tiistai 29. tammikuuta 2013

J-puolustus

Ippon!
kuva Matt Daquine

On täällä nyt taistelu, kilvoitus, työ,
vaan siellä on päiväksi muuttunut yö,
kun nähdä saan kirkkaita kasvojasi
ja veisata iäti kiitostasi

Virsi 311:7

J-puolustus on eräiden kristittyjen käyttämä taktiikka lähitaistelussa tieteen maailman asettaman uhan kanssa. (Nimeän sen Jyrkin mukaan, joka antaa viesteissään käytännön esimerkin tästä kamppailutavasta.)

Taisteluasetelmassa uskova kristitty kohtaa tiedon nimellä kulkevan vastustajan, joka tahtoo riistää häneltä uskon ja musertaa hänen näkemyksensä maailmasta.

1 Kor 2
Taktiikan taustalla on useita pyhän Raamatun kohtia, erityisesti apostoli Paavalin ensimmäisestä kirjeestä Korinttilaisille
Viisautta me julistamme siihen kypsyneille, mutta emme tämän maailman viisautta emmekä tämän maailmanajan kukistuvien valtiaiden viisautta. Me julistamme Jumalan salaista, kätkettyä viisautta, jonka hän jo ennen aikojen alkua on määrännyt meidän kirkkaudeksemme. Sitä ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut, sillä jos he olisivat sen tunteneet, he eivät olisi ristiinnaulinneet kirkkauden Herraa. Me julistamme, niin kuin on kirjoitettu,
mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mitä ihminen ei ole voinut sydämessään aavistaa, minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat.
Meille Jumala on sen ilmoittanut Hengellään, sillä Henki tutkii kaiken, myös Jumalan syvimmät salaisuudet.
1 Kor 2:6-10

Maallisten opintojen tarpeettomuus?
Kristitty voi käsittää apostolin sanat siten, että hän on Pyhän Hengen koulussa saanut kaiken tarvittavan viisauden, jonka rinnalla tämän maailman viisaus täysin kalpenee.

Miksi hengellinen viisaus, Pyhän Hengen opetus Jumalan salaisuuksista, tekisi maalliset opinnot tarpeettomiksi?

Jotta tähän esimerkiksi esikoislestadiolaisen herätysliikkeen parissa niin väkevään tulokseen päästäisiin, täytyy perusteellisesti sotkea maallinen ja hengellinen.

No, kyllä niitä sillätavoin esikoistenkin parissa erotellaan, että on "turvallisia" nuorten opiskelun aloja, jotka eivät vie uskoan kallista lahjaa maailman viisaudella. Mutta teologia, psykologia ja monet muut alat ovat epäilyttävästi aiheuttaneet tuhoja, eivätkä vanhemmat toivo lastensa esim. papeiksi tai psykiatreiksi lukevan.

ippon (10 pistettä)
Näin siis J-puolustus toimii taistelutilanteessa

1. Heitä vastustajan silmille kaikenlaisia väitteitä ja kysymyksiä, jotka osoittavat miten vähän ihmiskunta todellisuudesta tietää
2. Kyseenalaista vastustajan taivasosuus, koska hän "luulee tietävänsä" muttei oikeasti ole saanut Pyhän Hengen opetusta
3. Ohjaa vastustaja etsimään pelastukselle kalliita asioita turhan tieteenharjoituksen sijasta.

J-puolustus sisältää oman aseman puolustuksen
- minä tiedän kaiken tarpeellisen taivasosuuden saamiseksi
- minä tiedän salattuja asioita, joista sinä et ilman Henkeä ymmärrä mitään
- minun tietoni on arvokkaampaa kuin sinun epävarma tieteesi

J-puolustus sisältää hyökkäyksen
- sinun tiedoillasi ei päästä taivaaseen
- sinun tiedoillasi ei minun uskoani horjuteta
- jos et usko niinkuin minä niin huonosti sinun lopulta käy (Herra varjelkoon!)

Jos vastustaja ei tuosta tokene ja ala tehdä parannusta tämän maailman viisaudesta, oma usko ja lähetystehtävä tulee kuitenkin täytettyä.


tatami
Taistelutanner on uskon ja epäuskon lisäksi myös valon ja pimeyden, tiedon ja tietämättömyyden, todellisuuden väistämisen ja kohtaamisen tatami.


J-puolustus ei ole vain yhden kommentoijan taktiikka, vaan hyvin yleisesti kristittyjen parissa käytetty menetelmä, jolla hankalat kysymykset torjutaan pois näköpiiristä, asenteet pidetään tiukkina ja ritarin haarniska ja kypärä ja silmikko eivät ruostu, miekka säilyy terävänä!


5 kommenttia:

 1. Moi Mikko. En henkilökohtaisesti usko sinun uskosi horjuvan mihkään. Uskon sinun olevan Kristuksen uskossa. Piste. Uskon myös miljoonien, ellei miljardien sielujen olevan turvassa Aabrahamin helmassa ilman, että heillä olisi ollut aihetta kyseenalaistaa 7 päivän luomista. Minulla ei edelleenkään ole vakuuttavaa todistetta ihmisten käyttämien iänmääritysmetodien pätevyydestä. Toki hyväksyn Raamatun ilmoituksen ymmärryksen lisääntymisestä.

  J niinkuin Jyrki

  VastaaPoista
 2. Täsmennän käsityksiäni. Uskon, että HIILI-14 toimii oikein käytettynä ihan hyvin. Ymmärtääkseni sillä mitataan alle 20.000-vuotiaita kohteita.

  - There are two reasons uncalibrated dates must be mentioned: 1) this prevents people from making up any number they please, and 2) it is for the sake of posterity, where future scientists can check the results and apply new ideas of calibration.

  - Why is calibration necessary? Radiocarbon dates are affected by many outside factors. The accuracy of the machines is not in question (especially modern ones, which are astoundingly accurate when properly zeroed in). The rate of decay is also not in question. But, any source of old carbon in the ancient environment can affect the amount of C-14 in a sample."

  http://creation.com/calibrating-carbon-dating

  Jyrki

  VastaaPoista
 3. Kiitän sinua ja Luojaamme blogistasi. Uskon meidän lepäävän Abbamme käsivarsilla, vaikka näemme asioita eri kulmista.

  Olet varmaan huomannut pyrkimykseni ohjata ajatuksia maailmanmenoon ja ajanmerkkeihin. Koen tarvetta jatkaa linjallani. Koska olet uskonveljeni, rohkenen pyytää sinua hyväksymään seuraavan, ehkä joitakuita järkyttävänkin, tilannekatsauksen. Annan sinulle täydet valtuudet hylätä kirjoitukseni tai siirtää sen katsomaasi parempaan paikkaan.

  Kristittynä koen tärkeksi kertoa kanssakulkijoilleni kuinka lähellä ollaan Messiaan paluuta ja Antikristuksen maailmanhallitusta. Paratiisin lankeemuksesta lähtien on saatana vaikuttanut maailmassa. Se valehtelee, varastaa ja murhaa. Se ohjaa maailmaa eliittinsä välityksellä. Onneksemme Jumalan sallimissa rajoissa.

  Eliitti rakentaa uutta maailmanjärjestystä. Se valehtelee ja pimittää tietoa. Siksi Raamatun totuuden hylänneillä kansalaisilla on vain vähän ymmärrystä todellisuudesta. Linkistä löytyvät okkulttiset symbolit ovat ikiaikaiset. Kristikansa(mme) on valitettavan tietämätön. Hyvinvointi ja ateistinen opetus ovat tehneet hallaa. Siksi ymmärrän, että kirjoitukseni ja linkkini saattavat aiheuttaa kummastusta ja vastustusta.

  http://www.cuttingedge.org/fmcorner.html
  http://whale.to/b/symbols_h.html
  http://www.henrymakow.com/theyve_got_us_surrounded_--_il.html

  OLYMPIALAISET

  http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-occult-symbolism-of-the-2012-olympics-opening-and-closing-ceremonies/

  Amerikassa on käynnissä ihmisten lajittelu. Heidän asuntonsa merkitään punaisilla, sinisillä tai keltaisilla tarroilla. Käsittääkseni punaiset tapetaan, siniset sopeutetaan ja keltaiset saavat jatkaa elämäänsä vanhaan malliin. He ovat "sheeple".

  "Red dot's will be killed? Blue dots go to concentration camps? Yellow dots will bow to the corrupt government?"

  http://beforeitsnews.com/alternative/2010/07/fema-color-code-list-for-civilians-color-dots-on-mailboxes-109406.html

  http://www.sheeple.net/Sheeple.htm

  ARKKI KUTSUU

  http://thetrumpetsound.wordpress.com/2012/11/26/the-fallen-obama-and-the-fall-of-america/

  Allaolevasta artikkelista käy ilmi antikristillisen maailmanhallituksen tapa käsitellä alamaisiaan. Obaman laitttomuutta edustava hallitus on säätänyt lain, joka mahdollistaa ihmisten pidättämisen määräämättömäksi ajaksi. Aseistetut poliisit saattavat tunkeutua yllättäen yöllä ihmisten koteihin. Siltä varalta, että joku yrittää karata, ympäristöä tarkkaillaan kauko-ohjattavilla lentävillä laitteilla.

  http://beforeitsnews.com/alternative/2012/09/how-to-avoid-getting-trapped-in-fema-camps-2467334.html

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/merseyside/6676809.stm

  Pidätetyt viedään FEMA-leireihin. Osa ihmisistä uudelleenkoulutetaan eli pannaan sopeutumaan kontrolliyhteiskuntaan. Alistumattomat tullaan tietenkin tappamaan. FEMA-leirit on varustettu giljotiineilla. Giljotiinit siksi, että tapettujen elimillä tullaan käymään kauppaa. Myrkkyruiskeiden ja sähkötuolien käyttö pilaavat elimet.

  http://news.upickreviews.com/8-countries-where-human-organs-are-harvested

  Richard Rossi kirjoitti giljotiinista ja elinkaupasta jo vuonna 1996.

  http://ccadp.org/rossipage5.htm

  Koska amerikkalaisten asunnot on merkitty erivärisillä tarroilla, ei pidättäjien tarvitse osata englantia. He eivät neuvottele. He toimivat.

  "Communist China has steadily exporting products designed to facilitate the MARTIAL LAW agenda in America. In the future you will witness Chinese military among those who patrol the streets of America under martial law. You will also someday witness them operating THE MODERN MILITARY GUILLOTINES against Americans as well."

  http://americanholocaustcoming.blogspot.fi/2012/05/more-on-military-guillotines-chinese.html

  On selvää, että Jumalan totuutta julistavat seurakuntien johtajat mestataan ensin. Lopulta Antikristuksen hallitus pyrkii teloittamaan jokaisen joka ei luovu Kristuksesta. Ei uutta auringon alla.

  http://historianet.fi/kristittyjen-kidutukset-olivat-kansanhuvia
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Mestaus

  Jyrki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jyrki, heität rankkoja haasteita - hyvä niin!

   kirjoitin tästä kristityn kiinnostuksen kohteiden vallinasta alustavasti blogissa
   http://mikkol-miettii.blogspot.co.il/2013/02/1000-v-valtakunta-pieni-kysymys.html

   voimme tutkia esittämiäsi teemoja kyllä, ja avasin Antikristus aiheesta blogin johon kopsasin linkkisi

   Poista
  2. Ok. Voinemme jatkaa siellä.

   Poista