maanantai 18. helmikuuta 2013

Paholaisen juonia - Luominen ja Israel

U.S. President Barack Obama is photographed standing in front of the Resolute Desk in the Oval Office of the White House, December 6, 2012.
Presidentti Barack Obama
Kuva wikimedia

Ei ole aina helppoa olla tämän maailman ruhtinas ja syrjäyttää Jumala valtaistuimeltaan ihmisten ja kansakuntien keskuudesta, torjua Taivasten Valtakunta ja sen Herra.

1900-luvulla esimerkiksi nousi todella vakavia uhkia tämän maailman valtiaalle, joista mainitsen kaksi

- luonnontieteiden valtava kehitys
- Israelin valtion synty

Vaaroina Pahan valtakunnalle näissä kahdessa on se, että
- luonnontieteet kertovat vastaansanomattomalla voimalla Isän Jumalan luomistöiden viisaudesta ja majesteettisuudesta.
- Israelin valtion synty kertoo vastaansanomattomalla voimalla Isän Jumalan uskollisuudesta, luotettavuudesta ja maailman todellisesta hallinnasta Jeesuksen Kristuksen kautta.

Mikäs avuksi, etteivät kaikki riennä juoksujalkaa Jumalan sanan kuuloon?

Syötetään kristityille kaksi isoa valetta, sillä nehän löytyvät juuri Raamatusta!

- 6000 vuoden ikäinen maailma
- sanomalehdistä otettu Raamatun profetioiden tulkinta ylöstempauksineen ja USA:n presidentti Obama Antikristuksineen (Time magazine)


Erittäin taitavaa ja tehokasta, en voi muuta sanoa!

Kristityt Paholaisen asialla valehtelemassa täysin tosissaan maailmalle, väärentämässä Jumalan luomistöitä ja sekoilemalla Lähi-idän politiikkaan ja Hagelin valintaan...

Erittäin taitavaa!

2 kommenttia:

 1. Moi Mikko. Tiedät antikristuksia (pienellä a:lla) olleen ja olevan maailman pullollaan, johtuen paratiisin lankeemuksesta. Juudas lienee tunnetuin. Mutta vielä ei ole astunut valtaan se tietty Antikristus. Uskon ajan olevan jo niin pitkällä, että Antikristus isolla alkukirjaimella on syntynyt fyysisesti maan päälle. On luonnollista, että lankeemuksen lahjana saatu tiedonjano saa ihmiset sovittelemaan Antikristuksen viittaa milloin kenenkin vaikuttajan ylle. Pitää siis olla tarkkana nimien suhteen ja varoa puurojen ja vellien sekaantumista. Itse hylkäisin alle kolmekymppiset Antikristus-ehdokkaat, koska uskon Antikristuksen aloittavan julkisen toimintansa 30-vuotiaana.

  Kirjoitit:
  - "Kristityt Paholaisen asialla valehtelemassa täysin tosissaan maailmalle, väärentämässä Jumalan luomistöitä ja sekoilemalla Lähi-idän politiikkaan ja Hagelin valintaan..."

  Pyytäisin sinua määrittelemään termin "kristityt" kulloisenkin asiayhteyden mukaan. Siltä varalta, että ateisti lukee sinua. Uskoville asiat ovat selvempiä. Uskoisin. Myönnän oman vajavuuteni. Yritän perustella näkemykseni parhaan kykyni mukaan. Jeesus auttakoon.

  Jyrki

  VastaaPoista
 2. Mikko. Ehtisitköhän vastata? Miten suhtaudut geenitutkimukseen? Uskon sieltä löytyvän OIKEAN aarteen. Tärkeä, ellei tärkein, pohdinnan paikka kansana, valtiona ja yksilöinä. Kumman valitsemme? Siunauksen vai kirouksen?

  - 4.Moos 24:9 Se (Israel) on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"
  - 1.Moos 22:18 Ja sinun (Aabraham) siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä, sentähden että olit minun äänelleni kuuliainen."
  - 1.Moos 28:14 Ja sinun (Israel) jälkeläistesi paljous on oleva kuin maan tomu, ja sinä leviät länteen ja itään, pohjoiseen ja etelään, ja sinussa ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.

  Radio Dei: "46% maailman asukkaista on Aabrahamin jälkeläisiä." Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala heittää todennäköisyyslaskelmat romukoppaan. Kuka vielä jaksaa vastustaa Raamattua? Tilastollisesti jokainen meistä on lähes puoliksi Aabrahamin jälkeläinen. Ja Raamatun mukaan me kaikki olemme Nooan jälkeläisiä. 100%:sesti. Kysykää vaikka turkulaisilta.

  "Turun kaupungin perustajiksi nimetään Nooan jälkeläiset pian vedenpaisumuksen jälkeen. Suomen kieli on Jusleniuksen mukaan yksi maailman peruskielistä, ja syntyi Baabelin kieltensekoituksen myötä."

  http://www.jyu.fi/taiku/aikajana/kirjallisuus/ki_va_pohjoismaat.htm

  Herra muistaa Nooan Turkua.

  http://www.irr-tv.fi/viimeisimmatuutiset/18-eurooppa/346-mediakampanja-tavoittaa-varsinais-suomen

  TARVITSEMME VARJELUSTA
  http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Miekka%20Suomelle.htm

  Palaja, neitsyt Israel.

  http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Jer.31.html

  SUOMEN JAAKOPPI
  http://jarmo10.org/kartat.htm

  KUNINGASKUNTA SUOMI
  http://jarmo10.org/jouni.htm

  Miksi Jumalan lapsen pitäisi ottaa yhtäkään askelta evoluution tai Vatikaanin suuntaan?

  - Painopiste on enemmän ja enemmän siirtynyt Isästä ja Pojasta päivän roomalaiskatoliseen kirkkoon, jossa on ”Taivaan Kuningatar” ja ”Jumalan Äiti”, jolla ei ole mitään vastinetta Raamatun Marian kanssa, joka on Herran nöyrä palvelijatar ja Jeesuksen maallinen äiti – ei Isän äiti!
  - Luopumiset apostolisesta uskosta, jossa Jeesus on keskipisteenä, olivat selviä jo 300-luvulla, ja sen jälkeen se on jatkunut koko historian ajan. Ei näy mitään merkkiä kääntymyksestä!

  http://bibelfokus.se/fi/apostolisesta_uskosta

  Karismaatikot, mystikot ja liberaaliteologit – käsi kädessä

  http://bibelfokus.se/fi/blogg/120501_fi

  JUMALA ANTOI KIELEN

  - ...(Adam sai kielen suoraan Jumalalta). Raamatun tiedot siitä, että luomakunta on "asetettu" katoavaisuuden alle (ts. yleinen huononeminen ja hajottamisprosessi ovat meneillään) vahvistetaan sen kautta, että myös kielet tulevat aina yksinkertaisemmiksi.

  http://bibelfokus.se/fi/sprak2

  - Tämän päivän korkeasti kehittyneet kielet ajoitetaan, jopa evoluutioteorian mukaan, 4000 ja 23 000 vuoden välille eKr. Toisin sanoen se on hyvin nuori ikä ajatellen niitä valtavia aikakausia, joita evoluutioteorialla väitetään olevan. Nämä ajoitukset eivät kuitenkaan ole hämmästyttäviä Raamatun tietojen valossa.

  http://bibelfokus.se/fi/sprak

  Jyrki

  VastaaPoista