sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Petollista profetiaa

lainaus alkaa ------------------

JEESUS TULEE PIAN (YHTÄKKIÄ)

Eräs 90-vuotias nainen Norjan Valdres'issa sai näyn Jumalalta vuonna 1968. Evankelista Emanuel Minos'illa oli kokouksia siellä, missä hän asui. Minos'illa oli tilaisuus tavata hänet ja nainen kertoi hänelle, mitä oli nähnyt. Hän kirjoitti sen ylös, mutta ajatteli sen olevan niin älytöntä,
että pani sen lipastoon. Nyt lähes 30 vuotta myöhemmin hän ymmärtää, että hänen on jaettava näky toisten kanssa.

Nainen Valdres'ista oli hyvin pirteä, uskottava, valvova ja luotettava kristitty, jolla oli hyvä maine kaikkien hänet tunteneiden keskuudessa. Tässä on, mitä hän näki:

"Näin ajan juuri ennen Jeesuksen tulemusta ja kolmannen maailmansodan puhkeamisen. Näin tapahtumat luonnollisilla silmilläni. Näin maailman pallon kaltaisena ja näin Euroopan maa maalta. Näin Skandinavian. Näin Norjan. Näin määrättyjä asioita, jotka tapahtuisivat juuri ennen Jeesuksen paluuta ja juuri ennenkuin viimeinen suuri onnettomuus tapahtuu, onnettomuus, jonka kaltaista emme koskaan ennen ole kokeneet."Hän mainitsi neljä aaltoa:

1. "Ensiksi ennenkuin Jeesus tulee ja ennenkuin kolmas maailmansota puhkeaa on oleva 'liennytys', jonka kaltaista meillä ei ole ollut koskaan ennen. Supervaltojen välillä on oleva rauha idässä ja lännessä ja se on oleva pitkä rauha. (Muista, että tämä sanottiin vuonna 1968, kun kylmä sota oli "kuumimmillaan". E. Minos.) Tänä rauhan aikana on oleva aseistariisunta monissa maissa, myös Norjassa, emmekä ole valmistautuneet, kun se (sota) tulee. Kolmas maailmansota alkaa tavalla, jota kukaan ei olisi osannut odottaa – ja odottamattomasta paikasta.


2. "Penseys vailla vertaa on valtaava kristityt, luopuminen aidosta, elävästä kristinuskosta. Kristityt eivät ole avoimia läpitunkevalle saarnaamiselle. He eivät enää, kuten ennen, halua kuulla synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle on tuleva korvike: menestyksen (onnellisuuden) kristinusko.

"Tärkeä asia on oleva saada menestystä, olla jotakin; omistaa aineellisia asioita, asioita, joita Jumala ei koskaan ole luvannut meille tällä tavalla. Kirkot ja rukoushuoneet käyvät tyhjemmiksi ja tyhjemmiksi. Saarnaamisen asemesta, johon olemme tottuneet sukupolvien ajan - kuten esimerkiksi, että ota ristisi ja seuraa Jeesusta - huvitus, taide ja kulttuuri valtaavat kirkot, joissa olisi pitänyt kokoontua katumuksen ja herätyksen vuoksi. Tämä tulee lisääntymään merkillepantavasti juuri ennen Jeesuksen tulemusta.3. "On oleva moraalin romahdus, jonka kaltaista vanha Norja ei ole koskaan kokenut. Ihmiset elävät yhdessä kuin naimisissa olematta avioliitossa. (En usko, että käsitettä 'avo-liitto' oli olemassa vuonna 1968 - E. Minos.) Epäpuhtaus ennen avioliittoa ja uskottomuus avioliitossa tulee luonnolliseksi (yleiseksi) ja sitä pidetään oikeutettuna kaikkien kannalta. Se tulee jopa kristillisiin piireihin ja hellimme sitä – jopa luonnonvastaista syntiä. Juuri ennen Jeesuksen tulemusta on oleva
TV-ohjelmia, joiden kaltaisia emme ole koskaan kokeneet. (TV oli juuri tullut Norjaan vuonna 1968. E. Minos.)

"TV on oleva täynnä sellaista kauheata väkivaltaa, joka opettaa ihmisiä murhaamaan ja tuhoamaan toisiaan ja kaduillamme on oleva turvatonta. Ihmisetmatkivat näkemäänsä. TV:ssä ei ole vain yksi 'asema', vaan se on oleva täynnä 'asemia.' (Hän ei tuntenut sanaa 'kanava' , jota nykyisin käytämme. Siksi hän kutsui niitä 'asemiksi. E. Minos.) TV on oleva aivan kuin radio, jossa meillä on monia 'asemia' ja se on oleva täynnä väkivaltaa. Ihmiset käyttävät sitä huvituksena.Tulemme näkemään kauhistuttavia murhaamisen ja toinen toisensa tuhoamisen näytöksiä ja tämä tulee leviämään yhteiskunnassa. Seksikohtauksia tullaan myös näyttämään ruudussa, kaikkein intiimein asia, joka tapahtuu avioliitossa." (Minä protestoin ja sanoin, että meillä on pykälä, joka kieltää tällaisen asian. E. Minos.) Siihen vanha nainen sanoi: "Se tulee tapahtumaan ja tulet näkemään sen. Kaikki, mitä meillä on ennen ollut, murskataan ja kaikkein rivoimmat asiat tapahtuvat silmiemme edessä."


4. "Ihmisiä köyhistä maista tulee virtaamaan Eurooppaan. (Vuonna 1968 ei ollut sellaista asiaa kuin maahanmuutto. E. Minos.) Heitä on oleva niin paljon, että ihmiset alkavat vihata heitä ja tulevat koviksi heitä kohtaan. Heitä käsitellään kuin juutalaisia ennen toista maailmansotaa. Sitten syntiemme mitta tulee täyteen (Minä protestoin maahanmuuttoasiassa. En tuohon aikaan ymmärtänyt sitä. E. Minos.)

Kyyneleet virtasivat vanhan naisen poskilla. "Minä en tule näkemään sitä, mutta sinä tulet. Sitten yhtäkkiä Jeesus tulee ja kolmas maailmansota puhkeaa. Se on oleva lyhyt sota." (Hän näki sen näyssä.)


"Kaikki, mitä aikaisemmin olen nähnyt sodasta, on vain lasten leikkiä verrattuna tähän ja se tullaan lopettamaan atomipommilla. Ilma on oleva niin saastunutta, että ei voi vetää henkeään. Se tulee kattamaan useita mantereita, Amerikan, Japanin, Australian ja rikkaat maat. Vesi tulee turmeltumaan (saastumaan?). Emme voi enää viljellä maata. Seuraus on oleva, että vain jäännös jää jäljelle. Jäännös rikkaissa maissa yrittää paeta köyhiin maihin, mutta he ovat meitä kohtaan yhtä kovia, kuin me olimme heitä kohtaan.

"Olen niin iloinen, etten tule näkemään sitä, mutta kun tuo aika lähestyy, niin sinun täytyy olla rohkea ja kertoa tämä. Olen saanut sen Jumalalta, eikä siinä ole mitään Raamatun vastaista.

"Se, joka on saanut syntinsä anteeksi ja jolla on Jeesus Vapahtajana, on turvassa."

KUN ÖLJY VIRTAA

Martin Andersen, Moss'in helluntaiseurakunnan vanhimmistoveli Norjassa, kuuli seuraavan profetian vuonna 1937 Moss'issa:

'Kun öljyä tulee Pohjanmerestä ja Norjan rannikolla, niin asiat alkavat tapahtua ja Jeesuksen paluu lähestyy.'

Kun nämä sanat oli lausuttu, niin seurakuntalaiset nousivat seisomaan ja pyysivät miestä istumaan ja eikä puhumaan moista mielettömyyttä. Vuonna 1937 oli todellakin mielettömyyttä puhua, että öljyä pumpattaisiin Norjan rannikolla.

Nykyisin Norja on maailman kolmanneksi suurin öljyn viejä – Saudi-Arabian jälkeen.

Summa summarum: Jeesus tulee pian (yhtäkkiä).Toimittajan huomautus:

Omissa tutkimuksissani olen havainnut, että ensimmäisen selostuksen julkaisi Christian Information Service Saksassa. Tri. Emanuel Minos'illa on toimivat verkkosivut tänä päivänä profetian tarkistamiseksi. Vaikka kieli näillä sivuilla on Norja, siellä on hyvin yhdenmukainen kertomus naisesta ja hänen näystään englanniksi. Ragna otti sen itselleen tarkistaakseen em. informaatiosta, niin paljon kuin pystyi.

Lainaus päättyy -------------


Nämä kaksi - ja toimittajan huomautus - kiertävät tällä hetkellä tietoverkoissa kautta maailman, ilmeisesti etupäässä englanninkielisenä versiona.

koetelkaa kaikki - pitäkää se mikä hyvä on!

neuvoo terveellisesti apostoli Paavali


oheinen käännös on verkossa olevalta sivulta Cutting Edge, Finland

se tarjoaa täsmäpalvelua:

"Oletko uskossa? Testaa tästä kuulutko pelastettujen joukkoon."

Kirjoittanut: MarttiF

Klo 2228.

"En usko että käsitettä avoliitto oli olemassa v. 1968".
Ei ole Norjassa vieläkään, eikä Ruotsissa.
Mutta, toisenlaista nimeä käytettiin jo silloin, esim sambo.


Kirjoittanut: MikkoL

"Norjalaisen hurskaan kristityn vanhuksen profetia" on mielestäni hoax, keksitty juttu, seuraavista syistä:

1. alkuperä
tarkemmin kun alkuperäistä "vanhaa arvokasta kristittyä naista" etsii, joutuu Israel ja muiden lopunaikojen profetioiden hieman epämääräisille vesille ja amerikkalaisten ja jonkin oudon saksalais-englantilaisen porukan pariin.

mitään selkeää alkuperää ei ole, vaan pinnalle nousee "luotettava evankelista" jonka joku on Israelin Norjan suurlähetystön avulla paikantanut oikeaksi henkilöksi...

tämä "evankelista" on tähän nettiruukkuun otetussa versiossa "tutkinut" ja "arvioi" oletettu alkuperäistä profetiaa. näitä lisäyksiä ei ole useimmissa versioissa mukana.

saamme kuulla (valheellisen) tarinan, kuinka tämä "evankelista" on 30 vuotta sitten kuullut tämän "ennustuksen" ja pitänyt sitä pöytälaatikossaan - 1968 - 1998 ja sitten vasta havahtunut unohdetun "Pyhän Hengen innoittaman" viestin suhteen.

todellisuudessa tämä lienee jonkun 2000 luvulla tekstiä väsänneen hieman henegllisesti vinksahtaneen ja epärehellisen kirjoittajan mielikuvituksen tuote.


2. sisältö
koko viestin sisältö on tyypillistä tällaiselle petolliselle profetialle, joka jäljittelee aitoa.

kirjoittaja katselee aikansa maailmaa ankaran tuomitsevin silmin. meidän televisioistamme tulee sangen avoimesti seksuaalista ohjelmaa ja pornokanavaiakin (asemia) löytyy kun etsii. tämä on sinänsä totta ja murheellinen asia.

vakavampi asia on Hollywood viihteen mieletön väkivalta, joka jättää kohta Rooman gladiaattorit jälkeen - kansa kaipaa verta kentälle ja myriadein eri tavoin kekseliäät kirjoittajat surmaavat ihmisiä etenkin amerikkalaisessa viihteessä. tämä väkivaltaisuus on totta ja murheellinen asia.

kirkot ovat muka muuttuneet "kulttuurikeskuksiksi" ja tyhjentyvät ihmisistä. tämä osoittaa että kirjoittaja on ns vapaakirkollinen, eikä tiedä mitä kirkoissa julistetaan tänään.

kirkkojen tyhjentyminen on toki totta ja murheellista.


viesin varsinainen kärki vain lietsoo pelkoa ja ahdistusta, eikä sisällä mitään aitoa hengellistä sanomaa.

syttyy yllättäen ydinsota, joka on tietenkin kurja juttu.

näin paha maailma saa palkkansa.

mutta kas, ne jotka uskovat Jeesukseen ovat ihan turvassa Jumalan kämmenellä.


tämä on niin kaukana Raamatun opetuksesta lopunajoista kuin maa on taivaasta.

hyödytöntä, valheellista, petollista, hurskastelevaa, kristityn itsekkyydestä ja uskonnollisesta tuomiomielestä kertovaa potaskaa.

näin asian näen.

15 kommenttia:

 1. KOEN HENGESSÄ, MYÖS ETTEI TÄMÄ OLE ,KUN IHMISEN OMAA TUOTOSTA, KUN LUIN TUON MUKA TROVETIAN, MUTTA JOTAKIN SATTUMALTA OSUVAA SIINÄ ON, EN TIEDÄ MILLOIN SE ON KIRJOITETTU, MUTTEI KOVINKAAN KAUAN OLE KUN SE ON RUSTATTU PAPERILLE.

  ITSE OLEN SAANUT 23.12-2010 RUKOUKSEN JÄLKEEN
  SANAN LUVUSTA,JOTA EN SANO, MUTTA SE ON RAAMATULLINEN JA KESÄLLÄ 2010 SAIN NÄHDÄ UNEN, JOSSA NOSTIN KAKSI KERTAA KÄTENI YLISTYSASENTOON ,EKALLA KÄSIEN NOSTOLLA LÄHDIN NOUSEEN HITAASTI YLÖS JA KUN LASKIN KÄTENI LASKEUDUIN TAKASIN MAAHAN ,NIIN KOKEILIN SAMAA UUDESTAAN LAHDIN VAUHDILLA NOUSEEN YLÖS MUTTA TEIN SAMAN,ETTÄ LASKIN KÄTENI LASKEUDUIN TAAS, NYT TIEDÄN, ETTÄ EKA OLI ETELLISVUOTTA TARKOITTAVA JA TOINEN KUULUU TÄHÄNVUOTEEN JA VASTA SAIN KOLMANNEN VASTAUKSEN ,JOKA KUULUU TÄHÄN VUOTEEN, ETTÄ TÄNÄVUONNA PIAKKOIN LÄHDEMME JEESUKSEN LUO TUULIIN JA PILVIIN.MUN UNI,SANA JA ULKONEN VASTAUS TIETOONI ON OTETTAVA TODESTA JA SIEKKARI ON AIVAN RAIVONA MINUUN,SAAN YÖLLÄ KÄY KÄSIKSI ,ETTEN SAA HENGEÄ , MUTTA JOTENKIN HENKI PYYTÄÄ APUA JEESUKSELTA,SE LOPPUU SIIHEN JA VAPAUTTAA SIITÄ, VIELÄ SENKIN JÄLKEEN VIELÄ YRITÄÄ, MUTTA EI PYSTY ENÄÄN SAMAAN MYÖS PÄIVISIN MUA PELOITTELEE,MUTTEI SAA SILLON MUA KIUSATTUA, KUN SAIN NÄMÄ JA KUN KERRON TÄSTÄ, MINNE VAIN OSAAN LAITTAA TIEDOKSI. Ari

  VastaaPoista
 2. Jeesus edustaa profetian henkeä tänään, suosittelen palautetta ajatella islamistisen ja kristillisen ongelman hälvenevän päästä puolin ja toisin kotioloista tiedän tiedän, Jeesus profetian henki viittaa mahdolliseen antikristilliseen, voiko enää kukaan mitään.

  VastaaPoista
 3. En epäile tuota yhtään, asuin Norjassa tuohon aikaan ja muistan tuon ajan hyvin. Juuri aika kertookin, miten nopeasti luopuminen tapahtuu.

  Tuon pienemmän, "kun öljy virtaa" profetian oikeellisuuden vahvisti Pyhä Henki eilen voimakkaasti. Häneen minä luotan, ei näitä kukaan ihminen järjellään pysty erittelemään. Turha edes yrittää, sen vuoksi meillä on Opastaja.

  VastaaPoista
 4. tässä on useampia puoltolauseita Norjan profetialle, anonyymi kertoo asuneensa tuohon aikaan siellä.

  VastaaPoista
 5. Minä sain mielestäni selvän vastauksen tuohon norjalaisen naisen profetiaan. Luin sitä liikutuksen vallassa eräänä iltana pari vuotta sitten ja pyysin pyhää henkeä näyttämän vaikka tähdenlennon merkkinä siitä että on oikea(oli kirkas tähtinen taivas).. mitään ei näkynyt mutta heti aamulla varhain kun aukaisin ulko oven niin ensimmäinen asia minkä tajusin oli tähdenlento, siitä ihmeellinen että vana oli todella leveä ja se tuli suoraan ylhäältä alas.. heti tuli mieleeni illallinen pyyntöni että näytä pyhähenki vaikka tähdenlento jos naisen profetia on oikea ja Jumalalta.... leveästä vanasta tuli mieleeni iso ristinpuu paitsi että poitkittainen yläpuu puuttui, todella pysäyttävä näky ja vielä kun tuli tarkalleen ylhäältä alas, normaalisti vanat ovat huomattavasti kapeammat ja lenttovana on sivusuunnasta, en ole ikinä ennen nähnyt tähdenlentoa että tulee suoraan ylhäältä alas ja niin järisyttävän leveänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos esko.n että kerroit tämän ihmeellisen kokemuksesi täällä.

   Poista
  2. Merkillinen juttu. Tänään törmäsin asiaan mistä muistin hämärästi lukeneeni profetian ja aloin etsiä sitä. Löysin sen täältä. Näin erikoisen unen viime yönä. Kun nyt luin seuraavasta linkistä norjalaisen naisen profetiasta ja siihen liittyvistä kommenteista jossa eräs oli pyytänyt merkkiä Herralta onko profetia totta ja se merkki oli täsmälleen samanlainen kuin eilisessä unessani. Oliko tässä nyt jokin yhteys…
   Unessa oli talvi ja ilta -pian yö. Kävelin tuttua lumista polkua syvälle metsään missä piti olla asutusta -vaan ei ollut enää ja puomit oli laitettu esteeksi että pidemmälle ei pääse. Palasin takaisin ja pysähdyin ihmettelemään järvimaisemaa joka oli hyvin jäinen ja kaunis -kuin satukirjasta -ei kovin luonnollinen. Yläpuolellani oli musta tähtitaivas. Yhtäkkiä suoraan yläpuoleltani lensi tähdenlento, joka näytti pyrstötähdeltä suoraan alaspäin -valtavan leveä pyrstö. Hämmästyin sitä ja huusin Halleluja!. Juuri muuta en muista.

   Poista
  3. Unien maailma on todella merkillinen

   Poista
 6. Vaikuttaa siltä, että Minoksen kirjoittama profetia on täyttymässä meidän aikanamme. Ihmiskunnan syntikuorma täyttyy. Todella profetiassa puhutaan asioista, jotka ovat jo täyttynyt tai parhaillaan täyttyvät.. Oma tehtävämme on valmistautua kohtaamaan Ylkäämme. Sana sanoo: Katso, Ylkä tulee! Menkää häntä vastaan!

  VastaaPoista
 7. Uskon Jumalaan ja Jeesukseen, mutta miksi tämä saatanan työ sallitaan? Maailma tuntuu toivottomalta. Miksi me edes synnyimme? Näinkö savi soimaa savenvalajaa? Todennäköisesti. Tässä olen enkä muuta voi.

  VastaaPoista
 8. http://patmos.studio24.fi/media/emmanuel_minosin_yliluonnollinen_maailma_1_4/2581

  Tuosta linkistä voi katsoa Emanuel Minosin haastattelun jossa hän itse kertoo ko näystä ja miten sai sen ao norjalaisnaiselta aikoinaan hyppysiinsä. Eli kyllä se ihan luotettavan tuntuinen tarina on (siis se mistä se on lähtöisin), eikä mikään epämääräinen hoax kuten joku edellä väitti. Toki meidän pitää koetella kaikki vaikka tulisi luotettavastakin lähteestä. profetoiminen kun on vajavaista. Minä uskon että (kuten Wilkersonin Näky) tämä profetia luultavasti pitää paikkansa. Jeesus siis tulee ihan pian (ehkä muutaman vuoden kuluessa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos linkistä!

   Pyhässä Raamatussa todella on väkevä sanoma, Herra tulee takaisin! Tämä on luovuttamaton osa kristillisen uskon sisältöä ja antaa aivan toisenlaisen tulevaisuuden kuin tämän maailman ihmisten futurologia ja arvailut matkoista toisille planeetoille ...

   Mutta on huolellisesti tutkittava, mitä pyhissä Kirjoituksissa on todella kirjoitettu, sillä kovin paljon ihmisten mielikuvitusta ja omia ajatuksia, tämän maailmanajan menon vääränlaista tulkitsemista.

   Selvästi Kristus sanoo: evankeliumi saarnataan kaikille kansoille, sitten tulee loppu, Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät (mitä se sitten tarkoittaakin) Herra ei tuile ennenkuin laittomuuden ihminen ilmestyy ja julistaa olevansa Jumala. Ja paljon muuta.

   Meidän kunkin kohdalla Herran paluun odotus muuttaa luonnetta, kun on aika lähteä pois tästä ajasta ja haudassa kuolleiden seurassa odotamme - tai mihin Kristus omansa sitten asettaakin odottamaan viimeistä päivää, jolloin Hän on tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

   Herra tulee pian! Maranatha, tule Herra Jeesus

   Poista
 9. Mitä Mikko nykyisin tuumaa norjalaisen naisen profetiasta koskien vieraista maista tulevia ihmisia. Onko se edellen HOAX.

  Se on eri asia että profetiat tulee arvioida. Sinänsä Herramme pikaista takaisintuloa on profetoitu jo yli 1900 vuotta ja kukin voi siitä tehdä arvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi. Maahanmuutto on tosiaan vaikuttava kohta tuossa "vanhan naisen profetiassa" nyt, eikä kolmannen maailmansodan syttyminen vaikuta ollenkaan mahdottomalta näissä oloissa. Silloin on valtioilla kiusaus laukaista ydinohjuksia toisia vastaan, ja jälki on kamalaa kuten tässä kuvataan.

   Poista
 10. Huhtikuussa 2016 näin unen, joka vaikutti erilaisemmalta kuin unet yleensä. Oli kaunis kesäpäivä maalla. Yhtäkkiä näin itäisellä taivaanrannalla mustimman koskaan näkemäni pilven, joka valtasi vähitellen melkein puoli taivasta. Pilveä tarkemmin katseltuani, huomasin sen koostuvan miljardeista, äärettömän monista pienistä palloista, kuin kalanmäti. Kun pilvi kasvoi suuremmaksi, näin noiden miljardien ja lukemattomien vierivieressä olevien palleroiden olevan sotilaita, joilla oli vanhanaikainen sotakypärä päässään. Kaikkien sotilaiden käsivarret oli suunnattu samaan suuntaan, kohti etelää. Kävelin unessa polkua, jonka varrella oli Raamattuja kuin nuottitelineissä. Saavuin taloon, jonka sisällä oli ihmisiä turvassa.

  Uni puhututti mieltäni, mutta vähitellen unohtui, kunnes hätkähdin elokuussa 2016 kuunnellessani you tubesta suomalaisen sananjulistajan puhuvan Hesekielin kirjan 38 luvusta, jossa Goog lähtee sotaan Israelia vastaan. Erityisesti jae 9 "silloin tulet sinä, hyökkäät kuin rajuilma, pilven lailla sinä peität koko maan. Sinä hyökkäät kaikkine joukkoinesi, ja sinun kanssasi on monia kansoja.

  Olen vakuuttunut, että Kristittyjen tulee olla valmiina koko ajan, tutkien Raamattua ja rukoillen, koska Jeesuksen tulemisen päivää ei kukaan muu tiedä kuin Isä yksin.

  VastaaPoista