perjantai 17. kesäkuuta 2011

Valhe käy kaupaksi uskoville

Box Canyon, Idaho (Creation Ministries Int)

Luominen on sellainen myyvä juttu.

Kristityt mielellään ostavat kirjoja, tilaavat lehtiä ja esitteitä, joissa kerrotaan, että Raamattu on totta.

Mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla esitellään tieteen löytöjä, jotka näyttävät kumoavan aikamme suosittuja teorioita kehitysopista tai maailman iästä, joka on muka enemmän kuin raamatulliset 6000 vuotta.

Kauppa käy ja turvallisuus vahvistuu, toisin kuin huonosti myyvä totuus Anthony de Mellonin turvattomassa totuuskaupassa.

Amerikkalaiset osaavat busineksen, erityisesti uskonnollisen busineksen miten ihmisten kaipuusta Jumalan puoleen ja luottamuksesta Raamatun sanaan lyödään dollareita, miljoonia dollareita, kuten TV-evankelistat näyttävät Joesta Tammyyn.

Luomista kaupataan siellä tehokkaasti ja kiiltävin sivuin

Erityisen vauhdikas on Creation Ministries International joiden kotisivulla keskustellaan parhaillaan luonnon muodostumista, Idahon kauniista Box kanjonista.

Tämä on niin surullista, että vääristetään sekä Jumalan pyhä Sana että Jumalan luomisteot

ja ihmiset, jotka tahtovat uskoa Raamattuun, maksavat lystin.

---
Puolustuksen puheenvuoro -Wikipedia kertoo että kyseessä on "non-profit organization" joten kaiketi asia on niin, mutta kauppa näyttää olevan vilkasta:

Creation Ministries International (CMI) is a non-profit young Earth creationist organisation of autonomous Christian apologetics ministries that promote a literal interpretation of the Book of Genesis. The autonomous ministries are located in Australia, Canada, New Zealand, South Africa, the United Kingdom and the United States.

Creation Ministries International on edustettuna myös Suomessa.  

.........
Aiheesta voit käydä keskustelua myös perustamallamme uudella Veritas foorumilla, johon pääset tästä.

2 kommenttia:

 1. Tässä muuan mummeli, joka silloin tällöin annan itseni miettiä ns. syntyjä syviä. Tällä kertaa eksyin sivuillesi ja matkastani nautin. Kiitos matkalipusta ja matkasta.
  Ei ikinä meille tule selviämään se perimmäinen mysteeeri: Miten elämä syntyi. Mutta paljon lystiä ja vaivalloista puuhaa meillä tämän Ihmeen äärellä piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisustasi!

   Olen tuota miettinyt kanssa, että kun aikamme käsityksen mukaan kaikki alkoi kauhian kuumasta plasmasta, jossa atomin kappaleetkin olivat hajalla, niin mistä se elämä tulee oikein?

   Miksi jotkut väittävät kaiken jo tietävänsä, ettei Elämän antajaa tarvita?

   :-)

   Poista