lauantai 16. helmikuuta 2013

Kolme samanmoista! (2)


Walvoortin Jussi oli ensimmäinen
ja  Lintsayn Halli oli toinen
:,: Lahajen Timo se Detroitista
oli kolomas samanmoinen. :,:

Kolmikko John Walvoord, Hal Lindsay ja Timothy LaHaye edustaa tunnetuinta populaaria amerikkalaista lopunaikojen tapahtumien selvittelyä. Heidän kirjojaan on myyty miljoonia kappaleita, niitä on käännetty monille eri kielille, niistä on tehty elokuvia ja TV-ohjelmia ja tietokonepelejä. Kaikki ovat saaneet elää kunnioitettavan pitkän elämän ja jokainen on saanut osakseen myös riittävästi maallista hyvää.

Näemme, että he ovat todella samanmoisia ja kaikilla on juuret baptismissa ja yhteyksiä Dallasin teologiseen seminaariin. Tämä opinahjo on se sylttytehdas, josta näitä ajankohtaisia ideoita on levinnyt kristikuntaan ja paikoin muodostunut kristillisen arkitodellisuuden tärkeäksi pilariksi.

Aikojen merkkejä tarkataan, kuten Herra Jeesus kyllä evankeliumeissa kehottaa.
Jeesuksen luo tuli fariseuksia ja saddukeuksia, jotka halusivat panna hänet koetukselle ja pyysivät häntä näyttämään merkin taivaasta. Mutta Jeesus vastasi heille: "Illalla te sanotte: 'Tulee kaunis ilma, kun taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee ruma ilma, sillä taivas on synkän ruskottava.' Taivasta te kyllä osaatte lukea, mutta ette aikojen merkkejä. Tämä paha ja uskoton sukupolvi vaatii merkkiä, mutta ainoa merkki, joka sille annetaan, on Joonan merkki." Hän jätti heidät siihen ja lähti pois.
Mt 16:1-4

Mutta ilmassa on jotain ahdistavaa... painostavaa ja ukkonen jyrisee jossain...

huolestuttavaa pyhän Raamatun kannalta on että tämä kauhia kolmikko (Dallasin veri ei vapise) näyttää tietävän hyvin tarkkaan, mitä Isä Jumala on valtasuuruudessaan päättänyt. (Hal jopa totesi 90-luvulla kristityille "älkää odottako olevanne maanpäällä enää 2000-luvullla")
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti