perjantai 19. syyskuuta 2014

Areiopagin uusi ilme

Sydämelliset onnitteluni sivujen ammattitason uusismisesta sekä erityisesti saamastanne kansainvälisestä rahoituksesta. Toivotan Jumalan runsasta siunausta areiopagi.fi hienoille uusille hankkeille uskon ja tiedon tärkeällä alueella.

___________________

ceterum censeo, areiopagi.fi sivujen hieno uusi ilme tulee vähentämään keskusteluja ja painopiste siirtyy entistä enemmän artikkeleihin.

Tämä on ehkä muutoksen tarkoituskin?

Vanhan mallin tehokas keskustelujen seuranta nosti ne vahvasti näkyviin varmaan juuri sen tähden innostaen monenlaisia ja monentasoisia kommentteja eri tahoilta. Päästä nyt etusivulle, vaikka hetkeksi! Kun kommenteista on nyt vain artikkelien otsikon alla niiden lukumäärä, sivujen selkeys on lisääntynyt ja meidän lukijoiden mahdollisuus päästä kommentteinemme loistamaan Hyde Parkin puhujanpönttöön on vähentynyt.

Esimerkiksi uutiskynnyksen ylittänyt Olli-Pekka Vainion arvokas selonteko inkvisition järkyttävästä uudelleen arvioinnista olisi vanhassa mallissa varmaan herättänyt tulisen keskustelun. Nyt aiheesta on vain 10 kommenttia, mikä ei minusta lupaa hyvää areiopagin luonteelle keskustelujen paikkana.

Kaikille avoimen huutotorin sijalle on tullut arvokas ja hiljainen kirjasto, jossa asiohin voi syventyä ja niistä mielipiteensäkin lausua, jos tahtoo.

2 kommenttia:

 1. Kommentit on tarkoituksella siirretty pois etusivulta. Viestejä reaaliaikaisesti tarkkailevia moderaattoreita lehdellä ei ole, minkä takia epäasiallisiin viesteihin ei aina ole mahdollista nopeasti reagoida. Lehteen ensi kertaan tutustuva saattoi siten pahimmillaan törmätä lehden etusivulla melkein millaisiin kommentteihin vain. Kommentit julkaistaan yhä ilman ennakkotarkastusta. Mutta nyt tuoreet kommentit eivät näy suoraan etusivulla, vaan yhden linkin painamisen päässä siitä. Kommentteja voi halutessaan seurata kootusti tästä linkistä (tai tilaamalla syötteet itselleen, jolloin ei tarvitse käydä tuolla sivullakaan niitä lukemassa):
  www.areiopagi.fi/comments/feed/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tämän kyllä hyvin ja eihän tuo 1 click kaukana ole. Toivon että ennustukseni ei toteudu ja vapaa keskustelu kukoistaa areiopagilla!

   Poista