sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Radio Dei todellakin!


Freddie Mercury niin ansiokkaasti kuvasi 1984 kilpailuna nousevean television kanssa. Vaan eipä ole radio kadonnut media maailmasta, kuten silloisessa MTV videoiden nousussa uumoiltiin. Päin vastoin, radio on vakiinnuttanut läsnäolonsa kaikkialla kautta maailman. Aallot ulottuvat kauas, sinnekin, minne kallis Internet infrastruktuuri ei vielä yllä ja sinne, missä kansalla ei ole varaa läppäreihin tai tabletteihin.

Paikkansa suomalaisessa mediassa on löytänyt myös Radio Dei,
– Jatkuva muutos ja kasvu, kuvailee Radio Dein perustaja ja toimitusjohtaja Kirsi Rostamo kuluneita vuosia. Radio Dei ja Kristityt Yhdessä täyttää 17 vuotta 3. marraskuuta.

Tänäkin vuonna Radio Dei aloitti lähetykset uusilla alueilla, helmikuussa Pohjanmaan rannikkoseudulla Kristiinankaupungissa taajuudella 89,5 MHz ja syyskuussa Pohjois-Pohjanmaalla Haapavedellä taajuudella 107,4 MHz. Nyt Radio Deillä on 21 taajuutta ja peittoalueella asuu 71 prosenttia suomalaisista.

Toukokuussa TNS Gallupin tutkimuksen mukaan Radio Dei on Suomen tunnetuin kristillinen media. Radio Dein tuntee 55 prosenttia suomalaisista. Kanavaa kuuntelee viikoittain noin 200 000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300 000 suomalaista.
Radio Dei toimitus
Radio Dei voidaan suomentaa latinasta "Jumalan radio" ja sitä se todella on ollut ja on.


Vox Dei - Jumalan ääni - olisi ollut onneton nimivalinta, niinhän kansa amfiteatterissa kehui kuningas Agrippasta kohtalokkain seurauksin
Kansa huusi siihen: "Jumalan ääni, ei ihmisen!" Samassa Herran enkeli löi Herodesta, koska hän ei antanut kunniaa Jumalalle. Madot söivät hänet, ja niin hän heitti henkensä.
Apt. 12:22
Radio Deistä kuuluu kohta kautta Suomen ihmisten ääniä, puhetta ja laulua, joiden kautta Jumalan Sana tavoittaa ihmisiä arjen keskellä ja pyhänä niinkuin vain radio voi tavoittaa.

Radio Dein missio on rakentaa yhteyttä, luoda toivoa ja kertoa uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää. Tätä työtä saamme tehdä yhteistyössä noin 90 yhteistyökumppanimme kanssa, iloitsee Kirsi Rostamo.
Radio Dei toimitus
Iloitsemme Kirsi Rostamon kanssa Jumalan suurista teoista ja rukoilemme, että vuosia täyttävä Radio Dei saisi pysyä nimensä mukaisesti Jumalan, Taivaallisen isämme, radiona siunauksena kansallemme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti