tiistai 16. syyskuuta 2014

Tampereen perjantai ja valtakunnan salaisuus

Kristuksen valtakunta on salattu ja "sisäisesti teissä" - ja kuitenkin se on täysin julkinen. Jeesus ristiinnaulittiin julkisen tien varteen Jerusalemin ulkkopuolelle, Raamattu paljastaa Daavidin perhe-elämän synkkiä salaisuuksia, kaikki Krsituksen kirkon oppiriidat on dokumentoitu kirjoihin ja kansiin kenen vain luettavaksi. Suomen kirkon hallinto on demokraattista ja avointa, pöytäkirjat vain harvoin salaisia erityisistä syistä.

Raamattua saa kuka tahansa tutkia, takoa alasinta kaikin voimin lekalla jos toisellakin. Siitä saa väitellä ja opista riidellä, jos ei muualla niin ainakin s24 forumilla.

Mutta näin ei esikoislestadiolaisuudessa.

Päätökset tehdään suljettujen ovien takana, niistä ei kerrota edes uskovalle seuraväelle.

Tampereen piispallinen palaveri on valtakunnan salaisuus, josta ei sitten puhuta. Rauhan Side on kuin Pravda noudattaen tarkasti puolueen linjaa. Saarnojakaan ei saa arvostella, tai menee siunaus, saati sitten Lapin miesten keskenään savusaunassa tekemiä koko Suomea koskevia päätöksiä.

Tämä salamyhkäisyys ei ole terveellistä Jumalan piskuiselle lammaslaumalle, joka kyllä kestää kovankin sanan ja totuuden valon.

2 kommenttia:

  1. Totta Mooses.Kuninkaan neuvoa pitää salattaman,mutta Jumalan töitä pitää julkisesti julistettaman.Saako sotasalaisuuksia muuten olla.Niin ja p.leen tekosia tarttee särkeä.

    VastaaPoista
  2. Torstaihan se oli eikä perjantai.

    Sotasalaisuuksiksi julistettuja asioita kun tuppaa olemaan niin paljon tämän kristillisyyden hallituksessa.

    VastaaPoista