuo merkilliset sanat, jotka ovat jääneet elämään kristillisen kirkon hengellisessä aarteistossa.

"Saatana muuttaa itsensä valkeuden enkeliksi."

näin tämä apostolin ryöpytys alkaa:

Oi jospa te vähänkin minun tyhmyyttäni kärsisitte! Ja tosin te minua kärsitte.

Sillä minä kiivaan teitä Jumalan kiivaudella. Sillä minä olen teitä kihlannut yhdelle miehelle, että minä puhtaan neitseen Kristukselle tuottaisin.

Mutta minä pelkään, että niinkuin kärme vietteli Evan kavaluudellansa, niin myös teidän taitonne turmellaan siitä yksinkertaisuudesta, joka on Kristuksessa.

Sillä jos se, joka teidän tykönne tulee, toisesta Jesuksesta teille saarnaa, josta emme saarnanneet, taikka jos te toisen hengen saatte, jota ette ole saaneet, eli toisen evankeliumin, jota ette ole ottaneet vastaan, niin te sen oikein kärsitte.

Sillä minä arvaan, etten minä ole ollut halvempi niitä kaikkein korkeimpia apostoleita.

Ja ehkä minä olen puheessa yksinkertainen, niin en minä ole tiedossa yksinkertainen; kuitenkin olemme me kyllä kaikille teille tiettävät.

Eli olenko minä syntiä tehnyt, että minä olen itseni alentanut, että te ylennettäisiin, että minä olen teille Jumalan evankeliumia ilman palkkaa ilmoittanut?

2 Kor 11:1-7 Biblia 1776näiden "korkeampien apostolien" tekniikka on syyttää ja suorastaan ivata tätä apostolin kyydillä kulkevaa entistä juutalaista rabbia.

ilmeisesti hän oli ulkomuodoltaan vähemmän edustava, puhetavaltaan jotenkin yksinkertainen (tosin sitä on vaikea kuvitella) ja kaiken kukkuraksi niin typerä, että ei edes pyydä että hänet "hyvästi lähetettäisiin" Korinttin seurakunnasta.

sanoo "ryöstäneensä" muita seurakuntia voidakseen palvella näitä ihmisiä ilmaiseksi.

Täytyihän hänenkin saada torilta leivän ja kalan ostettua päivän ruoaksi.


Ivaillen tuota köyhää apostolia, jonka olemuskaan ei tee mitään vaikutusta, nämä "korkeammat apostolit" kertovat Jeesuksesta ja evankeliumista ja odottavat saavansa myös tästä arvokkaasta työstän palkan.

Samalla 50-luvulla olemme, joten ei sielunvihollinen tuhlannut aikaa.

Apostolin perään heti vaan samalle seudulle uusia apostoleja, saarnaamaan hieman tarkemmin asioista.

Galatalaiskirjeestä saamme kuulla myös apostoli Paavalin murhetta siitä, että nopeasti nämä käänsivät korvansa "korkeampien apostolien" sanomalle.Minä ihmettelen, että te niin pian annatte teitänne kääntää pois siitä, joka teitä Kristuksen armoon kutsunut on, toiseen evankeliumiin,

Joka ei muuta ole, vaan että muutamat eksyttävät teitä ja tahtovat Kristuksen evankeliumia toisin kääntää.

Mutta ehkä me taikka joku enkeli taivaasta saarnais teille toisin evankeliumia, kuin me olemme teille saarnanneet, se olkoon kirottu!

Niinkuin me ennen sanoimme, niin minä vielä sanon: jos joku teille toisin saarnaa evankeliumia, kuin te ottaneet olette, olkoon kirottu!

Gal 1:6-9 Biblia 1776
on Jumalan mies vihainen, kahteen kertaan oikein emäkiroaa nuo "toisenlaisen evankeliumin" apostolit.

ja vaikka enkeli taivaasta tulisi ja julistaisi moista roskaevankeliumia, väärennöstä, olkoon tuo henkivalta, enkelikin kirottu!

Apostoli puolustaa aarretta, joka on hänelle uskottu.

Ei kukaan ihminen

Ei kukaan ihminen

Ei kukaan ihminen ole sitä aarretta hänelle antanut vaan Jeesus Kristus itse

Ylösnoussut. Henkilökohtaisesti.
Saarnaanko minä nyt ihmisten eli Jumalan mielen jälkeen? eli pyydänkö minä ihmiselle kelvata? Sillä jos minä tähän asti olisin tahtonut ihmisille kelvata, niin en minä olisi Kristuksen palvelia.

Mutta minä teen teille tiettäväksi, rakkaat veljet, ettei se evankeliumi, joka minulta saarnattu on, ole ihmisen jälkeen.

Sillä en minä ole sitä ihmiseltä saanut enkä oppinut, vaan Jesuksen Kristuksen ilmoituksesta.

Gal 1:10-12 Biblia 1776
(laitan tähän nyt varoituksen sinulle, arvon lukija. Olen tuossa lainannut Paavalin Galatalaiskirjettä. Voi olla, että sinun on parempi jättää lukeminen tähän, ettei sinua luettaisi Kaarneenpoikien hengellisesti epäilyttävään seuraan. He kun lukevat Raamattua ja Lutheria)
no nyt on ilo kristityillä, etenkin niin riitaa ja toraa rakastavilla lestadiolaisilla!

saamme tässä oikein ison koivuhalon, jolla mäiskiä toisia kristittyjä.

niinkuin saatana ottaa valkeuden enkelin muodon, sinä opetat valhetta totuuden nimissä, hengellistä sokeutta ja pimeyttä ja syvyydestä ovat kysymyksesikin!

osaan hyvin kuvitella erilaisissa seuroissa ja tapaamisissa, miten näitä "valkeuden enkeleitä" vilisee ja kuinka ne saavat porukalla turpaan hengellisesti ja ajetaan ovesta ulos.

koetetaan nyt siis yhdessä miettiä, mitä perinjuurin tuohtunut apostoli Paavali noilla sangen ihmeellisillä sanoillaan tarkoittaa.

Ensinnäkin koko litaniansa liittyy sekä Korintissa että Galatian maakunnassa harhaanjohtamiseen, eksytykseen.

Miksi saatana muuttuisi valkeuden enkeliksi?

voidakseen pettää kristittyjä Jeesuksen omia.

onko Jumalan lapsia sitten mahdollista pettää?

voi veikkonen.

ei vain mahdollista vaan se on oikein saatanan erityinen taito ja tehtävä.

Isä Jumala on asiat niin järjestänyt, että näin on.

Näemme Raamatusta, että tämä pettäminen vain kiihtyy näiden lopunaikojen edetessä.

Jumala lähettää oikein väkevän eksytyksen, että kaikki ne hukkuisivat, jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen.

valitutkin, jos mahdollista.

Näin on kirjoitettu apostoli Paavalin vanhimmassa kirjeessä ja koko Uuden testamentin vanhimmassa tekstissä

(Tessalonikalaiskirjeet ovat nykyisen käsityksen mukaan 50-luvun alusta. anteeksi tämä hyppy tieteellisen Raamatun tutkimuksen puolelle)
Kirjoittanut: MikkoL, 13.07.2009 14:50Ettekö te muista, että minä teidän tykönänne ollessani näitä jo teille sanoin?

Ja mikä nyt estää, te tiedätte, että hän pitää ajallansa ilmoitettaman.

Sillä hän nyt pahuutta vaikuttaa salaisesti, ainoastaan että se, mikä nyt estää, tulee pois.

Ja silloin se pahanilkinen ilmoitetaan, jonka Herra suunsa hengellä tappaa, ja tekee hänen kanssansa lopun, tulemisensa ilmoituksen kautta,

Jonka tulemus saatanan vaikutuksen jälkeen tapahtuu, kaikella voimalla ja merkeillä ja petollisilla ihmeillä,

Ja kaikella vääryyden petoksella niiden seassa, jotka kadotukseen tulevat, ettei he rakkautta totuuden puoleen ottaneet, autuaaksi tullaksensa.

Sentähden on Jumala heille lähettävä väkevän eksytyksen, niin että he valheen uskovat:

Että ne kaikki tuomittaisiin, jotka ei totuutta uskoneet, vaan vääryyteen suostuvat.


2 Tess 2:5-12 Biblia 1776
Tämä hurja ennustus apostoli Paavalin kirjeessä Kreikan suurimpiin kuuluvaan kaupunkiin, Tessalonikaan, liittyy lopunaikoihin.

Ilmeisesti kristityt ovat kuulleet, että Jeesus Kristus tulee takaisin ja hieman hämmentyneet ja säikähtäneet, että kantsiiko tuota avioliittoa solmia tai tuota taloa ostaa, jos Jeesus jo huomenna tulee ja maailman loppu.

Älkäät antako kenenkään teitänne vietellä millään tavalla; sillä ei hän ennen tule kuin luopumus tapahtuu ja synnin ihminen ilmoitetaan, kadotuksen lapsi,

Joka on vastaanseisoja, ja korottaa itsensä kaikkein päälle, mikä jumalaksi taikka jumalanpalveluksi kutsutaan, niin että hän istuttaa itsensä Jumalan templiin niinkuin Jumala, ja tekee itsensä jumalaksi.


2 Tess 2:3-4 Biblia 1776
saamme näin oppia Jumalan Sanasta käytännön tilanteiden kautta.

samalla kun apostoli Paavali höyryää "korkeampia apostoleja" vastaan, hän myös kertoo Kristuksen kirkolle, jossa näitä kirjeitä on siitä lähtien ahkerasti luettu ja opittu, että saatana muuttuu valkeuden enkeliksi.

samalla kun apostoli Paavali lohduttaa kovin arkoja Tessalonikan kristittyjä, jotka kaikki kymmenen ovat valvovia neitseitä hermostuneina odottaen Yljän tuloa, ettei Jeesus tule ennenkuin.

ja saamme hämmästyttävää ennustusta siitä, että anti-Kristus on kerran tuleva

"saatanan vaikutuksen jälkeen tapahtuu, kaikella voimalla ja merkeillä ja petollisilla ihmeillä,
Ja kaikella vääryyden petoksella niiden seassa, jotka kadotukseen tulevat, ettei he rakkautta totuuden puoleen ottaneet, autuaaksi tullaksensa."


toki on mielenkiintoista, että joskus tulevaisuudessa jotain tapahtuu.

mutta ei Tessalonikalaiskirjeen sanoma varsinaisesti koske vain tulevia, vaan saamme tästä oppia jotain valkeuden enkelistä.

Valehtelu käy silloin niin voimakkaaksi, että sitten vasta sitä voimaa on, niitä petollisia ihmeitä ja merkkejä.

mutta nämä vaikuttavat jo nyt. ne kypsyvät sitten niin, että keskittyvät tähän kadotuksen lapseen, joka asettuu Jerusalemin temppeliin ja julistaa olevansa jumala.
onhan tässä jo pikkusen evästystä lisää siihen, mikä on tämä valkeuden enkeli.

ei mikään helposti havaittava rumilus, jonka Jumalan lapset herkästi vaistoavat ja sivuun lykkäävät.

kaunis, kirkas olento, jolla on voimaa, joka voi saada aikaan tunnusmerkkejä, kerran profeetta Elian tavoin hän saa tulen lankeamaan taivaasta, ja sellaisia tekoja, jotka saavat epäilevätkin ihmiset uskomaan - ihmeitä.

näemme myös apostolin opetuksesta, että tämä on hengellinen olento, jolla on Jeesuksen evankeliumi sanoissaan ja joka varmasti tietää hyvin, miten näytellä Jumalan Poikaa.
Efesolaiskirjeessä annetaan tästä kristityille ohjetta:

Viimein, rakkaat veljeni, olkaat väkevät Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.

Pukekaat päällenne kaikki Jumalan sota-aseet, että te perkeleen kavalia päällekarkaamisia voisitte seisoa vastaan.

Sillä ei meillä ole sota verta ja lihaa vastaan, vaan pääruhtinaita ja valtoja vastaan, maailman herroja vastaan, jotka tämän maailman pimeydessä vallitsevat, pahoja henkiä vastaan taivaan alla.

Sentähden ottakaat kaikki Jumalan sota-aseet, että te voisitte pahana päivänä seisoa vastaan ja kaikissa asioissa pysyväiset olisitte.

Niin seisokaat vyötetyt kupeista totuudella, ja vanhurskauden rintaraudalla puetetut,

Ja jalat valmiiksi kengitetyt, saarnaamaan rauhan evankeliumia.

Mutta kaikissa ottakaat uskon kilpi, jolla te voitte sammuttaa kaikki ruman tuliset nuolet.

Ja ottakaat päähänne autuuden rautalakki, ja hengen miekka, joka on Jumalan sana,

Ja rukoilkaat joka aika kaikella rukoilemisella ja anomisella hengessä, ja siinä valvokaat kaikella ahkeruudella ja rukouksella kaikkein pyhäin tähden,

Ja minunkin tähteni, että minulle puhetta annettaisiin avoimella suulla rohkiasti puhuakseni, ja niin tiettäväksi tekisin evankeliumin salaisuuden.


Ef 6:10-19 Biblia 1776

rautaista kristillisyyttä taistelussa pahoja henkiä vastaan.

rintarautana vanhurskaus sydäntä suojaamassa

rautalakki päässä iankaikkisen autuuden voimallisessa suojassa -

hengen miekkana Jumalan Sana


niin veisaamme:

Se sana seisoo vahvana,
ne ei voi sitä kestää.
Kun kanssamme on Jumala,
ken meiltä voiton estää?
Jos veis he henkemme,
osamme, onnemme,
ne heidän olkohon,
vaan meidän iät on
Jumalan valtakunta

mikä tässä kaikessa valheen melskeessä on hommelin ydin?

miksi saatana lähettää palvelijoitaan, melkein oikealta kuulostavan evankeliumin arvovaltaisia julistajia?

miksi valehdella oikein pienten ihmeiden ja merkkienkin avulla?

miksi jymäyttää uskovia, jotka suorastaan häikäistyvät tämän taivaan enkeliltä näyttävän olennon kirkkaudesta?

(sen keskiaikaisen pukinjalkaisen sarvipään he helposti tunnistaisivat vihollisekseen)
näemme vastauksen tuossa Tessalonikalaiskirjeen antamassa tämän maailman ruhtinaan järkyttävän tarinan loppuhuipennuksessa.

"Joka on vastaanseisoja, ja korottaa itsensä kaikkein päälle, mikä jumalaksi taikka jumalanpalveluksi kutsutaan, niin että hän istuttaa itsensä Jumalan templiin niinkuin Jumala, ja tekee itsensä jumalaksi."

tässä on homman kärki.

Ahmed Ahne tahtoo kalifiksi kalifin paikalle.
taasen jos olisikin kyse vain tulevaisuudesta, joskus tulevista Jerusalemin tapahtumista, mitä se meitä niin liikuttaa.

onpahan rauha meidän aikanamme, kuten kuningas Hiskia sanoi helpotuksesta huokaisten (profeetta ennustaa tuhoa mutta ei ihan vielä)


Hiskia vastasi Jesajalle: "Hyvä on Herran sana, jonka olet ilmoittanut." Itsekseen hän näet ajatteli: "Onhan sentään rauha ja vakaat olot minun päivinäni."
2 Kun 20:19
mutta kun ei.

Näemme Paavalin kirjeistä, että saatanan mielessä on jatkuvasti tämä ajatus "minä olen jumala".

miten hän saa ihmiset mukaansa tähän meininkiin tänään, siis kristityt ja ei-kristityt?

saatana on aivan liian kavala houkutellakseen ihmisiä palvelemaan itseään.

onhan näitä, saatanan palvojia, mutta he ovat aika pieni joukko.

saatanalla on paljon suurempi valtakunta hoidossaan, jossa hän vallitsee niinkuin tahtoo.

hän ei kuiskaa suoraan kuten Jeesukselle "palvele minua" (se päättyi huonosti)

kuten kavala käärme Eevalle "ette suinkaan kuole vaan tulette niinkuin Jumala..."

hän kuiskaa "sinä olet jumala"
tämä "evankeliumi" on paljon mieluisampi ihmiselle, Aadamille ja Eevalle kuin sanoma siitä, että olemme läpeensä perisynnin turmelemia ja kyvyttömiä rakastamaan ja tottelemaan tai edes uskomaan Jumalan Sanaa.

se on kaikunut miljoonista suista, tippa silmässä, käsi sydämellä, mielessä kaikki työväestön kärsimykset uskontoa valtansa pönkittävien porvarien käsissä.

"ei muuta herraa jumalaa kuin kansa kaikkivaltias"

Suomessa elää yhä monia, jotka tämän saatanalle niin tyypillisen valheen uskoivat ja ehkä vieläkin uskovat.

sitä kautta piru livahti Venäjän kansan sydämeen. nyt niitä mafioita sitten puretaan ja Moskovaan kirkkoja pystytetään.

saatamme nähdä tämän viestin saatananpalvojien omituisen maailman ytimessä

ihminen kuulee kuiskauksen "sinä olet jumala" ja saa lupauksen suurista voimista tehdä hyvää ja pahaa.

kunnes kuoleman hetkellä on pelkkää kauhua.


saatamme nähdä tämän hyvin moraalisen ihmisen ajattelussa "minä tiedän hyvän ja pahan - niinkuin tai ehkä hieman paremminkin kuin Jumala"


saatamme nähdä tämän Kolmannen valtakunnan saksalaisen upseerin silmissä, joka Heil Hitler! tervehtien marssii superihmisenä pelastamaan maailman arjalaisen jumalallisen kansan valtaan.
vaikea sen sijaan meidän on nähdä tämä omassa hengellisessä liikkeessämme.

onko mahdollista, että hengellinen johtaja julistaa melkein oikeaa apostolista sanomaa heränneille?

onko mahdollista, että hengellinen johtaja iloitsee siitä, että hänen lähes täydellistä saarnaansa kuunnellaan jumaloiden?

onko mahdollista, että hengellinen johtaja haluaa vaientaa äänet, jotka kehottavat kunnioittamaan meidän Jumalaamme, Herraa Jeesusta Kristusta?

ja vielä vaikeampi on nähdä saatanan kuiskinta omassa sydämessämme.

onko mahdollista, että meillä on sellainen kirkkauden enkeli, joka ilmoittaa meille jumalallisen totuuden.

jota nuo vähemmän lahjoja saaneet hämärässä vaeltavat kristityt veljet ja sisaret eivät ole ottaneet vastaan eivätkä ymmärrä?

onko mahdollista, että tiedämme sydämessämme oikean ja väärän niinkuin tai ehkä jopa paremmin kuin Jumalan Sana?

onko mahdollista, että uskomme melkein apostoliseen sanomaan?

onko mahdollista, että teemme elämämme suuret ratkaisut kuten jumalat - itse, sen enempää Luojamme tahtoa kysellen?

onko mahdollista, että valkeuden enkeli saa syrjäyttää terveen Jumalan Sanan hengellisestä elämästämme ja alkaa tuo kiehtova, kutkuttava, ihmistä niin perin juurin houkuttava sanoma

"sinä olet jumala"
"valkeuden enkeli"

tuohtuneen apostoli Paavalin toisesta kirjeestä korinttilaisille

"jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen"

lohduttavan ja rauhoittavan apostoli Paavalin kirjeestä tessalonikalaisille, jotka pelkäsivät että taivas putoaa huomenissa päälleen.

kirkko on vanhastaan yhdistänyt tämän hahmon myös Hesekielin kirjan sanomaan Tyyron ruhtinaalle.

ajatuksena, että hän oli Jumalan enkelten ruhtinas siellä, missä Mikael, Gabriel, Rafael ja Uriel.

nimensä oli kaunis "Valon kantaja", latinaksi Lucifer.

Ja Herran sana tapahtui minulle ja sanoi:

Sinä ihmisen poika, sano Tyron ruhtinaalle: näin sanoo Herra, Herra: että sinun sydämes paisuu, ja sinä sanot: minä olen Jumala, minä istun Jumalan istuimella keskellä merta; vaikka sinä olet ihminen ja et Jumala, kuitenkin yltyy sinun sydämes, niin kuin Jumalan sydän.

Katso, sinä olet olevinas viisaampi Danielia, ettei sinulta mitään salattu olisi;

Ja että sinä toimellas ja taidollas olet sen voiman saanut, ja koonnut sinun tavaroihis kultaa ja hopiaa,

Ja olet sinun suurella viisaudellas ja kaupallas niin suuren voiman saanut; siitä sinä olet niin ylpiäksi tullut, että sinä niin voimallinen olet.

Sentähden sanoo Herra, Herra näin: että sinun sydämes ylpeilee, niinkuin sinä Jumala olisit;

Sentähden katso, minä tahdon lähettää muukalaiset sinun päälles, julmat pakanat; heidän pitää miekkansa vetämän sinun kaunista viisauttas vastaan, ja tekemän sinbun suuren kunnias häpiäksi.

Heidän pitää sinun paiskaaman luolaan, että sinun pitää kuoleman keskellä merta, niinkuin tapetut.

Mitämaks, jos sinä murhaajalles sanot: minä olen Jumala; vaikka et sinä Jumala ole, vaan ihminen, ja olet sinun murhaajas kädessä.

Sinun pitää kuoleman, niinkuin ympärileikkaamattomat, muukalaisten käsiin; sillä minä olen sen sanonut, sanoo Herra, Herra.


Hesekiel 28:1-10 Biblia 1776


Ja toinen ihme näkyi taivaassa, katso: suuri ruskia lohikärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja hänen päissänsä seitsemän kruunua.

Ja hänen pyrstönsä veti kolmannen osan taivaan tähdistä, ja heitti ne maan päälle. Ja lohikärme seisoi vaimon edessä, joka oli synnyttämällänsä, että kuin hän olis synnyttänyt, se olisi syönyt hänen lapsensa.

Ja hän synnytti poikalapsen, joka oli kaikki pakanat hallitseva rautaisella vitsalla. Ja hänen poikansa temmattiin Jumalan tykö ja hänen istuimensa tykö.

Ja vaimo pakeni korpeen, kussa hänelle oli sia Jumalalta valmistettu, siinä ruokittaa tuhannen kaksisataa ja kuusikymmentä päivää.

Ja (suuri) sota tapahtui taivaassa: Mikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikärmeen kanssa, ja lohikärme soti ja hänen enkelinsä.

Ja ei he voittaneet, eikä heidän siaansa enää löydetty taivaassa.

Ja suuri lohikärme, vanha mato, joka perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, heitettiin ulos, joka koko maan piirin viettelee, hän heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä myös hänen kanssansa heitettiin sinne.

Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: nyt on autuus, ja voima, ja valtakunta, ja väki meidän Jumalamme, ja valta hänen Kristuksensa: että meidän veljiemme päällekantaja on heitetty ulos, joka heidän päällensä yötä ja päivää Jumalan edessä kantoi.

Ja he ovat hänen voittaneet Karitsan veren kautta, ja heidän todistuksensa sanan kautta; ja ei he henkeänsä kuolemaan asti rakastaneet.


Ilm. 12:3-11 Biblia 1776
täällä se vanha mato on.

nyt.

Ilmestyskirjan näky on huikea, ei ole mikään pikkunen toukka tämä, nätti kastemato.

meillä ei ole mitään mahdollisuuksia häntä vastaan.

hän sai aikaan sen, että kirkkauden Herra lyötiin häpeällisesti ristille.

hän villitsee kokonaisia kansakuntia, suuri ja mahtava Neuvostoliitto, Saksan Tuhatvuotinen valtakunta, Napoleon Bonaparten uljas Ranska, Pol Potin Kambodja, Ruanda...

luuletko, että sinä pieni ihminen pärjäät hänelle?


Ilmestyskirja näyttää sen ainoan tien, joka voittaa.

Kun taistelet perkelettä vastaan, sinua ei auta Jeesuksen nimi. Hän vain nauraa manauksillesi.

Kun taistelet perkelettä vastaan, sinua ei auta Pyhän Hengen voima. Se valahtaa nilkkoihisi kuin housut vyön katketessa.

Kun taistelet perkelettä vastaan, sinua ei auta Lapin vanhimmat eivätkä Kuusamon kurjet. Hän vain nauraa sinulle ja kehottaa kumartamaan ihmisiä vieläkin syvempään.

Karitsan veri auttaa.

Jeesuksen veri pelastaa.

Perkele häippäsee leijonan häntä koipien välissä, kun Karitsan veri on läsnä.

voi olla, että saat etuoikeuden vuodattaa myös oman veresi ja tulla marttyyriksi, veritodistajaksi, kuten Ilmestyskirja kertoo.

vaan olet silloin ja juuri silloin voittaja Karitsan veressä.


Golgatan veressä voima on,
Voima niin siunattu verraton.
Pyhässä veressä Jeesuksen
Voima on suuri ja ihmeellinen.
Golgatan veressä voima on,
Voima niin siunattu verraton.

Veri voi puhdistaa syntisen,
Veri voi uudistaa jokaisen.
Pyhässä veressä Jeesuksen
Voima on suuri ja ihmeellinen.
Veri voi puhdistaa syntisen,
Veri voi uudistaa jokaisen.

Väsyneet kulkijat tulla saa,
Sairaat ja heikot hän parantaa.
Pyhässä veressä Jeesuksen
Voima on suuri ja ihmeellinen.
Väsyneet kulkijat tulla saa,
Sairaat ja heikot hän parantaa.

Karitsan häihin jo kutsu soi,
Karitsan häät kohta alkaa voi.
Pyhässä veressä Jeesuksen
Voima on suuri ja ihmeellinen.
Karitsan häihin jo kutsu soi,
Karitsan häät kohta alkaa voi.


Hengellinen laulukirja nro 187
Tekijä tuntematon
Paavo Virtanen 1967
joten kun sinulle sanotaan

"Jeesuksen nimessä ja veressä"

ole turvallisella mielellä, sillä sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi.

Älä anna kenenkään

Älä anna kenenkään

Älä anna kenenkään estää sitä, että syöt ja juot usein Jeesuksen ruumiin ja veren.

ole oikein Herran kannibaali - juo Jeesuksen verta ja syö Hänen ruumistaan. (näin alkukirkon kristittyjä syytettiin, että ovat kannibaleja)

oli messu sitten 1964 tai 1701 tai 2008 ja oli pappi tai papitar kuka tahansa.

käytä hyväksesi tätä etuoikeutta, jonka Herra on kirkossa sinulle antanut.
Minä olen elämän leipä.

Teidän isänne söivät mannaa korvessa ja kuolivat.

Tämä on se leipä, joka taivaasta tuli alas, ja joka siitä syö, ei hänen pidä kuoleman.

Minä olen elävä leipä, joka taivaasta tuli alas: se joka tästä leivästä syö, hän elää ijankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, jonka minun pitää antaman maailman elämän edestä.

Niin Juudalaiset riitelivät keskenänsä, sanoen: kuinka tämä taitaa antaa lihansa meille syödä?

Jesus sanoi heille: totisesti, totisesti sanon minä teille: ellette syö Ihmisen Pojan lihaa ja juo hänen vertansa, niin ei ole elämä teissä.

Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, hänellä on ijankaikkinen elämä, ja minä olen herättävä hänen viimeisenä päivänä.

sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma.

Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, hän on minussa ja minä hänessä.

Niinkuin elävä Isä minun lähetti ja minä elän Isäni tähden, niin myös se, joka minua syö, hän elää minun tähteni.

Tämä on se leipä, joka taivaasta tuli alas: ei niinkuin teidän isänne söivät mannaa ja kuolivat: Joka tätä leipää syö, hän saa elää ijankaikkisesti.


Joh 6:48-58 Biblia 1776

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti