perjantai 4. lokakuuta 2013

Euroopan yhteisö kriminalisoi juutalaisuuden

Euroopan yhteisön Parlamentary Assembly on äänestänyt Strasbourgissa ylivoimaisella enemmistöllä päätöslauselman puolesta, jonka mukaan pienten poikalasten ympärileikkaus loukkaa lapsen fyysistä koskemattomuutta. Yhteisö vaatii sekä miesten että naisten ympärileikkaukselle 15 vuoden ehdotonta alarajaa ja henkilön omaa suostumusta toimenpiteeseen.
(Katso esim JPNews)

Jumala käskee, että Abrahamin jälkeläisistä poikalapset on ehdottomasti ympärileikattava kahdeksan päivää synnytyksen jälkeen.
Jumala puhui edelleen Abrahamille: "Pysykää uskollisesti tässä liitossa, sinä ja sinun jälkeläisesi sukupolvesta toiseen. Tämä ehto teidän on täytettävä siinä liitossa, jonka olen tehnyt sinun ja sinun jälkeläistesi kanssa: teidän tulee ympärileikata jokainen mies ja poikalapsi. Leikkauttakaa pois esinahkanne. Tämä on merkkinä liitosta, joka on meidän välillämme, minun ja teidän. Kahdeksantena päivänä syntymästä ympärileikattakoon jokainen poikalapsi sukupolvesta toiseen. Ympärileikattakoon kaikki talossasi syntyneet orjat samoin kuin heimoosi kuulumattomat orjat, jotka itsellesi ostat, siis jokainen talossasi syntynyt tai rahalla ostamasi orja. Näin te kannatte ruumiissanne merkkiä siitä, että minun tekemäni liitto on ikuinen. Mutta jokainen ympärileikkaamaton poistettakoon kansansa parista. Hän on rikkonut liiton."
Genesis 17:9-14
No.

Ranskan johdolla Euroopan yhteisö kieltäytyi aikoinaan ottamasta perustamisasiakirjaan ehdotettua mainintaa Israelin Jumalasta.

Nyt juutalaisuus on kriminalisoitu.

että silleen...


1 kommentti:

 1. Tää alkaa olla sitä myöten selvä. Maranatha! Yasha na!

  http://pastortimwalker.wordpress.com/2011/04/17/yasha-na/
  http://www.kingjamesbibleonline.org/Numbers-19-12/
  http://www.kingjamesbibleonline.org/Hosea-6-2/

  Palmusunnuntai

  http://www.youtube.com/watch?v=qRCRFYHtfvw

  Hilja Aaltonen ja Nina Åström

  http://www.youtube.com/watch?v=03vhhbdwH6E

  Tule Herra Jeesus!

  VastaaPoista