keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sanaa saatetaan - loppu lähenee!

Liisa ja Antti Saarenketo. Kuva: Sley
Liisa ja Antti Saarenketo
Kuva SLEY

Etelä-Sudanissa toimiva Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen (Sley) lähetti, pastori Antti Saarenketo kastoi tammikuun lopulla tehdyllä seurakuntamatkalla kristityiksi yli neljäsataa ihmistä viikossa. Yhden päivän aikana kasteita oli peräti 200, kertoo Sleyn Sanansaattaja-lehti. Matkalla myös konfirmoitiin lähes 250 uutta seurakuntalaista.
- Lapset ja nuoret ovat alkaneet tulla sankoin joukoin hiljattain perustettuihin seurakuntiimme, Antti Saarenketo ja hänen vaimonsa Liisa Saarenketo kommentoivat lehdelle.
seurakuntalainen.fi
KIITOS HERRALLE!
Amen

1 kommentti:

 1. Kiitos Mikko. Kannustava ja siunaava info. Uskon Herramme ilmoittavan itsensä viimeisinä päivinä niin selvästi, ettei kenellekään jää epäselväksi. Jokainen tullaan panemaan valinnan eteen.

  Johanneksen evankeliumi:
  3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
  3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
  3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

  Jyrki

  VastaaPoista