keskiviikko 25. helmikuuta 2015

...ja niin pedon merkki lähestyy!

Ilmestyskirja kertoo 2000 vuotta sitten
Sitten näin, kuinka toinen peto nousi maan uumenista. Sillä oli kaksi sarvea, kuin karitsan sarvet, mutta se puhui kuin lohikäärme. Se käyttää ensimmäisen pedon puolesta tämän koko valtaa ja panee maan ja sen asukkaat kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava oli parantunut. Se tekee suuria tunnustekoja ja saa tulen lyömään taivaasta maahan ihmisten nähden. Niillä tunnusteoilla, joita sillä on valta tehdä ensimmäisen pedon nimissä, se johtaa harhaan kaikki maan asukkaat, niin että saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin.

Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa. Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin.  Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.
Ilmestyskirja 13:11 - 18


Kauppalehti uutisoi 25.2. 2015
Tulevaisuudessa käteen voi syöttää vaikkapa bussikortin, passin, ajokortin, avaimet ja luottokortin.

Myymälä 2015 -tapahtumassa on luvassa huomenna historian havinaa, kun Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen. Kyseessä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun ihmisessä olevaan mikrosiruun siirretään rahaa.

Vehviläisen käteen joulukuussa asennettuun mikrosiruun on tallennettu hänen bitcoin-lompakkonsa tiedot.

Maksuteknologia perustuu BitPay-yrityksen teknologiaan ja palveluun, jota Suomessa edustaa Bitcoinkaupat.com. Maksamiseen soveltuvan teknologian toimittaa Bittiraha.fi.
Kauppalehti


2 kommenttia:

 1. "Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku."

  Eli eipä mikrosirut tähän liity millään lailla. Pedon merkki on tietoinen kumarrus pedon suuntaan ja sillä ihminen tulee tulevaisuudessa alistumaan pedon valtaan. Jos otat joskus mikrosirun maksuvälineeksi ja edelleen uskot Jeesukseen Kristukseen Vapahtajanasi, et kumarra petoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri tuossa yritin sanoa, minkä kirjoitat. Mikrosiru on tekniikkaa jolla on ilmeisen suuret mahdollisuudet vaikkapa kännykkään verrattuna.
   Mutta totalitaarisen petovallan käsissä tuollaista tekniikkaa voidaan käyttää tehokkaasti massojen kontrolliin esim ostamisen ja myymisen rajoittamisella, jos et kumarra petoa. Tulevaisuudessa siis...

   Poista