sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Pyhä perhe ja Sateenkaariperhe


seksuaalisen tasa-arvoisuuden ajatuksen taustalla on ihmiskuva, jossa sisäinen identiteetti ajaa anatomian edelle.

tästä lähtökohdasta kaikki seksuaalinen halu ja kiintymys on luonnollista.

jos joku on identiteetiltään hetero, niin hän on hetero. homot miehet pitävät miehistä, lesbot naiset naisista, biseksuaaliset kaikista, transsit tahtovat kerrassaan vaihtaa anatomiansakin identiteettinsä mukaiseksi.

sukupuolineutraali avioliitto sallii kaiken tämän.

tässä "luonnollisuuden" vaatimus on eri asia kuin tasa-arvon vaatimus.

kristityt ovat tehneet paljon syntiä homoseksuaalisia ihmisiä ahdistaessaan nurkkaan, itsemurhaan ja helvettiin.

heidän oikeuksiensa ajaminen ei tule kristinuskon piiristä, eikä edes uskonnon, vaan sekulaarin humanismin, Ranskan valistuksen ja vallankumouksen hengessä.Raamatun ihmiskuva on toisenlainen. Ensimmäisessä luomiskertomuksessa kuvataan, kuinka Jumala luo miehen ja naisen omaksi kuvakseen,Jumala sanoi:
"Tehkäämme ihminen, tehkäämme hänet kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon hän meren kaloja, taivaan lintuja, karjaeläimiä, maata ja kaikkia pikkueläimiä, joita maan päällä liikkuu."

Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset, lisääntykää ja täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne. Vallitkaa meren kaloja, taivaan lintuja ja kaikkea, mikä maan päällä elää ja liikkuu."

Jumala sanoi vielä: "Minä annan teille kaikki siementä tekevät kasvit, joita maan päällä on, ja kaikki puut, joissa on siementä kantavat hedelmät. Olkoot ne teidän ravintonanne.

Ja villieläimille ja taivaan linnuille ja kaikelle, mikä maan päällä elää ja liikkuu, minä annan ravinnoksi vihreät kasvit." Niin tapahtui.

Ja Jumala katsoi kaikkea tekemäänsä, ja kaikki oli hyvää.

Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kuudes päivä.

1 Ms 1:26-31 KR 1992
vegetaristeja? joo...Avioerosta kysyttäessä Jeesus viittaa tähän aivan Raamatun alussa olevaan sanaan, että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi.

tämä käsittää tietenkin koko ihmisen, sekä fyysisen anatomian, että sielun, psyyken ja identiteetin, ja koko sen rikkauden, mikä miehenä ja naisena olemiseen liittyy.

yhdessä he ovat Jumalan kuva.

Ymmärrän Jeesuksen sanat siten, että sukupuolisessa yhdynnässä mies ja nainen yhdistyvät syvällisellä tavalla, heistä tulee yksi.

"minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottanut"

tästä seuraa, että ihminen on luotu uskolliseen heteroseksuaaliseen parisuhteeseen, kuten valkoiset joutsenet, jotka vuosi vuodelta tulevat pesimään Lapin erämaajärvilleen.Hänen luokseen tuli myös fariseuksia, jotka halusivat panna hänet koetukselle ja kysyivät: "Saako mies hylätä vaimonsa mistä syystä tahansa?"

Hän vastasi heille: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja alun perin teki ihmisen mieheksi ja naiseksi?"

Ja hän jatkoi: "Sen tähden mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. He eivät siis enää ole kaksi, he ovat yksi. Ja minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."


Mt 19:3-6 KR 1992tasa-arvo merkitsee tästä Jumalan luomasta luonnollisesta ihmisyydestä poikkeavien ihmisten hyväksymistä ja heidän oikeuksiensa turvaamista.

koska siihen ei ole valmiutta, tähän etsitään nyt valtion lain antamaa edellytystä ja vaatimusta kaikilta Suomen kansalaisilta.

kaikki suuret puolueet tulvat siis tätä tasa-arvoa ajamaan ja avioliittolaki muuttuu - käytännössä varmaan tämä ei kuitenkaan tule koskettamaan kovin montaa ihmistä.

mielestäni Jukka Lehtosen idea luoda uutta kieltä, jossa ei enää ole seksuaalisia tai muita "vähemmistöjä" on orwellilaista luonnollisen kielen vääntämistä.

mielestäni SETA vaatimus, että homo ja lesbosuhteita kutsutaan luonnollisiksi, on vastoin luontoa.

näkeehän lapsikin että on pikkupoikien ja pikkutyttöjen välillä se pieni ero.

tämä on luonnollista ja ihmisen psyyken tulisi noudattaa anatomiaa.

jos ei noudata, kyseessä on häiriö. Luonnossa on monenlaista häiriötä kaikissa elämänmuodoissa, miksi ei sitten niin syvällisessä ja monimutkaisessa asiassa kuin seksuaalinen identiteetti?Raamatun sydämen suloisinta sykettä on joulun kertomus.

pyhä perhe.

Äiti, joka neitsyenä tuli avioliittoon

Kunniallinen vastuullinen (köyhä) Joosef

pikkupallero, joka seitsemän päivän ikäisenä ympärileikattiin, koska on miespuolinen

ja lain mukaan, pyhä perhe uhrasi miespuolisesta esikoisesta kaksi kyyhkystä Jerusalemin temppelissä.

naispuolisista esikoisista ei ollut väliä, vaan odotettiin ekaa poikaa.


emme voi siis kirkkain silmin väittää, että joo, Raamattu on seksuaalisen tasa-arvon kannalla!

koko toinen luomiskertomus, kertomus Aatamista ja Eevasta paratiisissa, lähtee miehen ja naisen välisestä perustavasta erosta suhteessa luontoon ja Jumalaan.

koko Raamattu huokuu miesten maailmaa, ja Ilmestyskirja kertoo taivaaseen päässeistä pyhistä, jotka eivät olleet saastuttaneet itseään naisten kanssa.

(no, kyllä Raamatussa naisilla on ratkaiseva rooli, mutta miehet eivät sitä aina pane merkille)Tasa-arvolta kuulostaa

"Sillä kaikki te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette Kristuksen päällenne pukeneet. Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa."
Gal. 3:27-28

mutta eipä taida kirkkokaan pitää apostoli Paavalia naisen tasa-arvon johtavana edustajana...Ranskan vallankumouksen idea, ihmisten tasa-arvo, ymmärretään aikamme Suomessa usein samanlaisuudeksi.

mutta Jumala ei luonut koko ihmiskuntaa samanlaiseksi, sukupuolineutraaliksi, vaan rakensi miehen ja naisen, joiden sukuelimet aivan ihmeellisesti vastaavat toisiaan.

ei meinaa kehitysopin kaavioiden pohjalta oikein selvitä, kuinka tuo onnistuisi.

tässä on luonnollinen luonnonvara, jonka ympärillä maailma paljolti pyörii ja ihminen on hedelmällinen ja on täyttänyt maailman lapsillaan.

kuten Jumala käski.

vive la difference!

mies-nainen suhde on luonnollinen

koko luomakunta kertoo siitä

ei se ole vain seksiakti, vaan ihmeellinen kahden maailman kohtaaminen, jota kaikki kansat, uskonnot, filosofiat, taiteet ihmettelevät ja siitä inspiroituvat.

tätä rakkautta ehkä saa jokin homopari tai lesbopari myös kokea, omassa lajissaan, eikä siihen välttämättä edes sisälly mitään fyysistä.

kuinka Jumala rakastaakaan luomakuntaansa, joka on hyvä

on kaksineuvoisia kukkia, ja mehiläiset taitavasti hunajaansa valmistavat ja siinä sivutuotteena hedelmöittävät ne

on yksineuvoisia puita, mutta ne ovat harvinaisia

on upeita riikinkukkoja ja vähemmän upeita riinkinkanoja...

on kutevia kaloja ja on mätiä laskevia kaloja

koko luomakunta, meren eläimet, taivaan linnut, hyönteiset, kasvit, julistavat Jumalan kunniaa ja viisautta

pyhä perhe

jos sinulla sellainen on, kiitä tästä suuresta lahjasta Jumalaa ja rukoile, että myös lapsesi ja lapsenlapsesi sellaisen suunnattoman vaikean ja vastuullisen lahjan saisivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti