keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Natsi
"Voi olla vaikea hahmottaa isoja kokonaisuuksia? Ihmisparka, joka saa huonot eväät matkalleen, voi joutua kauhistuttavien asioiden kanssa tekemisiin."
Tapsa

Tämä on totta myös isommassa kokonaisuudessa - kun yksilön sijasta tarkastelemme yhteisöä tai kokonaista kansakuntaa tai ylikansallista ideologiaa.

yksilönä ja ryhmänä natsi edustaa pahuutta sen paljaimmassa muodossa - heidän isäänsä Herramme Jeesus kuvaa:

"Miksi ette ymmärrä tätä minun puhettani? Ette taida kuulla sitä minun sanaani.

Te olette isästä perkeleestä, ja teidän isänne himoja te tahdotte tehdä. Hän on ollut murhaaja alusta, ja ei pysynyt totuudessa; sillä ei totuus ole hänessä. Kuin hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omastansa; sillä hän on valehtelia ja valheen isä."
Joh 8:43-44 KR 1776"natsi" ei käyttänyt itsestään tuota lyhennettä vaan hän oli tavallisesti "kansallissosialisti", jonka perekeleellisenä aatteena oli Deutsche Nationalsozialismus. (nazi lyhennettä vastaa sosialistien sozo)

19. tammikuuta 1919 saksalainen lukkoseppä Adolf Dexler (1884–1942) perusti viiden muun miehen kanssa uuden poliittisen puolueen, jolle he antoivat nimeksi "Deutsche Arbeiterpartei" (Saksalainen työväenpuolue).

Ensimmäinen maailmansota oli päättynyt 1918 Versaillen rauhansopimukseen, joka oli etenkin Ranskan toivomuksesta Saksalle äärimmäisen nöyryyttävä ja raskas.

Saksan valtionpoliisi ujutti salaisen asiamiehen tähän uuteen puolueeseen seuraamaan sen menoa ja vaikuttamaan siihen. Mies liittyi puolueeseen heinäkuussa 1919.

Hän oli itävaltalaissyntinen korpraali Adolf Hitler (20.4. 1889 - 30.4. 1945).Etevänä puhujana tämä Verbindungsmann eli poliisin yhteysmies saavutti nopeasti luottamuksen ja hänestä tuli jo syyskuussa 1919 DAP puolueen propagandisti.

Seuraavan vuoden alussa, 24. helmikuuta 1920, uuden puolueen nimeksi muutettiin Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. (Kansallis-sosialistinen saksalainen työväen puolue)

nopea oli nousunsa pienessä porukassa ja häikäilemätön - seuraavana kesänä, 24. 6. 1920 Adolf Hitler otti NSDAP puolueen vallan ja sen perustaja Adolf Dexler erotettiin puolueesta!

Lukkoseppä Adolf Dexler kuoli luonnollisen kuoleman 1942 politiikan maailmassa täysin unohdettuna.Korpraali oli nyt saanut jalansijan rekisteröidyssä puolueessa, oli noussut salaman nopeasti puheenjohtajaksi ja edeltäjänsä - tuoreen puolueen perustaja- oli jo potkittu pihalle.

miehen mieli oli kuitenkin korkeammalle, paljon korkeammalle, kuin yhden sodanjälkeisen pikkupuolueen johtoon.

hän yritti koko Saksan vallankaappausta, coup d'état, Putsch!

"Munchenin Oluttuvan vallankumous" eli "Hitler-Ludendorff-Putsch" alkoi marraskuun 8. iltana ja oli ohi jo 9. iltapäivällä. Paikkana oli suuri kokoontumispaikka, oluthalli Bürgerbräukeller"vallankumous" päättyi lyhyeen, Hitler ja ystävänsä vangittiin. Oikeudenkäynti oli 24.2. 1924 ja miehet tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen maanpetoksellisesta toiminnasta.

Vankila oli siedettävä ja pian Hitler alkoi käyttää aikaansa kirjoittamiseen.

Vuonna 1925 valmistui vankilassa ensimmäinen osa teoksesta "Taisteluni" Mein Kampf ja toinen osa 1926.

apunaan kirjan kirjoittamisessa Hitlerillä oli roomalais-katolinen munkki, isä Bernhard Rudolf Stempfle (1882 - 1.7. 1934).


kiittämättömyys on maailman palkka. GESTAPO pidätti Stempflen heinäkuussa 1934 ja vei hänet Dachaun keskitysleiriin. Ruumiinsa löydettiin muutamaa päivää myöhemmin Munchenin Harlachingin kaupunginosasta metsästä.

Hitler saneli kirjansa - kirjurina toimi samassa Landsbergin vankilassa ollut Rudolf Hess (1894-1987).Adolf Hitlerilläkin oli oma raamattunsa - sellaiseksi hän nimittäin kutsui Madison Grantin vuonna 1916 julkaisemaa kirjaa

"The Passing of The Great Race; or, The racial basis of European history"

Amerikkalainen Madison Grant (1865-1937) oli koulutukseltaan lakimies ja hän kirjoitti sekä historiasta että fysikaalisesta antropologiasta - ihmisen piirteistä ja roduista. Grant muistetaan myös uhanalaisten eläinten suojelusta.

Hitlerin raamattu?

joo.

paha kirja tuo Madison Grantin kirja. suuri innoittaja Mein Kampf sisältämään rotuoppiin ja ideoihin puhtaasta vahvasta arjalaisten rodusta, jonka tehtävänä on hallita maailmaa.


Hitler kirjoitti henkilökohtaisen tervehdyksen Grantille, jossa kertoi että tuo kirja on hänen raamattunsa (mein Bibel)hetkinen?

tarkoittaako mikkoL tässä, että natsien murhaava rotuoppi on amerikkalaista alkuperää?

USA Kolmannen valtakunnan kaasukammioiden takana?

11 miljoonaa juutalaista, romania, puolalaista, homoa miestä, vajaamielistä, perinnöllisesti vammaista?

no kyllä idea tulee amerikoista, osittain

ja kyllä sen toteuttajat olivat natseja, jotka USA pisti takaisin maan tomuun.vaan ei Grant oikeastaan ihaillen katsonut omaa kotimaataan Yhdysvaltoja, jossa New Yorkissa asui.

vaan huolestuneena hän seurasi siirtolaisia, joita ei tullut vain rodullisesti hyvistä maista, vaan alkoi tulla ei-toivottua väestöä Välimeren maista ja muualtakin. Hän oli huolissaan rotujen sekoituksen vaikutuksesta Amerikan Yhdysvaltoihin.

se paras porukka näet oli Pohjoismaissa!

no, ehkä ei ensin Suomessa vaan pikemmin Skandinaviassa - eli nuo viikinki uroot ja sinisilmäiset rouvansa.... maailman huippua ihan.Grantin mielestä "Nordic race" - Pohjoismainen rotu - on ihmiskunnan kehityksen kärjessä kulkenut veturi.

Ihmiskunta jakaantuu valkoisiin kaukasialaisiin, mustiin negroihin ja itäisiin mongooleihin.

kaukaasialaiset puolestaan jakaantuvat juhlittuun Pohjolaan, keski-Euroopan alppirotuun ja kolmanneksi Välimeren maiden, siis etelä-Euroopan, Levantin ja pohjois-Afrikan asukkaisiin.

Grant otti kunnon annoksen Darwinin kehitysoppia ajatteluunsa, ja päätteli, että Pohjolan kova talvi karsii heikot elontieltä ja vaatii pitkäjännitteistä järkevää suunnittelua ja toimeliaisuutta. Näin elämän taistelu on karsinut Euroopassa ihmiskunnan valiot pohjoiseen.

(siellähän se valokin yhä loistaa, Kiirunassa, eikö niin?)


ja niin ukkeli menee kirjoittamaan tällaista:

"Tiukka valinnan systeemi joka poistaisi heikot ja kestämättömät - siis sosiaalisesti epäonnistuneet - ratkaisisi koko ongelman sadassa vuodessa ja vapautuisimme epätoivotuista ihmisistä, jotka täyttävät vankilamme, sairaalamme ja mielisairaalamme.

Yksilöä itseään voidaan elättää, kouluttaa ja suojella elinaikanaan yhteisössä, mutta sterilisaatio varmistaisi että linja loppuu häneen, tai muuten tulevien sukupolvien kirouksena on yhä kasvava annos vääränlaista sentimentalismia.

Tämä on käytännöllinen, armelias ja väistämätön ratkaisu koko ongelmaan, ja voidaan soveltaa yhä suurempaan joukkoon yhteiskunnan hylkiöitä, alkaen rikollisesta, sairaasta, mielisairaasta ja ulottuen asteittain ihmisiin, jotka ovat heikkoja pikemmin kuin viallisia, ja ehkä lopulta arvottomiin rotuihinkin"

Madison Grant 1916Grantin kirjasta tuli jenkeissä aikansa best-seller, yli 1.6 miljoonaa kappaletta myytiin.

se oli Adolf Hitlerin raamattu

vielä Nunbergin oikeudenkäynnissä natsien puolustusasianajajat viittasivat Madison Grantin kirjaan, kun keskusteltiin Kolmannen valtakunnan rotuopeista ja toimenpiteistä.

että ei tämä ole sakujen keksintöä yksinomaan vaan kyllä rapakon takanakin samat ajatukset elivät.

ja Suomessa - arkkiatri Ylppö tempautui mukaan...

käytännössä Grant kirja ja esiintyminen vaikutti esimerkiksi Yhdysvaltojen tiukentuneisiin maahanmuuttolakeihin.mites tämä seemiläinen Raamattu?

no - natsit oppivat ja omaksuivat ajatuksen, että seemiläiset ovat sitä alempaa, huonompaa rotua, josta Grant puhuu.

ja näkeehän tuon esimerkiksi juutalaisen Jeesuksen opetuksista, miten hän heikoista ja epäonnistuneista ja yhteiskunnan hylkiöistä puhuu ja heihin suhtautuu.

vastakohta sille ihmiskuvalle, jonka Perkele rakensi viisaasti ja taitavasti Saksan kansan sieluun.

ja monen muunkin sieluun.

Nietzchen "super-ihmisen" yli-ihmisen

ihmisen, joka on jumala.Madison Grant on aikansa tieteen ja tutkimuksen edustaja, jota kiinnosti erityisesti historia ja ihmisen fysiologia - miltä näytämme, millainen ruumiinrakenne meillä on, silmiemme väri ja huulten paksuus.

Grant on tieteellisen rotu-rasismin vankka edustaja ja hänen teoksellaan on aivan hirveät jäljet, joille on vaikea löytää ihmiskunnan verisimmästäkään historiasta vertauskohtia.

missä määrin Grant on vastuussa kirjoittamisestaan? uskon että mies kirjoitti tosissaan ja oli vakuuttunut asiastaan.

vaan hänen kirjansa perustavat teemat kulkevat voimakkaasti vastoin pyhän Raamatun sanomaa.

Grantin kuuluisa kirja onkin Adolf Hitlerin raamattu - kristityllä on Jumalan Hengen vaikuttama kokoelma kirjoja, joissa heikko jyllää ja vahvat syrjäytetään.mutta mites noin?

Saksan suuri ja väkevä kansahan on kristitty ja ilman kansan tukea Hitler ei olisi noussut valtaan ja natsit saaneet totalitaarista valtaa Saksassa.

totta pukiset

Saksa on antanut Kristuksen kirkolle niin valtavasti, mitä ihanimpia virsiä, syvällisen uskonpuhdistuksen perinnön, pietismin, Raamatun tutkimuksen, kirkon monenlaisia aarteita

kulttuurin anti on mittaamaton koko maailmalle

ja tommosta menivät tekemään porukallamielestäni paha henki - riivaajatkin - voivat vilahtaa myös kristityn kastetun ihmisen sydämeen ja pistää siellä asiat uusiksi

Jeesukset ulos tai kunniapaikalle jonnekin nurkkaan ja uudet jumalat sisään, joita palvotaan

vaikka ulkonaisesti ollaan hurskaita "saksalaisia kristittyjä" sydämessä elääkin saksalainen pakanuus, jota Mein Kampfin jälkeen toiseksi tärkeimpänä kirjana pidetty Alfred Rosenbergin (1893-1946) "Der Mythus des 20. Jahrhunderts" kristikansalle syötti.

Teos julkaistiin 1930 ja sitä tuskin kukaan luki, mutta eräänlainen lippulaiva se oli ajan hengelle

joka oli se paha henki isästä perkeleestäkatselemme tällä palstalla henkistä ja hengellistä myrkkyannosta, joka on saanut ihmiset tekemään pahimpia asioita, mitä ihmiskunnan historia tuntee.

mitäs käärmeenmyrkkyä tällainen pahuuden coctail sisältää?

tärekeänä aineksena on korpraali Adolf Hitlerin vallanhimo ja näkemykset ihmisten elämästä teoksessa Mein Kampf ja sitten kansan Volk hänelle antamat valtuudet toteuttaa ajatuksiaan.

toisena aineksena on aikanaan kansainvälisissä akateemisissa piireissäkin hyvin arvostetun amerikkalaisen lakimiehen ja ihmisyyden tutkijan Madison Grantin tieteellinen rasismi, rotuoppi.

kolmantena aineksena on Alfred Rosenbergin sekotelma saksalaista mytologiaa, Saksan heimojen muinaisesta suuruudesta kertovaa tarinaa, jota Wagnerin musiikki niin valtavasti tuo esiin (Austrasian Brunhildan ajoilta...)kansojen kuolemaksi, juutalaisten holokaustiksi, miljoonien surmaksi koitunut juoma sisälsi myös

Euroopan ja Aasian kansojen historiaan liittyvän opin arjalaisuudesta.

Kansojen vaiheita ja kieliä tutkittaessa havaittiin voimakasta vaikutusta Hinuds-joen ja Pakistanin suunnalta.

myös Intiassa itsessään tapahtuu melkoinen kansainvaellus

näin saamme indo-arjalaisen aineksen mukaan natsien ideologiaan.

meillä on indo-germaanisia naapureita, ruotsalaiset ja saksalaiset ja indo-eurooppalaista väkeä on paljon

indo - Hindu, Intia

arjalainen kielentutkimus on varsin mielenkiintoista, ja kuvailin erään suomalaisen kielentutkijan pohdintoja kantauralin ja arjalaisen kielen suhteista.Natsien ideologia oli Italian fasismin vaikuttamaa ja tuo Munchenin Oluthallin vallankumousyritys 1923 matki Benito Mussolinin voittoisaa Rooman marssia - tosin epäonnistuen siinä yrityksessä.

Natsit ihailivat pakanallista Rooman valtakuntaa ja sen valtaisaa mahtia jäljitellen roomalaisten arkkitehtuuriakin ja käyttäen heidän symboleitaan tunnuksinaan mahtavissa marsseissaan.

He perustivat saksalaisille kansoille Kolmannen valtakunnan

ensimmäinen oli Saksalais-roomalainen keisarikunta (962-1806), jonka Kaarle Martellin jälkeläiset perustivat (siitä vielä lisää) ja jossa Martti Luther eli espanjalaisen keisari Kaarle V Suuren alamaisena.

Toinen oli preussilainen keisarikunta 1871-1918, jonka vahva mies rautakansleri Otto von Bismarck (1815-1898) oli myös natsien suuresti ihailema Suursaksan Grossdeutschland luoja.Adolf Hitler perusti Kolmannan valtakunnan (Dritte Reich) vuonna 1933 ja nousi nopeasti ja häikäilemättömästi sen absoluuttiseksi yksinvaltiaaksi.

Raamatun ilmausta käyttäen Hitler julisti, että tämä Berliinistä käsin hallittu saksalaisten imperium on oleva tuhatvuotinen valtakunta!

Hän ennusti että 2000-luvun alussa Kolmas valtakunta on käyvä ratkaisutaistelun Englannin ja Amerikan yhdistyneen valtakunnan kanssa ja ottava koko maailman haltuunsa.

Hitlerin tuhatvuotinen valtakunta kesti kuitenkin vain 12 vuotta 1933-1945 ja se tuhottiin täydellisesti maantasalle. Sen johtajat joko hirtettiin Nurnbergissä 1946 tai heitä metsästettiin - ja vielä metsästetään - kuin riistaa kaikkialta maailmasta vastuuseen rikoksistaan ihmiskuntaa ja ihmisyyttä vastaan.Valheen isä opetti lapsilleen, miten tulee valehdella, niin että suuri ja uljas ja niin kulttuurin ja tieteen alalla menestynyt kansakunta saadaan hullunmyllyyn mukaan.

ei pieniä valheita vaan suuria ja komeita valheita - mitä isompia ja räikeämpiä, sen parempi!

ja tarjotaan jokaiselle jotakin, mitä he tahtovat. Natsit esiintyivät näin puolueena, joka muka ottaa ohjelmaansa hyviä aineksia sekä oikeistolta että vasemmistolta ja tietenkin keskustalta.

"Sosialismi" tahdottiin toteuttaa ilman kommunisteja ja bolshevisteja. Nimeksi annettin "Kolmas tie" jossa valtio otti hoitoonsa ja ohjaukseensa ja suunnitelmiinsa valtion talouden, mutta kaiken kapitaalin "sosialisointia" Stalinin Neuvostoliiton tapaan ei kuitenkaan tehty.

Esimerkiksi kun Junkersin hieno lentokonetehdas otettiin valtion hallintoon, sen omistajille kyllä maksettiin kunnon korvaukset.

Minusta tämä talouden suuri suunnitelma on aika lähellä Suomen sosiaalidemokraattien ehdottamaa valtion johtamaa "puitetaloutta" - ei toki sama asia.


tuollaiset valheet eivät kuitenkaan kansaa innosta.

Tarvittiin Volk! Kansa!

ja kuinka helppoa onkaan kansaa ohjata valheellisin lupauksin, väittein ja "tosiasioin" harhaan, mielellään porukat antavat vetää itsensä kuseen. Joukossa tyhmyys tiivistyy.

Natsit puhuivat näet Suursaksasta! Pommerit ja Pummerit samaan kasaan, Itävalta on suuren Saksan luonteva osa ja miksei Unkari siinä samassa, vaikka unkkareita ovatkin. Puola tietenkin.

Saksan kansa tarvitsee elintilaa! (Lebensraum on natsien ajoista alkaen ollut hieman kaksipiippuinen sana) jossa väestö voi lisääntyä ja menestyä taloudellisesti.

(Ariel Sharon otti maata siirtokuntien laajentamiseen "luonnollista kasvua varten" - mutta ilmeisesti palestiinalaisten asutukset eivät kasva eivätkä tarvitse maata lisää)

Jotta Saksan kansa menestyisi ja kasvaisi uuden ajan vaatimusten keskellä, tilaa on oltava hengittää, vahvistua, varttua ja nousta kansakuntien kärkeenNietzschen kuvaamina yli-ihmisinä, herrakansana, ikuisesti alemmuudentunnetta kokevat saksalaiset saivat röyhistellä rintojaan - me arjalaiset rakennamme Uuden Rooman, joka kilpailee maailman suurimpien voimien kanssa!

tämä meni kansaan kuin häkä

sillä mikäs sen mukavampaa - jos rehellisiä ollaan - kuin olla maailman paras, vahvin, pelätyin, rikkain, muita orjikseen alistava herrakansa, tämän maailman ruhtinaan parhaiden neuvojen mukaan!vaan eivät natsit suinkaan ajatelleet eivätkä esiintyneet sellaisina julkisesti, kuin oikeasti olivat.

heillä oli etunaan kaksi varsin merkittävää ja vaikeaa asiaa -

Saksan kansan ylettömän typerä ja paskamainen alistaminen Versaillen rauhansopimuksessa, jossa Ranska erityisesti vaati kostoa kostoa kostoa

kohta sakemannit marssivat sitten Eiffel tornin juurella ja Vichyn hallitus vannoi uskollisuutta Kolmannelle valtakunnalle.

ja Saksan talouden täydellinen murskaaminen, järjetön inflaatio jossa miljoonan markan seteleitä lakaistiin roskiin ja sitten koko maailmaakin heilauttanut Suuri lamakausi.

Adolf Hitler nosti Saksan taloudellisesti jaloilleen ja sai sen teollisuuden ja maatalouden pyörimään diktaattorin varmalla kädellä.

jokainen tunsi lompakossaan muutoksen - nyt meni hyvin.ateismi ei ole suinkaan Saatanan ase.

se on ajattelevien, uskontoja tuntevien, epäilevien ja usein varsin lahjakkaiden ihmisten suhtautumista ajatukseen jumalista. näitä Raamattu kutsuu lähinnä "hulluiksi", koska eivät tunnusta Jumalaa.

Hitler oli aidosti uskonnollinen ja natsit puolustivat kotia, isänmaata ja uskontoa. Rakensivat oikein "saksalaisen kirkon" jossa Volk saa palvella kuuliaisten pastorien ja kirkkoherrojen ja piispojen saarnaa ja opetusta.

Korpraali Hitler oli erittäin ihanteellinen. Mitä se Saksan älymystö ja nuoriso Berliinin yökerhoissa jazzaa ja olutta kittaa?

pois sieltä, lapiot olkapäille kun siniset silmät kirkkaana katsovat lapsirikkaaseen tulevaisuuteen, marssin tahdissa kuljetaan parempaan ja jätkät senkun porskuttaa kun heikot sortuu elon tiellä!

ihanteellista - partioliikettä, Hitler jugend vannomassa elämänsä omistamista hyville asioille, eettistä ja Saksan kansan perinteitä vaalivaa!

kaunis perkele on paljon tehokkaampi kuin se oikea lohikäärme, joka tässä sihiseeparas vetonaula oli kuitenkin tämä

"ei Saksan häviö 1. maailmansodassa ja tämä taloudellinen lama ja kansamme vaikea tilanne johdu sinusta, puhdasrotuinen arjalainen jalo-otsa."

kansa oli traumatisoitu tosi pahasti ja verta oli vuotanut uskomattomat määrät - mahtoiko olla kotia, jossa ei olisi joku mies tai poika tai sukulainen haudassa suuren sodan takia.

mutta ei - ei tämä ole sinun syytäsi, vaan on syyllinen!

"Juutalaiset ovat meidän kansallisen hätätilamme syy!"

löytyi syntipukki, syyllinen, ja olihan tuo nyt aivan ilmeistä.

juutalaiset kapitalistit olivat lyöneet rintamalla uljaasti taistelevia saksalaisia tikarilla selkään.

juutalaiset kommunistit levittivät oppejaan Saksan kansan tuhoksi

juutalaiset liberaalit ja intellektit sekoittivat puhtaan saksalaisen kulttuurin aineksia

ja biologisesti alempaa välimeren rotua olevat juutalaiset sekoittavat saksalaista puhdasta arjalaista rotua ja vetävät sitä alas.

"Die Juden sind unsere Ungluck!"


Tämä meni kerrassaan pitkälle 1930-luvun Saksassa.

Puolustaakseen omaa kansaansa, juutalaiset heikensivät arjalaista verta ja herrakansan kulttuuria

juutalaisten syytä on Valistus repivine ajatuksineen, liberalismi, demokratia - hyi helvetti - kansanedustajien varassa toimiva politiikka, kapitallismi, teollistuminen, marksilaisuus ja ammattiyhdistykset.

muutamia esimerkkejä antaaksemme mitä kaikkea kauheaa he ovatkaan saaneet aikaan.Sielunvihollinen, kansakuntien villitsijä, on erittäin etevä ja tietää mistä naruista vetää.

liekö siitä parempaa esimerkkiä kuin tämä yhtälö:

Siionin vanhinten protokolla todistaa, että juutalaiset etsivät koko maailman herruutta.

Tuhotkaamme nämä loisihmiset siis, ... ja ottakaamme itse maailman herruus!


voiko tuon perkeleellisempää makeista kansakunnalle enää tarjota?

meni kuin häkää kansaan eikä kukaan huomannut siinä mitään ristiriitaa

eikä sitä, että Siionin vanhinten protokollat ovat tsaarinajan Venäjän salaisen poliisin tekemä väärennös.

Venäjälläkään näet ei juutalaisista pidetty...no

tiedämme kaikki mitä Saksassa, Saksan kautta ja saksalaisille itselleen sitten tapahtui.

korpraali, Kolmannen valtakunnan yksinvaltijas Adolf Hitler ampui itsensä rakkaan Eva Brauninsa viereen bunkkerissaan liittoutuneiden lähestyessä Berliinin savuavia raunioita lännestä ja venäläisten idästä.

30.10. 1945 Hitler käänsi Walther PPK 7.65 mm pistoolinsa itseään kohti ja puristi liipaisimesta. Sama ase, jolla hänen serkkunsa ja mahdollisesti rakastettunsa - 23 vuotias kaunis Geli Raubal - sai surmansa 1931. Virallinen syy oli itsemurha ja Hitler julkisesti kiisti väitteet, että olisi itse tämän ampunut.

Adolfin ja Eva Braunin ruumiit kannettiin bunkkerista ulkona olevaan pommikuoppaan ja poltettiin petrolilla.mutta vahleen isää ei siellä poltettu.

natsismi on kitketty juuriaan myöten pois Saksan poliittisesta kulttuurista ja Mein Kampf on siellä kielletty kirja - tosin vuonna 2015 sen copyright vapautuu myös Baierista.

ja muualtahan kirjan voi ostaa kuka vain.

en niinkään ajattele uus-natseja, jotka ihailevat tuota voimakasta miestä ja ottavat hänestä mallia.

onhan meillä Suomessakin ollut Pekka Siitoin (1944-2003) - salatieteiden harrastaja ja Hitlerin julkinen ihailija.

mutta pikemmin ajattelen valheen isän juonia, jotka näen myös tämän päivän arjen todellisuudessa ihmiskunnan keskellä ja joiden uumoilen tulevan uudelleen esiin.

kirjoitan tästä erillisen palstan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti