maanantai 12. marraskuuta 2012

Timo Tiainen ja Argumentti forum

Argumentti.fi 
Timo Tiainen on pitänyt vuodesta 2007 lähtien yllä argumentti sivustoja, joiden layoutissa on usein kuvan kaltaisia avaria ja raikkaita näkymiä luontoon. Sivusto on otsikon mukaan "Vapaan henkisyyden, tieteellisen maailmankuvan, kriittisen, itsenäisen ajattelun puolesta toimiva julkaisu-ja keskustelufoorumi".

Tiainen mainitaan apologian edustajana ja hänen vaiheistaan kerrotaan ApologetiikkaWikissä.  

Argumentti-forum on blogi-muodossa ja tarjoaa näin mahdollisuuden vapaaseen keskusteluun monista eri aihepiireistä, joita siinä käsitellään. Ohjelmanjulistus löytyy tältä sivulta.

Tiainen on laatinut reippaat ja kauniisti toteutetut sivut, joissa on paljon sisältöä myös aiheista, joita itse olen näissä mietteissä yleensä paljon pintapuolisemmin käsitellyt.


Näyttää kuitenkin siltä, että keskusteluja ei aivan poskettomasti olisi näistä huolellisesti alustetuista aiheista noussut. (Näin tosin vältytään suomi24 tyyppisestä tilanteesta, jossa "ammattikirjoittajat" hyvin nopeasti valtaavat alueen ja täyttävät ne tutuilla mielipiteillään ja teksteillään, tehden asiallisen keskustelun mahdottomaksi.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti