maanantai 4. helmikuuta 2013

Antikristuksen maailmanhallitus - Jyrki

Kristittynä koen tärkeksi kertoa kanssakulkijoilleni kuinka lähellä ollaan Messiaan paluuta ja Antikristuksen maailmanhallitusta. Paratiisin lankeemuksesta lähtien on saatana vaikuttanut maailmassa. Se valehtelee, varastaa ja murhaa. Se ohjaa maailmaa eliittinsä välityksellä. Onneksemme Jumalan sallimissa rajoissa.

Eliitti rakentaa uutta maailmanjärjestystä. Se valehtelee ja pimittää tietoa. Siksi Raamatun totuuden hylänneillä kansalaisilla on vain vähän ymmärrystä todellisuudesta. Linkistä löytyvät okkulttiset symbolit ovat ikiaikaiset. Kristikansa(mme) on valitettavan tietämätön. Hyvinvointi ja ateistinen opetus ovat tehneet hallaa. Siksi ymmärrän, että kirjoitukseni ja linkkini saattavat aiheuttaa kummastusta ja vastustusta.

Jyrki


Linkit ja kommentit
Jyrki antaa viestissään seuraavat aiheeseen liittyvät linkit

1. Vapaamuurarit
  linkki
Jyrki: ei kommenttia

2. Saatananpalvojat
 linkki 1
 linkki 2
Jyrki: ei kommenttia

3. Okkultismi olympialaisissa
 linkki
Jyrki: ei kommenttia

4. Amerikkalaisten postilaatikoiden värikoodaus: pun surmataan, sin keskitysleiriin, kelt okay
 Älä avaa tätä linkkiä, sisältää haittaohjelman
httpx://beforeitsnews.com/alternative/2010/07/fema-color-code-list-for-civilians-color-dots-on-mailboxes-109406.htmlJyrki: Amerikassa on käynnissä ihmisten lajittelu. Heidän asuntonsa merkitään punaisilla, sinisillä tai keltaisilla tarroilla. Käsittääkseni punaiset tapetaan, siniset sopeutetaan ja keltaiset saavat jatkaa elämäänsä vanhaan malliin. He ovat "sheeple".

5. Uskonnollinen hyökkäys presidentti Obamaa vastaan
 linkki
Älä avaa tätä linkkiä, sisältää haittaohjelman
httpx://beforeitsnews.com/alternative/2012/09/how-to-avoid-getting-trapped-in-fema-camps-2467334.html
linkki 2Jyrki: ... artikkelista käy ilmi antikristillisen maailmanhallituksen tapa käsitellä alamaisiaan. Obaman laitttomuutta edustava hallitus on säätänyt lain, joka mahdollistaa ihmisten pidättämisen määräämättömäksi ajaksi. Aseistetut poliisit saattavat tunkeutua yllättäen yöllä ihmisten koteihin. Siltä varalta, että joku yrittää karata, ympäristöä tarkkaillaan kauko-ohjattavilla lentävillä laitteilla.

6. Englannin poliisin saama kauko-ohjattava helikopteri
 BBC linkki

7. Ihmisten elinten kauppaa
 linkki hidas tai ei toimi
 http://news.upickreviews.com/8-countries-where-human-organs-are-harvested
Jyrki: Pidätetyt viedään FEMA-leireihin. Osa ihmisistä uudelleenkoulutetaan eli pannaan sopeutumaan kontrolliyhteiskuntaan. Alistumattomat tullaan tietenkin tappamaan. FEMA-leirit on varustettu giljotiineilla. Giljotiinit siksi, että tapettujen elimillä tullaan käymään kauppaa. Myrkkyruiskeiden ja sähkötuolien käyttö pilaavat elimet.

8. Keskustelua Arizonan kuolemaantuomittujen vankien elinten käytöstä
linkki

9. Kiinalaiset valmistavat armeijan giljotiineja amerikkalaisten kansanmurhaa varten
linkki
Jyrki: Koska amerikkalaisten asunnot on merkitty erivärisillä tarroilla, ei pidättäjien tarvitse osata englantia. He eivät neuvottele. He toimivat.

"Communist China has steadily exporting products designed to facilitate the MARTIAL LAW agenda in America. In the future you will witness Chinese military among those who patrol the streets of America under martial law. You will also someday witness them operating THE MODERN MILITARY GUILLOTINES against Americans as well."

10. Alkukirkon marttyyrit
linkki
11. Mestaus - wikipedian artikkeli
linkki
Jyrki: On selvää, että Jumalan totuutta julistavat seurakuntien johtajat mestataan ensin. Lopulta Antikristuksen hallitus pyrkii teloittamaan jokaisen joka ei luovu Kristuksesta. Ei uutta auringon alla.


Mikon kommentti
Otan esille Jyrkin tekstin ja viitteet uudelleen, nostaen ne paremmin näkyviksi hänen lähettämästään kommentista.

Aineisto on ensisijaisesti amerikkalaista (mukana 1 BBC Englannista ja 2 suomenkielistä artikkelia, jotka eivät suoranaisesti liity teemaan)

On hyvä dokumentoida tätä täysin sairasta ääriuskonnollista amerikkalaista maailmaa ja auttaa kristittyjä tunnistamaan sylttytehtaat. 

Tyypillisiä tuntomerkkejä ovat
- huterat viittailut Raamattuun 
- "mustien helikoptereiden" ja hallituksen salaliittojen mustat pilvet
- julmuuksilla nautiskelu
- vahvasti oikeistolainen politiikka, jossa USAn demokraatit edustavat pimeyden valtoja

Huomautan myös, että Jyrki itse korostetusti esiintyy viesteissään uskovana kristittynä, joka luottaa pyhään Raamattuun kuten on kirjoitettu. 

Tieteelliseen Jumalan luomistekojen tutkimiseen en ole häntä saanut houkuteltua, en kalaan enkä aurinkoon!

2 kommenttia:

 1. Moi Mikko. Kiitos kun nostit ajankohtaiset asiat esiin. Näkemykseni: Ateistinen Suomi ei usko henkimaailman olemassaoloon. Siksi se ei ymmärrä. Siksi se pilkkaa uskovia. Radio Dei: Suomalaisilta kysyttäessä "oletko uudestisyntynyt Jumalan lapsi?" vain yhdeksän prosenttia (9%) vastasi myöntävästi.

  Aikaisemmin ateistien ei tarvinnut uskoa edes ufoihin. Mutta nyt heidän täytyy turvata Luojaansa tai alkaa uskoa ufoihin. Ainakin heidän, jotka seuraavat aikaansa. Nimittän tiedemaailma tietää, ettei maanpäällinen elämä ole voinut syntyä spontaanisti. Jääräpäinen ateisti todennäköisesti uskoo avaruuden muukalaisten istuttaneen elämän maapallolle. Kumma kyllä hän ei osaa ihmetellä miten avaruuden muukalainen sai alkunsa.

  http://www.changinglivesonline.org/item-by-category/books/item/360-there-is-a-god.html

  http://www.sanansaattaja.com/SIVU68.htm

  Mielestäni seurakunnan tehtävä on paljastaa valehtevat poliitikot. Eihän ole suotavaa maksaa veroa ja ylläpitää eksyttäviä johtajia. Tosin johtajamme ovat sokeita, koska emme luota Herraan emmekä osaa anoa Häneltä viisautta päättäjillemme.

  Luuk 6:39 Hän sanoi heille myös vertauksen: "Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö molemmat lankea kuoppaan?

  Olen seurannut Amerikkaa, koska näen sen eräänlaisena tiennäyttäjänä matkalla kohti antikristillistä kontrollia. Joku voi kokea samaa jonkun toisen valtion kohdalla.

  Varsinainen ja POSITIIVINEN asia on, että paha maailma vetelee viimeisiään ennen Jeesuksen paluuta ja Hänen perustamaansa maanpäällistä tuhatvuotista valtakuntaa. Silloin vallitsee rauha maan päällä. Silloin saatana on kahleissa. Minusta tuntuu, että jotkut uskovat varovat puhumasta uudesta maanpäällisestä paratiisista, koska eivät halua tulla leimatuiksi jehovantodistajiksi.

  Jes 11:6,7 Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa. Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas.

  Ilm 20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi.

  Room 8:21-23 koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.

  Herran vihan pelko ajaa etsimään pelastusta. Johannes Kastajan aikalaiset tunsivat pyhät kirjoitukset.

  Matt 3:7 Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa?

  http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=herran+p%E4iv%E4&kirjat=kr

  Jyrki

  VastaaPoista
 2. Kopioin täältä:

  http://mikkol-miettii.blogspot.fi/2013/01/jyrki-miksi-seitseman-paivan-luominen.html?showComment=1359829149252#c7384982727914928510

  Pedonmerkkiteknologia on jo valmiina. Jumala tuntee luotunsa ja tietää missä olemme ja mitä teemme. Saatana matkii Häntä ja pyrkii kontrolloimaan ihmisiä käyttämällä teknisiä laitteita.

  http://kauppa.tv7.fi/Eurot-pois-siru-tulee

  https://www.google.fi/search?q=verichip&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a

  Kristittyjä syytetään usein pelottelusta. Syyttäjillä on väärä osoite. Kristitty on viestintuoja. Valitukset kuuluu osoittaa Elämän Ylläpitäjälle. Hän antaa vastaanottavaisiile mielille pelastavan armonsa ja yliluonnollisen rauhansa.

  - Fil 4:7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

  Valaisevia linkkejä
  http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cover.htm
  http://commieblaster.com/

  Jyrki

  VastaaPoista