perjantai 8. helmikuuta 2013

Oi Suomi, herrää...!

Kehitysopin vastustus on avannut uskovien silmät monille muillekin vakaville vaaroille, jotka uhkaavat koko maailmaa ja myös Suomi-neitoa!!!

Olen koonnut tähän 10 tuoretta todella huolestuttavaa ajan merkkiä - linkeistä saat lisää tietoa vaarallisista ajan ilmiöistä, joiden takana ovat pohjimmiltaan kehitysopin jumalaan uskovat nasalaiset ja muut jumalattomat ateistisen tieteen edustajat.

"Viimeisinä aikoina tulee monia vääriä profeettoja, jotka valhetiedon avulla eksyttävät valitutkin, jos mahdollista"
2 Mt 13:12

1. Michael Obaman keittiössä on nähty kannibaalin keittokirja
- kirjassa neuvotaan, miten ihmissyöjistä saa tehtyä maittavan aterian (linkki)

2. Suojelupoliisin (Suopo) päällikkö Ilkka Salmi ei ole kiistänyt väitettä, että terroristiorganisaatio al-Qaida olisi Talvivaaran ekokatastrofin takana (linkki)

3. Vapaasuutarit aikovat käyttää salattua valtaansa tehdäkseen Aamulehdestä Iltalehden ja löydettyjen asiakirjojen perusteella he suunnittelevat päivälehti Helsingin Sanomien muuttamista yölehdeksi (linkki)

4. Mikael Torppa on vääjäämättömällä tavalla todistanut Uudessa Suomessa, että homoseksuaalisuuden hyväksyminen ja yleistyminen viimeisten aikojen Suomessakin johtuu kehitysopista (linkki)

5. Ku Klux klaani kannattaa Obamaa!
- Klaanin mukaan Obama on surmauttanut enemmän afrikkalais-amerikkalaisia kuin Ku Klux klaani itse konsanaan on onnistunut tekemään.  (linkki)

6. Suomen Pyhän Yrjön kiltan ohjeistuksen mukaan suomalaisten partiolaisten tulee "tehdä edes yksi hyvä teko päivässä". Tämä syö kavalalla tavalla kristillisen uskon perusteita kansamme syvissä riveissä ohjaamalla nuorisoa katoliseen omavanhurskauteen ja ansio-oppiin. (linkki)

7. Keskisuomalainen lehti julkaisi 1.4. 1971 ensimmäisenä uutisen Kinnulan Kangaskylään helmikuun 5. 1971 laskeutuneesta UFO:sta, jonka sisällä oli humanoidi. Monet tiedotusvälineet ja julkaisut ovat sen jälkeen kertoneet samasta asiasta, jota valtiovallan ja puolustusvoimien taholta on koetettu piilotella (linkki).

8. Naisasialiike on itse pääpirusta kotoisin. Tietävätkö suomalaiset, että sufrageetta Minna Canthin salongissa puhuttiin ei vain feminismistä, vaan myös darwinismista!! (linkki)

9. Peltipoliisit eivät ainoastaan kuvaa ylinopeutta ajavia, vaan niiden avulla seurataan näkemyksiltään epäilyttävien ihmisten liikkumista maanteillä. Tätä kohta kaikkia runkoteitä kattavaa teknologiaa anti-Kristus tulee käyttämään vainotessaan uskovia. Iltalehti antaa hyviä neuvoja, kuinka tätä pian kaikkia kristittyjä uhkaavaa vaaraa voi välttää (linkki)

10. Internetissä on haittaohjelmia, joiden avulla ei vain voida seurata kansalaisten kirjoituksia, sähköpostiviestejä, blogeja, mieltymyksiä, kaupankäyntiä, pankkitilejä, poliittisia ja uskonnollisia näkemyksiä vaan myös, ketkä näitä kirjoituksia lukevat. Jos olet FaceBook käyttäjä, olet jo näillä listoilla. Samoin, jos luit tämän Suomen kansan herättämiseen pyrkivän blogin. Voit torjua tämän yksityiselämääsi tunkeutumisen käyttämällä AntiAntiChristBlogger ohjelmaa. Edullisia käyttäjäsopimuksia on tarjolla verkossa (linkki).


Herää Suomi!
Tämä olisi mukavaa parodiaa, jos tämä ei olisi niin hyytävän totta.

Siis se, että vilpittömät kristityt ammentavat tällaista soopaa - ja paljon pahempaa - ja jakavat sitä edelleen.

Vääryyden salainen vaikutus on jo olemassa. Sen, joka sitä on vielä pidättämässä, on vain ensin poistuttava tieltä; silloin ilmestyy tuo vääryyden ihminen, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemisensa kirkkaudella.

Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä. Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät. Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.
2 Tess 2:7-12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti