torstai 23. kesäkuuta 2011

Avoin kirje pastori Juha Muukkoselle - homous ja synti

Perkele on sitten etevä työssään Jumalan kansan eksyttämisessä ja hajoittamisessa ja kalliiden sielujen tuhoamisessa.
Sinä, Juha, olet joutunut sielunvihollisen siimoihin pahan kerran ja sätkyttelet siinä nyt vihollisen kavalassa koukussa edes tietämättä sitä.

Homoseksuaalisuuden asia on edelleen tapetilla kirkossamme syksyn kirkolliskokouksen jälkeenkin. Olet yksi tämän kokouksen jälkeisen julkilausuman allekirjoittaneista papeista.

Homoseksuaalisuus on vahvasti esillä myös uudessa maamme hallituksessa, jossa kristillis-demokraatit ovat mukana mm. sillä ehdolla, että homoparien oikeuksia rajoitetaan.

Monen kristityn huolenaiheena se myös on ja yksi ja toinen miettii kirkosta eroamista.

Sinä et puhu kirkosta eroamisesta vaan kahdesta kirkosta - tämä toinen ilmeisesti tahtoisi tuon julkilausuman tapaan olla "kirkko kirkossa" jossa piispat ovat vain maallinen hallintomuoto ilman mitään hengellistä arvovaltaa.

Lainaan tähän ensin katkelman rukouskirjeestäsi, jonka allekirjoitit Torniossa 21.6.2011.

Kirjoitan sitten enemmän tästä vihollisen koukusta, jonka olet mielestäni nielaissut pahan kerran ja nyt olet repimässä Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa osaltasi rikki Raamattuun vedoten.


Juha Muukkosen rukouskirjeestä lainausta

2. KAVAHDA UUSUSKOISIA PAIMENIA!

Sain hiljattain kuulla eteläsuomalaisesta piispasta, joka yritti selitellä, että kansankirkkomme hyväksymä rukoushetki homoparien puolesta ei olisi homoseksuaalisen käyttäytymisen siunaamista.

Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että raja oikean raamatullisen uskon ja toisaalta ihmistekoisen kansankirkkouskon välillä ei kulje siinä, rukoillaanko homoparien puolesta vai ei.

Raja kulkee siinä, julistetaanko ja opetetaanko Jumalan sanan mukaisesti homoseksuaalisen käyttäytymisen olevan synti, josta on tehtävä parannusta.

Jos Raamatusta ?unohdetaan? opettaa ja saarnata ne selvät ja yksiselitteiset kohdat, jotka tuomitsevat homoseksuaalisuuden, on jo siirrytty uuteen uskoon.

Varoitan vakavasti jokaista:
Älä antaudu jumalanpalvelusyhteyteen, se on sakramentti- ja uskonyhteyteen, niiden kanssa, jotka eivät julkisesti opeta homoseksuaalisuutta synniksi.

Sama koskee myös esim. lasten tappamista eli abortteja ja kaikkea avioliiton ulkopuolista sukupuolielämää.

Jos jollekulle saarnamiehelle asema kansankirkossa tai sen liepeillä on niin tärkeä, että hän sen tähden vaikenee Jumalan sanan selvästä totuudesta, niin kyseessä on väärä opettaja.

Naispappeuden ja homoseksuaalisuuden välinen yhteys on myös selvä: Kirkon tutkimuskeskuksen mukaan vain alle 20 prosenttia naispapeista pitää homoseksuaalisuutta syntinä. Ja toisaalta niistä paimenista, jotka eivät hyväksy naispappeutta, tuskin kukaan hyväksyy homokäyttäytymistä.

Jatkossa maassamme tulee olemaan kaksi kirkkoa: toinen, jossa hyväksytään sekä naispappeus että homoseksuaalisuus, ja toinen, jossa kumpikin torjutaan.

Naispappeutta ja homoseksuaalisuutta on mahdotonta pitkällä juoksulla pitää toisistaan erillään, koska niillä on yhteinen teologis-hengellinen juuri.
------------------------

Lainaus päättyy


Suoraa puhetta Lapin kookkaalta suoraselkäiseltä Juha-papilta.

Mikä voisi olla tämän raamatullisempaa ja selkeämpää!

Synti on julistettava synniksi.

Älkää pitäkö mitään yhteyttä niihin, jotka eivät julista syntiä synniksi Raamatun ohjeiden ja neuvojen mukaan ja ovat "uususkoisia" kristittyjä.

Tulevaisuudessa tulee olemaan Suomessa kaksi eri luterilaista kirkkoa (tiedät toki, että Suomessa on jo kolme samaa Augsburgia tunnustavaa luterilaista kirkkoa.)


No missä se perkeellinen harhautus sitten on, jolla sielujemme perivihollinen tuhoaa evankelis-luterilaista kirkkoa sisältäkäsin ja saa sen parhaat papit pihalle?

Tässä kiroittamassasi lauseessa:

"Jos Raamatusta ?unohdetaan? opettaa ja saarnata ne selvät ja yksiselitteiset kohdat, jotka tuomitsevat homoseksuaalisuuden, on jo siirrytty uuteen uskoon."


Tämä on äärimmäisen kavalaa harhautusta, johon vain Saatana joukkoineen pystyy, valheen isä.

Nimittäin edellisessä kappaleessa kirjoitat aivan oikein

"Raja kulkee siinä, julistetaanko ja opetetaanko Jumalan sanan mukaisesti homoseksuaalisen käyttäytymisen olevan synti, josta on tehtävä parannusta."

Vitsi on siinä, että nämä eivät ole sama asia!


Jos väität että "Raamattu tuomitsee homoseksuaalisen käyttäytymisen"

niin se on totta heteroista.

Luontokin sanoo hetero miehelle ja naiselle, että samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa makaaminen on inhottavaa ja synti.

ei vain kirkossa, vaan koko maailmassa, armeijassa, työelämässä, kotona ja kouluissa tämä koetaan aivan selvästi.

Apostoli Paavali puhuu heteroiden seksuaalisesta hurjastelusta antiikin Roomassa.

Mooseksen laki kieltää homoseksuaalisen yhdynnän kuolemanrangaistuksen uhalla.


Jos väität että "homoseksuaalisuus on synti" niin se on aivan eri asia.

Se on sama kuin väittää että "vasenkätisyys on synti"

Homoseksuaaliselle ihmiselle makaaminen eri sukupuolta olevan ihmisen kanssa on synti.

Jokainen aidosti homoseksuaalinen mies tietää, että makaaminen naisen kanssa on inhottavaa ja kauhistus.RAAMATTU

Mainitset homoseksuaalisuuden.

Pyhä Raamattu ei tiedä mitään homoseksuaalisuudesta ihmisen luontaisena synnynnäisenä tai kehittyneenä taipumuksena.


Mainitset myös abortin.

Pyhä Raamattu ei tiedä mitään abortista. Sellaista ei tunnettu antiikin maailmassa tai vanhassa Lähi-idässä.


Paavi sanoo, että kondomit ovat syntiä.

Pyhä Raamattu ei tiedä kondomeista eikä ehkäisystä paljon mitään, vain Oonanin tapauksen eli keskeytetyn yhdynnän, ja siinäkin synti oli siinä, ettei Oonan tahtonut veljensä lesken saavan lasta.LOPUKSI
Saarnaa Juha tulisesti Raamatun sanan mukaan hetero miehille ja naisille, jotka heittäytyvät avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin tai leikkivät homoleikkejä kun ovat irstailussaan jo kaikkea muutakin kokeilleet.

Vankiloissa, armeijassa, siellä missä paljon miehiä on koolla eikä naisia paikalla kiusaus näihin leikkeihin on suuri.

Heterolle homoilu on syntiä.
Homolle heteroilu on syntiä.


Asia on sentähden niin vakava, että kireessäsi kehotat ja ohjaat Jumalan sanaa arvostavia ja siihen uskovia kristittyjä ulos kirkosta.

Aito separatisti sinusta on tulossa nuoren Abraham Achreniuksen tapaan!

Miksi et sen sijaan käyttäisi niitä valtavia mahdollisuuksia, joita Herra Jeesus Kristus antaa tänään Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa, ja vaikka armeijan rukoushetkessä paukuttaisit heteroalokkaiden päähän Jumalan Sanan selkeää ohjetta seksuaalisesta siveydestä.

Ja kun luoksesi tulee aidosti homoseksuaalinen pari, kaksi Kristukseen uskovaa miestä tai naista, rukoile heidän kanssaan vaikka et heidän suhdettaan voi ymmärtää etkä hyväksyä.

Jeesus ei tullut tänne tuomitsemaan vaan pelastamaan ihmisiä ja tekemään tyhjäksi Saatanan teot.

Tee siis parannus, Juha, ja oikaise tiesi Kristuksen kirkon parhaaksi - jos Herra sinua siihen näin toisen papin avoimen kirjeen kautta ohjaa.

6 kommenttia:

 1. enpä usko että antiikin aikana ei olisi tiedetty homoudesta ja heteroudesta kutakuinkin samaa kuin nykyisinkin.

  tekniikka kehittyy, ihminen ei.

  VastaaPoista
 2. En väitä yleisesti muinaisen Lähi-idän tai Kreikan ja Rooman klassisen antiikin ajan Välimeren maiden kulttuureista.

  Raamattu ei tunne uskollista siveää homoseksuaalista parisuhdetta tai keskustele ihmisen synnynnäisistä tai muuten syvälle sisään rakennetuista poikkeavuuksista.

  Se ei ole uskon asia, vaan voit Raamatusta katsoa ja todeta, että siellä kirjoitetaan ainoastaan ja vain seksuaalisesta aktista kahden miehen tai kahden naisen välillä, josta VT aikana määrättiin kuolemantuomio molemmille.

  VastaaPoista
 3. Ei Paavalin olisi tarvinnut noita varoituksia kirjoittaa, koska ei kukaan miespuolinen hetero olisi todellakaan jo luontaisen vastenmielisyyden vuoksi edes harkinnut sodomiaa. Näin ollen Muukkonen on oikeassa. Ja samoin juutalaiset, VT ja Paavali. Sodomassa ja Gomorrassa on edelleen kyltti, jossa lukee "Lot's wive".

  VastaaPoista
 4. "Heterolle homoilu on syntiä.
  Homolle heteroilu on syntiä."

  Erikoinen ajatus. Listaa voisi kai jatkaakin. Esimerkiksi:
  "Pedofiilille ___ on syntiä".
  "Alkoholistille juomattomuus on syntiä" (juopumiskielto annettiin muuten kai ei-alkoholisteille), mutta absolutiksi syntyneelle olisi syntiä olla juomatta...
  "Ei-kleptomaaneille varastaminen on syntiä, mutta kleptomaaneiksi syntyneille on syntiä olla varastamatta" jne.

  Ihan oikeasti en ole sitä mieltä, että taipumustaan vastoin toimiminen olisi syntiä. Tai voisi edes olla. Meillä ihmisillä on varsin paljon muitakin syntisiä taipumuksia, monet synnynnäisiä, osa iän myötä tulevia.

  "Se ei ole uskon asia, vaan voit Raamatusta katsoa ja todeta, että siellä kirjoitetaan ainoastaan ja vain seksuaalisesta aktista kahden miehen tai kahden naisen välillä, josta VT aikana määrättiin kuolemantuomio molemmille."

  Saman sukupuolen ystävyys ovat Raamatun mukaan ok, mutta seksiä saman sukupuolen suhteiden ei tule Raamatun mukaan sisältää. Raamattu on aika lailla miehen ja naisen välisen suhteen ylistystä. Alkusivuilta loppuun asti.

  VastaaPoista
 5. "Pyhä Raamattu ei tiedä mitään abortista. Sellaista ei tunnettu antiikin maailmassa tai vanhassa Lähi-idässä."

  Heh heh heh heh. Miltä vuosisadalta opintosi antiikin maailmasta ovat? Ainakaan tällä vuosituhannella ei väitteesi ole relevantti. Joskus ehkä 1980-luvulle asti ajateltiin kuten olit kirjoittanut, mutta sen jälkeen tutkimukset ovat pakottaneet vaihtamaan kantaa. Antiikin ajan aborttiresepteistähän on kirjoitettu monenlaisia tekstejä, ja niitä on testattu jopa eläinkokein. Toimiviksi myrkyiksi ovat osoittautuneet. On vaikea tietää, miten laajasti aborttireseptit ovat olleet käytössä, mutta tuntemattomia ne eivät ole antiikin maailmassa olleet.

  Tästä tuli mieleen juuri julkaistu Vainio-Korhosen väitöskirja, joka käsitteli muun ohella sitä, miten abortteja tehtiin Suomessa sen jälkeen, kun aineistoa on Suomessa alkanut kertyä. Suomessa käytettiin hänen mukaansa 1700-luvulla aborttien tekemiseen ilmeisesti yrttirohtoja ja elohopeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaat ilmeisen virheeni antiikin maailmasta. Otan opikseni ja paneudun asiaan paremmin.

   Vanhasta Lähi-idästä et anna esimerkkejä eikä Raamattu kerro mitään abortista, sikiön tahallisesta surmaamisesta kohtuun.

   "Raskaana oleva vaimo halkaistiin" sodan melskeen kauhukuvassa

   Samaria joutuu syystänsä kärsimään, koska se on niskoitellut Jumalaansa vastaan: he kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan, ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan.
   Hoosea 14:1

   Poista