lauantai 4. toukokuuta 2013

Jumalan Pojasta tehty surkuteltava Pirulle hävinnyt rääpäle


Jos katselemme ulkoapäin esikoislestadiolaista seurakuntaoppia, teemme yllättävän havainnon - esikoiset tekevät Jumalan Pojasta surkuteltavan Pirulle hävinneen rääpäleen.

Sama ilmiö näkyy täällä s24 lest forumilla kirjoittavien vapaiden suuntien opetuksessa. Mitätön ruikulainen Jeesus, joka ei saa mitään aikaan ja jonka kaikki työt mahtava S.aatana on polkenut voittajana maan rakoon.

Mutta hyvä mies, eiväthän esikoiset ja vapaat suunnat ja lahkot S.aatanaa kehu, vaan Jeesusta, voittajaa ja pelastajaa?

Puheissa Jeesusta kehutaan, mutta opetuksessa osoitetaan, ettei Jumalan Poika ymmärrä maailman hallinnasta yhtään mitään eikä Hyvä Paimen osaa pitää laumastaan huolta.

Aivan mitätön rääpäleen rätky tämä Jeesus, jota esikoiset nimeltä kutsuvat ja jota Petri Paavola, Petteri Haipola sivuillaan ja eräät kirjoittajat s24 lestadiolaiset lestadiolaiset forumilla niin muka kehuvat!

Miten niin?

Tämä näkyy seurakuntaopissa
Esikoislestadiolaiset sanovat, että rääpäle Jeesus, mitätön Jumalan Poika vailla kykyä, taitoa ja osaamista hoitaa Jumalan Hänelle antamaa tehtävää, on menettänyt Pirulle koko maailman synkkään eksytysten ja harhojen yöhön, jota suuret kirkot, se Saatanan Bablyon, edustavat.

sin män eikä mitään jäänykkään Jeesukselle!

ai, jäihän Herrallemme sentään se piskuinen muutaman tuhannen ihmisen lauma sinne Pohjoiseen maahan, jsosa Jumalan Henki viimeisenä lepää.

pikku tuikku pimeässä yössä, joka julistaa Jeesuksen täydellistä epäonnistumista tehdä kaikki kansat opetuslapsikseen ja kyvyttömyyttä pitää omansa turvassa susilta ja ahmoilta.

Kiirunan tuikku ei paljon Jumalan Poikaa lohduta, vaikka siellä Hänen nimeään hoetaan.

Vapaat kirkot julistavat täällä hoettua valetta - suuret kirkot ovat Babylonia, harhaoppien vallassa, Perkeleen temmellyskenttä.

"Liittykää meihin, meillä on Pyhä Henki ja oikea Jumalan seurakunta, apostolinen meininki!"

Jeesus parka. Yli tuhat miljoonaa katolista Hän on hukannut Isän taskusta ja menettänyt Paholaiselle.

Varsinainen rääpäle, Juudan hiiri eikä mikään Juudan jalopeura.

Toistasataa miljoonaa protestanttia, luterilaista ja kalvinistia, Jeesus on jättänyt heitteille harhojensa valtaan, kuten Saara täällä selittää.

Jeesus parka, Isältä tulee vitsaa eikä kiitosta tuommoisesta asioiden heitteille jätöstä, yli sadan miljoonan ihmisen menettämisestä pimeyden valtaan.

Puhumattakaan 600 miljoonasta kuvia palvovasta ortodoksista, jotka eivät totuutta tunne - heikosti menee, Nasaretin Jeesuksella!

Samoin kuin itseensä niin helvetin tyytyväiset "syntiset" armahdetut esikoiset, itseensä niin perkeleen tyytyväiset harhoppiset opettajat pilkkaavat Jumalan Poikaa mielettömillä opetuksillaan.
"Me vain olemme oikeassa, koko muu maailma on pimeydessä"

on nimittäin lihalle kutkuttavan mukava, totuuden julistamista omalta pallilta, majakkana yössä.

ja herruuden tempaamista Jeesukselta Kristukselta, josta tehdään mitätön rääpäele, jonka Henki noudattaa ihmisten aivoituksia ja suunnitelmia ja toimii kumileimasimena esikoisten vanhinten päätöksille ja harhoppisten lahkolaisten siunauksille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti