tiistai 9. marraskuuta 2010

Pyhäinpäivän miete Raamatusta

Pyhäinpäivänä kirjoittaessani itselleni ja kaikille muille asiasta kiinnostuneille opiksi ja hyödyksi Skandinavian ja Suomen kansamme kääntymisestä pakanuudesta kristinuskoon, taustalla soi toinen sävel.

Viime viikkoina kun on ollut niin vahvasti esillä kutsu erota kirkosta, jossa kansanedustaja ja lääkäri Päivi Räsänen on nostettu niin paljon julkisuudessa esiin homoseksuaalisuuden kysymysten tähden.

näen mielessäni tuon hymyilevän Raamatun lattialle viskaajan Jari Tervon, jolla on erinomaiset lähes puolen miljoonan euron vuositulot ja laaja kansamme kannatus.

Joku tuohtunut kirjoitti, että jos YLE2 erotti pelkän olutpullon tähden juontajansa, mites tämä Raamatun halventaja ja kristittyjen saa jatkaa?

Kyse ei ole vain tästä yhdestä elämässä menestyneestä ja moraalisesti vapaamielisestä ja ketään tuomitsemattomasta (paitsi Raamattuun uskovia) ihmisestä.

Jari symbolisoi suomalaisuutta vuonan 2010 - ja Pohjoismaisuutta

heidän etiikkansa on Ranskan vallankumouksen uljasta "vapaus, veljeys, tasa-arvo" kaikessa, myös seksuaalisessa suuntautumisessa.

pois kaikki auktoriteetit - Summerhill rules!

Uudessa testamentissa tehdään muinaisen Rooman ihmisistä analyysiä, ja siinä on myös aikamme suomalaiseen kulttuuriin sopiva murheellinen kohta


"he rakastavat nautintoja enemmän kuin Jumalaa"
2 Tim 3:5 KR 1992

arvoja on kyllä mutta ei ole sellaisia jumalallisia pyhiä arvoja, joista tämä All Saints Day meitä muistuttaa.

......... Paavali kirjoittaa Timoteukselle

Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat.

Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä.

He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman.
2 Tim 3:1-5 KR 1992

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti