maanantai 27. kesäkuuta 2011

Tilannetiedotus

Taivasten valtakunnan verkkokalastuksessa minulle osoitetut kalavedet näyttävät painottuvan kansainväliselle puolelle.  Etenkin blogin Phos to alethinon lukijamäärät ovat lähteneet viime aikoina nopeaan nousuun ohittaen jo näiden mietteidenkin tilastot.

Jatkan kyllä mietteiden kirjoittamista suomeksi, mutta tuota Kristuksen tuomasta totuuden valosta puhuvaa blogia kannattaa vilkaista ja vaikka väittää vastaan, kun siltä tuntuu! Viimeksi siellä on ollut puhetta Israelin Jumalasta, joka on luonut Jessica Gomes nimisen miesten ihaileman kaunottaren, antanut Julio Iglesialle lauluäänen, joka tenhoaa naisiin satumaisella tavalla ja sakemannien uudesta bemaristakin vähän.

Toinen verkkokalastuksen alue on keskustelufoorumit. Niitä vaivaa nopea turmeltuminen ja olemme Marja-Leena Markkulan kanssa avanneet suojellun foorumin, Totuus eli latinan veritas, kuten olen kertonut. Koska olen tällainen kiltti hiljainen pastori, siellä on nyt haasteena keskusteluun poskettomat hyökkäykset.kolmen kristityn julkkiksen kirjoja vastaan. Joten otsaa on eikä herroja pokkuroida...

Lääkäri Pekka Reinikaisen dinosaurukset ja lohikäärmeet
Professroi Tapio Puolimatkan suhtautuminen Raamattuun
Dosentti Kari Kuulan täysin virheelliseksi väittämäni tulkinta apostoli Paavalin opetuksesta

tule reippaasti vaan sinne mukaan nimimerkilläsi keskustelemaan näistä ja muista, että totuus kävisi ilmi.

Hienoa, jos jaksat tätä kalamiestä esirukouksissasi muistaa. Että Suuri Kalastaja saisi armollisesti ohjata näitäkin reissuja ja että pieni kalamies ei harhailisi omille teilleen!

Jesus Christ, connecting people

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti