maanantai 18. helmikuuta 2013

Pedon merkki ja mikrosiru


Noitavainoissa etsittiin 1600-luvun Ranskassa ja muualla ihmisen vartalosta "Paholaisen merkkiä".

Ilmestyskirja kertoo "Pedon merkistä"

Sitten näin, kuinka toinen peto nousi maan uumenista. Sillä oli kaksi sarvea, kuin karitsan sarvet, mutta se puhui kuin lohikäärme. Se käyttää ensimmäisen pedon puolesta tämän koko valtaa ja panee maan ja sen asukkaat kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava oli parantunut. Se tekee suuria tunnustekoja ja saa tulen lyömään taivaasta maahan ihmisten nähden. Niillä tunnusteoilla, joita sillä on valta tehdä ensimmäisen pedon nimissä, se johtaa harhaan kaikki maan asukkaat, niin että saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin. Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa.

Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17 Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.

Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.
Ilmestyskirja 13:11-18

Näinä viimeisinä aikoina on Yhdysvalloista levinnyt kristikunnan keskuuteen opetusta Antikristuksen ajasta.

Tähän liittyy "profetiaa" Pedon merkistä.

Mutta se ei nyt ole noitavainojen tapainen ihmisessä luonnostaan tai jonkin vamman tai sairauden seurauksena tullut ihomuodostuma, vaan jotain muuta.

Paha kristittyjen tuhoamista etsivä hallitus antaa ihmisten oikeaan käteen ihoon upotettavan mikrosirun, jossa on tämän tunniste - vaikkapa sosiaaliturvatunnus.

Otsaan.. no jotenkin kai sinnekin.

Ja niin kuullaan varoituksia kristikunnassa, että Euroopan yhteisö on suunnittelemassa kaikkien kansalaisten merkitsemistä mikrosirulla.

"Älkää ottako sirua käteenne" sanotaan, sillä Pedon merkin ottaminen merkitsee, ettei ihminen voi pelastua iankaikkiseen elämään.

Katso vaikka sivua http://samima1.tripod.com/mikrosiru.htm

Samanlaista löytyy paljon

2 kommenttia:

 1. Paras ja raamatullisin selitys ja teoria pedon merkistä on seitsemännen päivän adventisteilla:pedon merkki = "pedon" merkki ; peto on paavinkirkko(näin
  opetti kaikki uskonpuhdistajat ja paavinkirkko on ainut järjestelmä,johon kaikki pedon tuntomerkit sopivat.Myös 666 saadaan laskemalla paavin hiipassa olleen latinalaisen nimen(VICARIVS FILII DEI=Ihmisen Pojan sijainen maanpäällä[tää jo on sinänsä hirveetä itsensäkorottamista])kirjainten lukuarvot yhteen=666.
  Eli pedon merkki = paavikirkon merkki.Paavinkirkko on 300-luvulla vallantavoittelussaan muuttanut kristillisen ja juutalaisen pyhäpäivän lauantaista sunnuntaiksi.Sunnuntai oli tällöin Rooman valtakunnan virallinen pyhäpäivä ja Paavinkirkko päästäkseen suurempaan suosioon roomalaisten silmissä otti pyhäpäiväkseen sapatin sijasta Rooman valtakunnan pyhäpäivän sunnuntain.Ja...
  monet Paavikirkon johtajat kerskuvat että sunnuntai on heidän kirkkonsa(pedon) vallan merkki.= Pedon merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielenkiintoisesta kommentistasi, jossa vedät tiukkaa Seitsemännen päivän adventistien linjaa Sapatin puolesta - sunnuntai on "pedon merkki".

   Lauantain pyhittäminen oli adventisteille kallis asia ja johti myös uskon tähden vaikeuksiin Suomessakin kuusipäiväisen työviikon aikana. Viisipäiväisen viikon myötä tämä "merkki" jäi aikalailla symboliseksi, eikä ole yhtä vaativa adventistien arkisessa vaelluksessa.

   Poista