perjantai 17. helmikuuta 2012

Lauri "Late" Johansson - Suomen Nicky Cruz!

kiitetään kaikki porukalla Herraa Jeesusta "Late" Johanssonista!

Elinkautista kolmesta murhasta vankilassa istuvana hän on kuin Suomen Nicky Cruz, vahva todistus Jeesuksen mahdollisuuksista meidän jokaisen kohdalla.

Rukoillaan Pyhän Hengen läsnäoloa Helsingin Jäähalliin maaliskuun 16. "Mahdollisuus Muutokseen" tapahtumassa.

"Late toivoo, että edes joillekin ihmiselle voisi olla hyötyä hänen kokemuksistaan - siitä, että niinkin rankkojen kuvioitten jälkeen elämä voi muuttua, Johanssonin kanssa yhteyttä pitänyt pastori Markku Tuppurainen kertoo." (IL 15.2.2012)

Rukoillaan Herraa, että edes jollekin ihmiselle voisi olla hyötyä hänen kokemuksistaan.
Aamen

Haastattelu Nuotassa

[Lauri Johanssonin (s.1965) elämänvaiheista on asiatietoa esimerkiksi wikipediassa]

2 kommenttia:

  1. Uskon itsekin Jeesukseen ja Jeesuksen kertakaikkiseen sovitustyöhön Golgatan keskimmäisellä ristillä. On suurenmoista lukea Laurin elämästä uskoon tulon jälkeen.
    Hän puhuu elävästä Jumalasta ja Vapahtajastamme Jeesuksesta Kristuksesta miten ihmeellisellä tavalla Jeesus vapautti Laurin KAIKISTA synneistä. Voi ainoastaa sanoa KIITOS JEESUS!

    VastaaPoista
  2. Kuulin tänä aamuna radiosta Lauri Late Johanssonin haastattelun. Herra tätä aitoa ja sydämestään Hänelle antautenutta miestä siunatkoon. Onko tässä 30 vuotta sitten ennustettu profewtta suomen kansalle. Olen ollut liki 30 vuotta uskossa ja nyt paistoi aurinko pitkästä aikaa risukasaan.Herra kanssanne rakkaat ystävät. Veren suojaa meille kaikille. maranata. sisarenne Herrassa Esti Ruutikainen esti.r@saunalahti.fi

    VastaaPoista