perjantai 3. lokakuuta 2014

Vanhin P.G. Wettsjö


Googlaamalla löytyy menestyvän ruotsalaisen markkinointiyhtiö eqp:n aineiston esittelyä


Kysyin tietoa suomi24 forumilaisilta:
Onko PG Wettsjön nimi lisätty jonkun lähetyskirjeen vanhomten listaan? Näinhän tätä dynastiaa vaalitaan.

nimimerkki maan m. kertoi:
PG eli Per Gunnar Wettsjö. On lisätty Lapin vanhimmaksi Rauhan Siteessä. Mainittiin kesän Lapin lähetyksen aikana Lapin vanhinten kirjeessä Ruotsiin. Oli kirjeen lopussa luetelluista nimistä viimeinen, eli tuorein.

Kaveri asuu Knivstassa eli ei edes 1000km Lapista etelään, 30km Tukholmasta. Ammattipuhuja ja -esiintyjä. Vetää Jenkkityylisiä business schooleja kovalla menestyksellä Ruotsissa.

Kristillisyyden opetukseen verraten sanoisin: - Härskiä.

Tämä on vain yksi pieni kaksikasvoinen toimenpide kristillisyydessä. Kertoo vain oman pienen kaskunsa nykytilanteesta, niille, joilla korva on.

Näitä riittää ja lisää on tulossa, arvaan.

maan m..3.10.2014 08:11 suomi24 


P.G. Wettsjö vauhdissa!

Kyseessä siis tosiaan on tuorein "Lapin vanhin", kaukana Lapista Tukholman lähellä asuva erinomaisesti menestyvä business-kouluttaja, etevä youTube hyödyntäjä, punainen liina povitaskussa. Ei aivan perinteinen Lapin vanhimman profiili.

Hänen karismaattinen puhetaitonsa, kykynsä ottaa yleisö, on varmasti myös rukoushuoneella seuroissa suureksi avuksi, hyviä elämyksiähän sinne tullaan etsimään!3 kommenttia:

 1. Alkuperäinen nimi on Wettasjärvi.

  Muutkin lapinvanhimmat ovat jo ottaneet suggestoivat keinot käyttöön. Sitä on saarnan lopussa nouseva tempo, huutaminen, joka päättyy päästösanojen lausumiseen.
  Kun usko loppuu, niin konstit alkaa.
  Jos tämä mies alkaa opettaa samaa oppia noilla myyntikouluttajan taidoillaan, on piru irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.G:tä voi vain onnitella. Näkyy olevan tosi pätevä tyyppi. Kuuluu siihen etuoikeutettujen ryhmään jolla perinteisesti on mahdollisuus esikoisuuden puitteissa kehittää lahjojaan täyteen kukoistukseen. Kaikilla liikkeen jäsenillä ei ole siihen mahdollisuutta mikäli aikoo uskon puhtauden säilyttää.Tiettyjen lahjakkuuden lajien toteuttamista pidetään nimittäin usein kyseenalaisena ja vähän jopa kuin helmasyntitaipumuksina. Vaarana on, että moni tällainen erilaisella tavalla lahjakas henkilö joutuu uhraamaan "Isakinsa". Siis luopumaan aidosta persoonallisuudestaan, identiteetistään, kantamaan huonoa itsetuntoa harmaana hamusena, jollaista ei yleensä noteerata juuri missään yhteyksissä. Iankaikkisuuden kannalta katsottuna tietenkin häviävän pieni uhraus, jos tämän perspektiivin jaksaa säilyttää. P.G:n saarnoja en ole koskaan ollut kuuntelemassa. Myyjän ja opettajan työ on ihan eri asia ja vaatii tekijänsä. Mitään arvostelukyvyn puutetta tai huumoriksi sopimatonta juttua en löytänyt niistä lyhyehköistä luentojen sitaateista, joita pikaseltaan kävin googlaamassa.

   Poista
 2. Toinen lapin vanhin Hans olof Wettainen on P G Wettsjön veli.

  VastaaPoista