torstai 14. helmikuuta 2013

Viimeiset ajat

A flash of lighting is seen over St Peter's Basilica
Salama iskee Pyhän Pietarin kirkkoon Roomassa
Kuva Alessandro De Meo BBC 

Ensimmäiset lopun merkit

Jotkut kysyivät: "Opettaja, milloin tämä kaikki tapahtuu? Mikä on merkkinä siitä, että se aika on tulossa?" Jeesus sanoi: "Varokaa, ettei teitä johdeta harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä se olen', ja: 'Aika on tullut.' Mutta älkää lähtekö heidän peräänsä. Ja kun kuulette sodista ja levottomuuksista, älkää hätääntykö. Näin täytyy ensin käydä, mutta loppu ei tule vielä silloin."

Ja hän jatkoi:
"Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä.

"Mutta jo ennen tätä teidän kimppuunne käydään ja teitä vainotaan. Teitä viedään tuomiolle synagogiin, teitä teljetään vankilaan, te joudutte kuninkaiden ja maaherrojen eteen minun nimeni tähden. Näin te saatte tilaisuuden todistaa minusta. Painakaa vain mieleenne, että teidän ei tule etukäteen miettiä, miten itseänne puolustatte. Minä annan teille viisauden puhua niin, ettei yksikään vastustajanne kykene kiistämään eikä kumoamaan sanojanne.

"Jopa teidän vanhempanne, veljenne, sukulaisenne ja ystävänne luovuttavat teidät viranomaisille, ja muutamia teistä surmataan. Kaikki vihaavat teitä minun nimeni tähden. Mutta edes hiuskarva päästänne ei mene hukkaan. Pysykää lujina, niin voitatte omaksenne elämän.

Jerusalemin hävitys

"Kun te näette Jerusalemin olevan sotajoukkojen piirittämä, silloin tiedätte, että sen hävitys on lähellä. Silloin on kaikkien Juudeassa asuvien paettava vuorille. Niiden, jotka ovat kaupungissa, on lähdettävä sieltä, eikä maaseudulla olevien pidä tulla kaupunkiin. Sillä ne päivät ovat koston päiviä: kaikki, mitä on kirjoitettu, käy toteen. Voi niitä, jotka noina päivinä ovat raskaana tai imettävät! Tähän maahan tulee suuri hätä, ja tätä kansaa kohtaa viha. Monet surmataan miekan terällä, toiset viedään vangiksi kaikkien kansojen sekaan, ja vieraat kansat polkevat Jerusalemia, kunnes niille annettu aika täyttyy.

"Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä. Meren aallot pauhaavat jylisten, ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa. Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Hän esitti heille myös vertauksen:

"Katsokaa viikunapuuta, tai mitä puuta tahansa. Kun näette sen puhkeavan lehteen, te tiedätte ilman muuta, että kesä on jo lähellä. Samalla tavoin te nähdessänne tämän tapahtuvan tiedätte, että Jumalan valtakunta on lähellä. Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa.

Pysykää valveilla!

"Pitäkää varanne, etteivät juopottelu ja päihtymys tai jokapäiväisen elämän huolet turruta teitä, niin että se päivä yllättää teidät niin kuin ansa. Sitä päivää ei vältä yksikään, joka maan päällä elää. Pysykää siis alati valveilla ja rukoilkaa itsellenne voimaa, jotta selviäisitte kaikesta siitä, mikä on tapahtuva, ja kestäisitte Ihmisen Pojan edessä."

Luukas 21:7-36 KR 1992

...
Hurjaa tekstiä!


3 kommenttia:

 1. Kiitos Mikko. Herra siunatkoon sinua ja blogiasi runsaasti. Maallinen media on ihan nössö. Toivon kansalaisten lisäävän vapaan median käyttöä. Niin kauan kuin voivat. Globalistit pyrkivät rajoittaman vapaata sanaa.

  Jyrki

  VastaaPoista
 2. Koska Vatikaani on käytännössä kaikessa mukana, haluaisin julkituoda seuraavaa.

  MUUKALAISET
  https://www.google.fi/search?q=vatican+and+aliens&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls

  Aiheesta muodostunut käsitykseni. Vatikaani pyrkii ohjaamaan jäsenensä valetempaukseen. Järkyttävää. Mielestäni siihen tullaan käyttämään laitteita, joilla voidaan nostaa ja siirtää painaviakin esineitä. Materiaa voidaan sulattaa/haihduttaa jonkinlaisilla energia-aseilla. Uskon sellaisia käytetyn pyramidien rakentamiseen. Pyramidien kivet ovat valtavia ja pinnoiltaan tasaisia. Ilmeisesti NIKOLA TESLALLA oli hallussaan samaa teknologiaa. Hänen labransa tuhottiin ja hänen työnsä tulokset anastettiin palvelemaan okkultistieliitin tarkoitusperiä.

  Eliitti hallitsee mediaa ja elokuvabisnestä. He kertovat kehittämästään tulevaisuudesta mm. radion ja elokuvien välityksellä. Ei siis uutta auringon alla teknologiankaan suhteen. Kulttuureja on noussut ja tuhoutunut ennenkin. Kaikki noudattaa Luojamme säätämää kiertokulkua. Kunnes... Raamattu kertoo. Ymmärrän, että suuren yleisön voi olla vaikea sulattaa näitä asioita. Ellei luota Raamattuun, on altis eksymään moneen suuntaan. Neuvoni Suomelle: Vaikka mitä näkisit taivalla, ÄLÄ USKO UFOON!

  RADIO
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmojen_sota_%28vuoden_1938_radiokuunnelma%29

  ROCKEFELLER EDUSTAA ELIITTIÄ
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Radio_Project

  ELOKUVA
  http://www.youtube.com/watch?v=LSUAAKFLoL0

  Hakusanoja Googleen
  - Nikola Tesla
  - tesla coil
  - tesla coil and pyramid
  - vapaa/ilmainen energia
  - pyramid energy
  - pyramid power
  - maailman pyramidit
  - Coral Castle

  ASTRONOMI
  http://www.guardian.co.uk/science/2010/sep/17/pope-astronomer-baptise-aliens

  AJATUKSIA HERÄTTÄVÄ PIIRUSTUS
  http://doctore0.wordpress.com/2010/09/17/pope-benedict-xvis-astronomer-the-catholic-church-welcomes-aliens/

  VATIKAANIN LUSIFER
  http://vaticanobservatory.org/VO-NEWS/index.php/recent-news/vatican-observatory-main/vatican-observatory/item/153-vatican-lucifer.html

  NURNBERG 1561
  https://www.google.fi/search?q=nurnberg+1561&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls

  Saarnaaja:
  1:9 Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla.

  Jyrki

  VastaaPoista
 3. Moi Mikko. Uskon sinun tietävän asiastani enemmän. En voi vaieta Kirkolle ja sitä myötä koko yhteiskunnalle kiusallisesta asiasta. Olen taipuvainen uskomaan, että luopumus tapahtuu ensin kansassa. Luopumuksesta seuraa, että kansa lakkaa rukoilemasta. Seurauksena on viisauden vaihtuminen tyhmyydeksi. Silloin emme voi odottaa saavamme viisaita johtajia, koska johtajamme, sekä maalliset että hengelliset, nousevat kansasta. Akateemisen tiedon kerääminen ei ratkaise pulmaa.

  http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18&printable=1&pagewidth=560

  Ellei noteeraa henkimaailman todellisuutta, ei voi ymmärtää maailman perustuksia. Olettamani järjestyksen mukaan on kansan maallistuminen johtanut mm. liberaaliteologian lisääntymiseen. Raamattua ei pidetä Jumalan ilmoituksena. Kirkkoon on päässyt vieraita oppeja, mm. okkultismiin perustuva vapaamuurarius. Tuntuu kuin olisimme menneet ajassa taaksepäin kohti shamaani-aikoja. Kristinusko syrjäytti noituuden maassamme. Saimme siunauksen ja menestyksen, vaikkakin Herra koetteli meitä monilla onnettomuuksilla ennen viimepäivien pitkää rauhaa ja taloudellista menestystä.

  Kirkkoon liittyvästä ongelmasta saa melko hyvän käsityksen kahlaamalla Julinista kirjoitettuja artikkeleita ja videohaastatteluja. Hakusana Googleen: "juhani julin"

  KALEVALA
  http://www.uskonpuolesta.fi/artikkelit/vainamoinen.htm

  Totuuteen pyrkivää noitaselvitystä.

  http://www15.uta.fi/yky/arkisto/historia/noitanetti/9miljoonaa.html

  TRANSSI TULI KIRKKOON
  http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/7549-papit-tanssivat-turun-dance-messussa

  TRANSSIA INTIASTA
  http://www.jonasclark.com/spiritual-warfare-prayer/yoga-trance-counterfeit-holyspirit.html

  LOHIKÄÄRME-ENERGIA
  http://bibelfokus.se/fi/node/236

  Mikko. Olethan kärsivällinen linkkieni suhteen. Pyrin jakamaan monipuolisesti hyödyllisiä osoitteita. Otan vastaan kriittistä palautetta. Voin kehittää omaa kriittisyyttäni.

  Jyrki

  VastaaPoista