perjantai 25. toukokuuta 2012

Eevan tytär - Amanda Kaye Logue

Amanda Kaye Logue Tampa Bay Times

Raamatun alkuluvut kertovat synkkää tarinaa Adamin ja Eevan perheestä ja pian Edenistä lähdön jälkeen heidän vanhin poikansa Kain murhaa Jumalan varoituksesta huolimatta nuoremman veljensä Abelin. (1 Ms 4)

Amanda ja Jason ref
Jotain yhtä järjetöntä ja synkkää "ihmisyyttä" on Amanda Kaye Loguen (30) ja Jason Andrewsin (28) tarinassa, joka on ollut paljon esillä kansainvälisessä lehdistössä ja Suomessakin. Jo nuorena Logue lähti mukaan amerikkalaiseen pornoteollisuuteen ja tuli näissä elokuvissa tunnetuksi nimellä Sunny Dae. Kymmenisen vuotta hän ennätti tätä maailman vanhinta ammattia harjoittaa, kunnes hän vuonna 2010 yhdessä poikaystävänsä Jasonin kanssa murhasi tatuointiliikkeen omistaja Daniel Avramsenin (41).


Rikos

Loguen Andrews Avramsen gay.net
Teko oli suunniteltu, mikä teki siitä tietenkin raskauttavan. Koko tapaus on jotenkin niin järjettömän tuntuinen. Oikeuden mukaan Logue palveli vauhdikkaiden pitojen jälkeen Avramsenia tämän kodissa New Port Richeyssä Pasco County, Florida. Andrews odotti kärsivällisesti ulkona. Pariskunta vaihtoi muutaman SMS viestin. Jason viestitti ystävättärelleen, joka oli tekstannut haluavansa maata tämän kanssa teon jälkeen

"I'm so glad you're really commited to this take. Keep eyes for a knife, etc for me!"


Pariskunta iski hieromapöydällä lepäävää miestä ensin useita kertoja veitsellä selkään ja murskasi sitten hänen pääkallonsa lekalla. Ilmeisesti body builder Andrews hoiti fyysisen puolen. Lähtiessään murhapaikalta he ottivat mukaansa 6000$ käteistä, kameran ja kannettavan tietokoneen.


Rangaistus
Pascon poliisi tavoitti ensin Amandan ja sitten Jasonin. Tammikuussa 2011 Jason Andrews tunnusti koko teon ja sai elinkautisen vankeusrangaistuksen ilman mahdollisuutta saada armahdusta. Hän viettää siis lopun elämänsä vankilassa. Raamattu kertoo Jasonille ja meille kaikille, että ellemme tee parannusta rangaistus jatkuu iankaikkisesti.

Myös Amanda on nyt saanut tuomionsa. Hän tunnusti osuutensa kokonaan ja välttyi näin elinkautiselta. Sen sijaan hänet on tuomittu toisen asteen murhasta neljäksikymmeneksi vuodeksi vankeuteen. Hän on nyt 30 vuotias nuori nainen ja on mahdollisesti vapautuessaan varmaan 60 vuoden tuntumassa ellei vanhempi. Logue tulee siis viettämään aikuisuutensa parhaat vuodet vankilassa, mutta voi vanhuudessaan ehkä päästä siviiliin toisin kuin Jason Andrews.


Kuinka elämä voi mennä tällaiseksi?
Tätä miettivät myös Amanda Loguen sukulaiset. "Hän oli suloinen ihminen". He sanoivat, että poikaystävänsä Jason Andrews oli se paholainen, joka sotki Amandan pään.

"When the devil pops his head in, we succumb to what the devil wants us to do" sanoi hänet tunteva Darryl Dobbs.

Näiden kauhujen keskellä ihmiset siis kokevat, että Saatana käytti toista ihmistä, Jasonia, Amanda Loguen elämän tuhoamiseksi ja saavutti näin tavoitteensa - Daniel Avramsenin käsittämättömän murhan.

Juutalaisten vastustajiensa kanssa puhuessaan Jeesus sanookin Johanneksen evankeliumissa, että murhien aikaansaaminen on valheellisen Saatanan ominta työtä -

"Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä."
Joh 8:44

Myös tässä tapauksessa Saatana saavutti tavoitteensa, ja Jeesus Nasaretilainen on historian järkyttävimmän oikeusmurhan uhri.


Mitä nyt, Amanda?
Suomalaisen kaksoismurhaaja Lauri "Late" Johanssonin tapaus myBlog kertoo taas kerran, samoin kuin Nicky Cruzin tapaus Yhdysvalloissa, että Herra Jeesus on väkevämpi kuin Perkele, himokas lihamme ja väkevämpi kuin kuolema itse.

Jeesus pystyy puhdistamaan Karitsan verell', parantamaan ja pelastamaan Amandan, niin että se suloinen ihminen, joksi Jumala hänet loi, saa tulla esiin ja tämä ihmisen pahuuden irstas symboli tulla ristiinnaulituksi.

Jeesus ei pelasta ketään väkisin, mutta Hänelle voi soittaa

Jumalan puhelinnumero on 5015

Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua
Ps 50:15

6 kommenttia:

 1. 16. Ja vaimolle sanoi hän: Minä saatan sinulle paljon tuskaa, koskas raskaaksi tulet: sinun pitää synnyttämän lapsia kivulla, ja sinun tahtos pitää miehes alle annettu oleman, ja hänen pitää vallitseman sinua.
  17. Ja Adamille sanoi hän: ettäs kuulit emäntäs ääntä, ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: ei sinun pidä siitä syömän: kirottu olkoon maa sinun tähtes; surulla pitää sinun elättämän itses hänestä kaiken elinaikas.
  18. Orjantappuroita ja ohdakkeita pitää hänen kasvaman, ja sinun pitää maan ruohoja syömän.
  19. Sinun otsas hiessä pitää sinun syömän leipää, siihen asti kuin sinä maaksi jällensä tulet, ettäs siitä otettu olet: sillä sinä olet maa, ja maaksi pitää sinun jällensä tuleman.

  Eli vähän tarkkuutta saisit laittaa kirjoituksiisi, Mikko. Ei voi sanoa, että pian Edenistä lähdon jälkeen Kain surmaa veljensä, sillä he eivät olleet syntyneet Edenissä, koska synnyttäminen oli syntiinlankeemuksen seuraus.

  Mihin perustuu tietosi maailman vanhimmasta ammatista? Ei ainakaan raamattuun. Jumala pani Adamin viljelemään maata. Oliko esiäitimme huora? Myös Kain viljeli maata ja uhrasi sen hedelmää Jumalalle, mutta se ei kelvannut Hänelle. Abel kasvatti karjaa ja uhrasi siitä Jumalalle suosiollisen uhrin. Kateus oli ilmeisesti suurin syy veljesmurhaan? Kain sai myös rangaistuksen:

  12. Koskas maata viljelet, niin ei pidä sen tästedes sinulle väkeänsä antaman; kulkian ja pakenevaisen pitää sinun oleman maan päällä.
  13. Ja Kain sanoi Herralle: minun rangaistukseni on suurempi, kuin että se on kannettava.
  14. Katsos, sinä ajat minun pois tänäpäivänä maalta, ja minun pitää sinun kasvois edestä lymymän ja tulen kulkiaksi ja pakenevaiseksi maan päällä. Ja niin minun käy, kuka ikänänsä minun löytää, se tappaa minun.
  15. Mutta Herra sanoi hänelle: Sentähden, kuka ikänänsä Kainin tappaa, se pitää seitsemän kertaisesti kostettaman. Ja Herra pani merkin Kainiin, ettei kenkään häntä tappaisi, joka hänen löytäisi.
  16. Ja niin Kain läksi Herran kasvoin edestä, ja asui Nodin maalla, itään päin Edenistä.

  VastaaPoista
 2. Eevasta tuli "elämän äiti" Hava ja vaikka ihminen kuolee, kun ei saa syödä Elämän puusta, hän saattaa elää jälkipolvissaan, jos Jumala sellaista hänelle suo. Näitä sukupolvia Raamattu luettelee pitkät pätkät.

  "Maailman vanhin ammatti" on vain sanonta, eikä perustu mihinkään tietoon. Ajatus lienee tuon sanonnan takana, että tästä yksinkertaisesta palvelusta, jossa ei sen kummempia työkaluja tarvita, ensimmäisenä palkkaa maksettiin.

  Järjetön oli Amandan ja Jasonin teko. Järjettömiä tekoja siellä Suomessakin tehdään, viimeksi Hyvinkäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkään tapaus ja vastaavat ovat vain jäävuoren huippu. Jatkuvasti tapahtuu murhia lain ja kirkon siunauksella.

   Monet haluaisivat lapsia, mutta eivät saa. He joutuvat pitkien prosessien kautta hakemaan niitä ulkomailta. Samaan aikaan tapetaan Luojan antamaa elämää.

   Lapset saavat usein kärsiä paljon, eikä ne tule välttämät toisten tietoisuuteen, ennen kuin lapsi tekee itselleen jotain tai tapahtuu perhesurmia.

   En tiedä mikä tekee lapsensa murhasta luvallisen ennen syntymää ja syntymän jälkeen rangaistavan?

   Monet tapaukset Suomessa jothtuvat juuri siitä, kun järjen valo on sammunut. Näiden annetaan olla vapaana, eikä pyynnöistä huolimatta oteta hoitoon. Usein tapauksiin liittyy myös alkoholi, tuo pirun juoma. Miksi kirkko ei ole vastustanut tätä.

   Oli kerran yksi pappi, joka nousi tätä vastaan ja sai paljon aikaiseksi raittiutta ja sen kautta paljon muuta. Varkaat palauttivat varastetut tavarat, riitaiset pariskunnat sopivat jne. Tiedät varmaan, että tämä oli rovasti Lars Levi Laestadius?

   Poista
  2. Totta kirjoitat. Juuri luin Englannista murheellisia tilastoja teini-ikäisistä tytöistä, joille tehdään jo toinen tai kolmas abortti alle 20-vuoden iässä, jollekin jopa neljäs.

   Eikö tässä Jumalan luoma kohtu ole muuttunut molokin murhaavaksi kidaksi ihmisen alun päätyessä sairaalan kaatopaikan liekkeihin?

   Poista
 3. Olen ihmetellyt kommenttejen vähäisyyttää, mutta nyt en enää. Tekstit, joita pitäisi kirjoittaa varmistukseksi, on melkein mahdottomia lukea. Tarvitsisi olla kone, että pystyisi lukemaan niin, ettei vain olisi kone.

  VastaaPoista
 4. Selaimissa on mahdollisuus suurentaa tai pienentää fonttia ctrl+ tai ctlr-

  VastaaPoista